Eltitkolt gyereke van Justin Biebernek?
2013. május 31. 21:01
|
Bianka56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 173073 offline
|
Én már nem tudom mit higgyek. Mostanában nagyon sok rosszat hallottam Justinról, de nem tudnám elképzelni, hogy gyereke lenne. És különben is, ha 2010-ben történt az egyéjszakás dolog (már ha megtörtént), akkor Justin kb. 16 éves lehetett, a csaj meg 22. Hát én a csaj helyébe nem igazán reklámoznám, hogy lefeküdtem egy tőlem 6 évvel fiatalabb sráccal. Szal ha valóban megtörtént, akkor ezzel nem igazán Justint, ha nem saját magát járatja le, hiszen akkor Justin szinte még gyerek volt, ő viszont már felnőtt és neki kellett volna, hogy kicsit több esze legyen. És ha megakarja óvni a kislányát a médiától, akkor most ugyan miért reklámozza, hogy van Justin Biebertől egy gyereke? Meg azért úgy jó, hogy így 3 év után eszébe jut a csajnak, hogy azért kéne tudatni a kis sráccal, hogy az nap éjjel összehoztunk egy gyereket úgy 3 éve... Meg akkor csináltassanak egy DNS-tesztet, ha má ennyire biztos a dolgában vagy mutassa Justin Bieber "lányát" és nézzük meg, hogy mennyire hasonlít a kicsike az apjára... -.-"
2013. május 31. 21:08
|
|
Directioner1021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 200753 offline
|
ööö...no comment
2013. május 31. 21:19
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Utálom Justint, de azért ilyeneket senkiről se kéne kitalálni!
2013. május 31. 21:25
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Szerintem ez hülyeség. Vagy zakkant a nő vagy csak 5 perc hírnévre vágyik...
Amúgy ha a nőnek tényleg hasonlít a gyereke Justinra mutassa meg! Bár ezt is ki tudná játszani egy egyszerű fotós átalakítással...
Amúgy ha a nőnek tényleg hasonlít a gyereke Justinra mutassa meg! Bár ezt is ki tudná játszani egy egyszerű fotós átalakítással...
2013. május 31. 21:48
|
|
Lauriorsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 193156 offline
|
Szerintem ez hülyeség.
2013. június 01. 11:11
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Ez egy hülyeség!...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: