Robert Pattinson Katy Perryvel vigasztalódik
2013. június 06. 09:25
|
|
Lilly01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 202866 offline
|
Szerintem Katytől nagyon nagy bunkóság, hogy a saját barátnője exével így álnak a dolgaik. Nem mondom, hogy most vesszenek össze a szakítás miatt, de attól még ezt nem kéne!!!!
2013. június 06. 11:25
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Lilly01
Teljesen egyetértek!
Teljesen egyetértek!
2013. június 15. 21:04
|
|
Rebeka123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 183655 offline
|
Nem tudom ki irja ezeket a cikkeket..de tisztára baromságokat ir. Ha Katy ennyire nagy barátja Kristennek akkor Kristen és Robert pártján is ott lehetne..nem pedig csak Robertén..Én ezeknek a cikkeknek NEM hiszek. Én úgy tudom h azóta együtt vannak és lesz nek h Kristen terhes..(állitólag)...NEM kell mindent elhinni amit ide kiirnak
2013. június 18. 08:45
|
|
D.V.Zsófivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 203907 offline
|
NAgyon- nagyon sajnálom hogy Kristen és Rob megint szakítottak ők annyira összeillenek.
de Katy-től ez egy kicsit nagyon ízé.:/ nagyon remélem hogy majd Rob és Kristen kibékül nem tudnám elképzelni őket más sztárokkal
2013. június 23. 16:01
|
|
mrs.tomlinsonnéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 204191 offline
|
hamár olyan jó barátok,nemértem hogy Katy miért van ilyen 'jóba' mind2-ükkel mikor megkülömbözteti őket h őt jobban a másita kevésbé,z egy kicsit szemétség miért is ne állhattnak mondjuk Kristen mellé mért pont Rob??
2013. július 05. 20:58
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
ROBERT PATTINSON EGY TETÜ.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: