Robert Pattinson Katy Perryvel vigasztalódik
2013. május 30. 15:21
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
remélem összejönnek:)
2013. május 30. 15:43
Csak hogy izgibb legyen, Katy aszisztense, Tamra Kristen 'új' legjobb barátnője
Szeretem az ilyen koholt pletykákat, van min nevetni ...
Szeretem az ilyen koholt pletykákat, van min nevetni ...
2013. május 30. 15:47
Katy undorító mint nő és mint barát. Rob pedig ha ennyire nem bízott Kristenben, akkor nem kellett volna az első szakítás után tovább szédítenie, mert a csajnak már rég ezerszer jobb pasijai is lehettek volna. Én sosem bírtam Kristent, de amit vele csinálnak már idegesítő. Mintha az egész tetves emberiség olyan tökéletes lenne őt kivéve!
2013. május 30. 15:51
az elejétől fogva világos volt, hogy Robsten egy médiafogás. gondolom, most járt le a szerződésük, Kristen egy darabig eljátssza a hattyú halálát, aztán ő is és Rob is beújit egy új oldalkocsit.
2013. május 30. 16:39
Katy okosabban is meggondolhatta volna ezt a helyzetet. Ha tényleg mind a ketten a barátai, akkor egyaránt törődne velük. Amúgy nem hinném, hogy Katy meg Rob között alakulna is ki valami szikra. Katynek azért jobb izlése van (tán).
2013. május 30. 16:59
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Katy és Rob,lesz a következő sztárpár..hmm..nem tudom..De bízom benne,hogy Robert visszatalál Kristenhez..
2013. május 30. 17:29
Ez az ő dolguk, de szerintem annyira nem mutatnának jól együtt..
2013. május 30. 17:30
|
|
Grétaaa12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 196774 offline
|
Jaj istenem béküjenek ki mert ha nem ak meg fogok halni nem szeretem ha külön vanak remélem katy nem fogja robot el venni kristentöl mert akkor lesz ám dir dur csát csát
2013. május 30. 17:32
|
|
Laura Laurikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 188432 offline
|
Hát nem igazán voltam oda Katy-ért de ez nálam egy nagyon jo pont.
2013. május 30. 18:47
|
|
llejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 106438 offline
|
A hozzászólásokat elnézve komolyan le vagyok döbbenve. Az érdekes, hogy Rob és Kristen kb az egyetlen olyan pár Hollywoodban, akik titokban akarják tartani a kapcsolatukat, hogy a média ne tudjon belőle pénzt szerezni, de ők az egyetlenek, akik folyton a "PR" kapcsolat és médiafogás dolgokat kapják. Ha azok lennének, mennének együtt vörös szőnyegre, folyton csókolóznának a paparazzik előtt, stb. Négy év telt el, hogy legyenek először olyan képek, ahol egymás kezét fogták. És mire is lenne még szerződés? Már tavaly vége volt a Twilightnak. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy Katy elsődlegesen Kristen barátja, akinek a fenekét csipkedi, akivel együtt van, az ölébe ülteti, akit megvéd a paparazzik elől, akit elhív a filmjének a forgatására és igen, Katy asszisztense éppen Kristen egyik legjobb barátnője. Nemcsak, hogy nincs semmi Rob és Katy között, de Katy imádja Kristent. Ami azt illeti, azok a képek Kristenről semmiféle nagy szakítás után nem készültek, akkor Rob dolgozott majd másnap hazament és kb 438719 új Rob és Kristen kép jött ki...(többet között néhány elképesztően édes egy éjszakai csokivásárlásról) majd kb két hétre rá együtt voltak New York-ban (ahol szintén Katyvel volt Kristen a MET Gálán...) ahonnan megint nagyon édes képeket kaptunk, a hoteltől és a reptérről is.
És az akár igaz volt, akár nem rész...hmm ugye mindenki rájön, hogy az Kristen autója és az étteremben a "inas" odavitte neki, ugye? Az az autó, amivel Rob éppen néhány napja ment haza egy megbeszélésről?
A Rob kiköltözött a házukból pedig pont az, hogy átvitt két biciklit az egyik házukból a másikba. Hmmm, csak ott a hiba a cikkben, hogy utána vissza is ment
Kristen pedig soha nem arról volt híres, hogy nyaljon a paparazziknak főleg akkor nem, ha harmincan vannak. Ezért mutatott be. Jesus, people!
Ami pedig a cikk utolsó mondatát illeti...nem kell neki visszatalálnia Kristenhez, mert el sem ment tőle
Nem tudom ki írja ezeket a cikkeket, de kb egy szó sem igaz belőlük. Legalább a tényeket kéne rendesen tudni mielőtt cikket írunk, nem?
És az akár igaz volt, akár nem rész...hmm ugye mindenki rájön, hogy az Kristen autója és az étteremben a "inas" odavitte neki, ugye? Az az autó, amivel Rob éppen néhány napja ment haza egy megbeszélésről?
A Rob kiköltözött a házukból pedig pont az, hogy átvitt két biciklit az egyik házukból a másikba. Hmmm, csak ott a hiba a cikkben, hogy utána vissza is ment
Kristen pedig soha nem arról volt híres, hogy nyaljon a paparazziknak főleg akkor nem, ha harmincan vannak. Ezért mutatott be. Jesus, people!
Ami pedig a cikk utolsó mondatát illeti...nem kell neki visszatalálnia Kristenhez, mert el sem ment tőle
Nem tudom ki írja ezeket a cikkeket, de kb egy szó sem igaz belőlük. Legalább a tényeket kéne rendesen tudni mielőtt cikket írunk, nem?
2013. május 30. 19:08
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
A lényeg az,hogy Rob boldog legyen, mindegy kinek az oldalán.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: