Britannia ismét gyászol: a népszerű brit sorozat, a Csengetett, Mylord? rendőrtisztjét alakító Bill Pertwee elhunyt – alig egy héttel Paul Shane után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb gyász: Wilson kapitány követte Stokes komornyikot
2013. május 30. 08:25
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszönet, hogy megírtad a cikket. Olvastam és a sorozat topikjában meg is osztottam a hírt, de cikket írni nem volt időm. Örülök, hogy tényleg tehetséges emberekről is megjelenik az oldalon egy-egy írás. Az már sokkal inkább sajnálatos, hogy csak ilyen szomorú apropókból kifolyólag.
Wilson kapitány karakterét szerintem mindenki ismeri. (Bár eredetileg közrendőr és csak a magyar verzióban 'léptették elő' kapitánnyá.)
Nyugodjék békében és a hozzátartozóinak is részvétem.
Nagyon szomorú, hogy a M'lord castja egyre fogyatkozik.
Wilson kapitány karakterét szerintem mindenki ismeri. (Bár eredetileg közrendőr és csak a magyar verzióban 'léptették elő' kapitánnyá.)
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. május 30. 08:53
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.30. 08:25)
Köszönet, hogy megírtad a cikket. Olvastam és a sorozat topikjában meg is osztottam a hírt, de cikket írni nem volt időm. Örülök, hogy tényleg tehetséges emberekről is megjelenik az oldalon egy-egy írás. Az már sokkal inkább sajnálatos, hogy csak ilyen szomorú apropókból kifolyólag.
Nagyon szomorú, hogy a M'lord castja egyre fogyatkozik. 
Tegnap késő este futottam ebbe a szomorú hírbe - az is megdöbbentett, hogy már ennyien távoztak (különösen az Agathát játszó színésznő halála döbbentett meg, ő még olyan fiatal volt a többiekhez képest).
Való igaz, a magyar cikkben kapitány állt, viszont az angol wikipedia-n PC-nek (közrendőrnek) nevezték, csak túl fáradt voltam, hogy felfogjam.
Nyugodjon békében.
2013. május 30. 13:12
Ez nagyon sajnálatos,nagyon szerettem.Nyugodjék békében.
2013. május 30. 15:17
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Nagyon szomorú... Imádtam, remek színész volt, Nyugodjék békében. A kedvenc sorozatom volt évekig, néhány részt több mint 50x láttam, de még úgy sem tudtam megunni!
2013. május 30. 17:08
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ez most komoly ?
Nyugodjon békében.
2013. május 30. 17:44
Nagyon szerettem ezt a sorozatot, remek poénok voltak. Nyugodjanak békében...
2013. május 30. 18:52
Te jó ég...
Nyugodjék békében!
Imádom a sorozatot - nem egy mai darab, de nagyon humoros és tökéletes paródiája az akkori társadalomnak.
Imádom a sorozatot - nem egy mai darab, de nagyon humoros és tökéletes paródiája az akkori társadalomnak.
2013. június 05. 16:24
Sajnálattal olvasom, hogy még egy nagyszerű színész távozott az élők sorából
Nyugodjék békében, Wilson kapitány!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.