Európa legnagyobb jótékonysági rendezvénye a HIV/AIDS betegek támogatásáért május 25-én zajlott le, rendhagyó módon Bécsben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így ragyogtak a sztárok az 1001 éjen
2013. május 29. 17:09
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Imádom Adam ruháját!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. május 29. 17:23
Adam nagyon jól nézett ki. És had jegyezzem meg, hogy kifejezetten jól áll neki az a körszakállszerűség meg a turbán.
Fergie is nagyon csinos volt, nekem még Kelly ruhája is tetszett, de Azealia...szerintem nagyon béna ez a ruci, ha lehet annak nevezni.
Fergie is nagyon csinos volt, nekem még Kelly ruhája is tetszett, de Azealia...szerintem nagyon béna ez a ruci, ha lehet annak nevezni.
ViviOsztCshőő
2013. május 29. 17:24
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
az a kutyás felső nagyon bejön!!
2013. május 29. 17:27
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
áhh ez a rendezvény Adam-hez passzolt látványvilág és öltözködés szempontjából a legjobban nah és a Love Wins Over Glamour?! hát az valami fantasztikus volt
ViviOsztCshőő
2013. május 29. 17:46
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Adam nem eljátszotta Ali Babát, hanem ő volt Ali Baba
Imádtam mind a vörös szőnyeges ruháját, mind pedig a színpadi kosztümét, amely gyönyörűen csillogott a fények hatására. Igazából ott álltam a szőnyeg mellett, de Adam után nem láttam senki mást, pedig Fergie és Kelly is elrobogott mellettünk állítólag...
2013. május 29. 17:48
Idézet (Glamster @ 2013.05.29. 17:46)
Adam nem eljátszotta Ali Babát, hanem ő volt Ali Baba
Imádtam mind a vörös szőnyeges ruháját, mind pedig a színpadi kosztümét, amely gyönyörűen csillogott a fények hatására. Igazából ott álltam a szőnyeg mellett, de Adam után nem láttam senki mást, pedig Fergie és Kelly is elrobogott mellettünk állítólag...

Mert te csak Adre tudsz koncentrálni. Meg van bocsájtva... de csak azért, mert már megszoktuk.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.