Starity

Dalpremier: Kylie Minogue — Skirt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 29. 09:37 #1
vikimumus
vikimumus
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Napvilágot látott Kylie Minogue legújabb dala, a Skirt, melyhez nemrég videoklipet is forgatott az énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. május 29. 11:11 #2
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Nekem nem tetszik. A Fever óta már nem igazán tud olyat zenét csinálni, ami megragadná a figyelmemet.
2013. május 29. 12:42 #3
- törölt felhasználó -    
Hmm érdekesnek érdekes,de nekem nem jön be.
2013. május 29. 12:43 #4
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Nekem se tetszik
2013. május 29. 13:33 #5
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Újabb dance alap, ami elnyomja az előadót. Utálom, hogy ez a divat és az egyik előadó dala kb ugyanúgy szól, mint a másiké. Én veszem a kalapom és visszautazom a kilencvenes évekbe.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. május 29. 13:53 #6
gravywatts
gravywatts
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 81458
Nagyon jó! Nem vagyok különösebben oda a zenéiért de ez tényleg nagyon jó smileeee.gif Remélem az egész lemez ilyen stílusban készül.
2013. május 29. 13:57 #7
- törölt felhasználó -    
felénél már vártam, hogy vége legyen. Aztán szerencsére leesett, hogy szimplán megállítom és vége ennek a mosléknak. Nem tudom megérteni mostanság miért raknak minden popszámba mosógéphangot biggrin.gif aki ilyent akar, menjen a tisztítóba vagy én nem tom. Remélem Gaga albumán nem ilyesféle konyvalnyékok lesznek. Mondjuk az kizárt, mert k*vajó album lesz az ARTPOP.
2013. május 29. 15:56 #8
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Ezmijez? blink.gif Irritálja a fülem, ez egy kalap sz*rt se ér. Az "All the lovers" volt az utolsó jó száma Kylie-nek. mellow.gif
2013. május 29. 16:32 #9
osiisi92
osiisi92
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 202779
Ha jól értelmeztem ez egy remix.smileeee.gif Bízok benne, hogy visszalehet majd hallani a lady Gaga féle producerek, és a Nom de strip munkáját.smileeee.gif
2013. május 29. 16:51 #10
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
ez nagyon rossz lett pardon.gif
2013. május 29. 18:07 #11
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hát ezt Kylie tényleg nagyon eltolta, mert szerintem is inkább a hallgathatatlan kategóriát súrolja, pedig a Timebomb után reménykedtem abban, hogy legalább ő nem fog eltucatosodni. Valahogy ezt nagyon nem találta.

Egy apró kérdés: Ki a francot érdekel jelenleg Lady Gaga?! Ez a cikk Kylie Minogue-ról szól, aki minimum ezerszer többet tett le az asztalra, mint az a nő, ja és nem mellesleg sokkal több tehetséggel áldotta meg a sors...
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, MadHatter, Pöttömke
2013. május 29. 18:28 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.05.29. 18:07)
Hát ezt Kylie tényleg nagyon eltolta, mert szerintem is inkább a hallgathatatlan kategóriát súrolja, pedig a Timebomb után reménykedtem abban, hogy legalább ő nem fog eltucatosodni. Valahogy ezt nagyon nem találta.
Egy apró kérdés: Ki a francot érdekel jelenleg Lady Gaga?! Ez a cikk Kylie Minogue-ról szól, aki minimum ezerszer többet tett le az asztalra, mint az a nő, ja és nem mellesleg sokkal több tehetséggel áldotta meg a sors...

Miért ne lehetne megemlíteni, eszembejutott amikor írtam, mivel kylie-nek is ez egyfajta 'visszatérő' száma.. Hát nem tudom, miket tett le arra a bizonyos asztalra, mert ez a szám eléggé szánalmasan gyenge, még finoman fogalmazva is. Ha képes ilyent kiengedni a keze közül, illetve a nevét adja ehhez a semmihez, akkor nem tudom miféle óriási tehetségről beszélsz az esetében.
2013. május 29. 18:36 #13
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (holembo @ 2013.05.29. 18:28)
Miért ne lehetne megemlíteni, eszembejutott amikor írtam, mivel kylie-nek is ez egyfajta 'visszatérő' száma.. Hát nem tudom, miket tett le arra a bizonyos asztalra, mert ez a szám eléggé szánalmasan gyenge, még finoman fogalmazva is. Ha képes ilyent kiengedni a keze közül, illetve a nevét adja ehhez a semmihez, akkor nem tudom miféle óriási tehetségről beszélsz az esetében.

Kylie folyamatosan csinálja a dalokat és a számokat. tongue.gif Előző single-jei a Timebomb és a Flower volt, s előtte kiadta az Aphrodite albumát viszont. Nem tudom honnan veszed, hogy Kylie nem aktív, mert nagyon is aktívan folytatja tovább a karrierjét, csak nincs annyira hájpolva, mint a te kis kedvenced. Hogy mit tett le az asztalra? Kylie már akkor sikeres énekesnő volt, mikor gatyuska még az elemit koptatta. A továbbiakban, ha nem tudsz Kylie-ról mit írni, akkor úgy gondolom, hogy ne is írj! Így is olyan kevés cikk van róla és minden idők egyik legjobb énekesnője. Olvass egy kicsit utána a munkásságának és meglátod, hogy valóban sokkal több mindent tett le az asztalra!
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, MadHatter, Pöttömke
2013. május 30. 07:43 #14
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Szerintem ez a dal tökéletes és egyáltalán nem tucat csak azért, mert dance. Neki ezer éve ilyen a stílusa, igaz, mindig újít egy kicsit rajta, de összeségében akkoris többnyire dance a stílusa. A Timebomb is dance szám, szóval nem értem, hogy miért ér többet ennél. Mindkét szerzemény tökéletesen jó. Amúgy meg nem értem, miért kell összehasonlítani Kylie-t és Gagát, amikor mindketten más hangú, más stílusú előadók, és mindketten irtó tehetéségesek. Az meg hülyeség, hogy arról írtok, hogy melyikük tette le többet az asztalra, mert Gaga fiatalabb, szóval nyilván nincs olyan régóta a szakmában, mint Kylie, így hát többet sem tehetett le az asztalra.
2013. május 30. 15:24 #15
osiisi92
osiisi92
új tag
Mondjuk ne zavarjon senkit, hogy nem lady gagáról van szó, hanem a producerről, akik segítették megcsinálni a Fame Monster-t. egy korábbi cikkben volt utalás arra, hogy Gaga egyik producere is dolgozik majd az albumon.
2013. május 30. 15:32 #16
osiisi92
osiisi92
új tag
Vikimumus, az utolsó 3 és fél sor magától értetődik, csak ha valaki esetleg negatív kritikát
ír egyből hasonlítgatás lesz belőle.Pedig én jobban szeretem kylie-t mint gagát.smileeee.gif
2013. május 30. 17:36 #17
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Hát maradjunk annyiban, hogy érdekes egy dal. blink.gif Szerintem Kylie jobbat is tudna felmutatni, ha nagyon akarná és nem kellene ennyire ragaszkodnia az aktuális zenei divathoz. Tavaly egész nyáron a Timebombot hallgattam, ezért arra számítottam, hogy a következő dalai is ugyanolyan minőségesek lesznek. Hát Kylie, ez most nem jött össze... unsure.gif

Idézet (holembo @ 2013.05.29. 18:28)

Jóisten, hogy jön ide már megint Lady Gaga? Nem hiszem el, hogy nem tudod nem megemlíteni egy cikkben, ami nem is róla szól, hanem egy teljesen más énekesnőről. Egyrészt Kylie nem tért vissza, hisz nem is ment sehova. Eddig is adott ki albumokat, 2010 környékén például a Aphroditet és azóta is készít videoklippeket meg mindent. Másrészt a tehetséget nem egy-egy elrontott dalban kell mérni, mert ha úgy csinálnánk, akkor Gaga mércéje eléggé alacsonyan lenne, pedig tehetséges énekesnő. És Lady Gaga még véletlenül sem tett le többet az asztalra. A magamutogatás nem számít karriernek. Amikor ő még óvodás sem volt, Kylie már akkor énekelt. Tehát remélem nincs mit részleteznem tovább.
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla, Jolie_77
2013. június 02. 18:34 #18
- törölt felhasználó -    
Huuuuu ez baromi jó lett!!!!heart.gif
2013. június 09. 22:30 #19
thiseccentricbradguy
thiseccentricbradguy
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 199761
Uramisten... Ez szimplán borzalmas, hol van az a Kylie aki a Flowert énekelte? :/
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok