Életben maradt az újszülött, akit lehúztak a vécén
2013. május 29. 15:52
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Egyszer még visszaadja ezt az élet az anyjának.
2013. május 29. 16:52
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Jézusom!Csoda hogy életben maradt
.
2013. május 29. 17:31
szegény baba!
csoda, h túlélte! h lehet vki ilyen szemét a saját gyermekével?
2013. május 29. 18:01
|
|
Bius13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 166286 offline
|
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mégis hogy lehetnek ilyen emberek a világon???
hol marad az ún. anyai ösztön??? vagy pl az emberség? ez nem normális dolog... min. 10-20 év kéne neki gyilkossági kísérletért!!! nem értem az ilyen embereket!!!
mégis hogy lehetnek ilyen emberek a világon???
hol marad az ún. anyai ösztön??? vagy pl az emberség? ez nem normális dolog... min. 10-20 év kéne neki gyilkossági kísérletért!!! nem értem az ilyen embereket!!!
2013. május 29. 18:04
Úristen ez nagyon dúrva!
Szegény kicsike...csoda hogy túl élte!
2013. május 29. 19:25
Uramisten, ez a videó nagyon megrázó. Valóban a kisbaba saját édesanyja húzta le a vécén? Normális az ilyen?! Én ezt kissé beteg dolognak tartom, és az ilyet nem is nevezem embernek. Ha annyira nem kellett volna neki ez a baba, akkor beviszi a gyermekotthonba, de nem lehúzza a lefolyón. Istenem, milyen világban élünk. Egyszerűen már alig tudom felfogni ép ésszel, hogy igenis léteznek ennyire szívtelen, ostoba, gerinctelen és undorító emberek.
2013. május 29. 19:27
Ez nagyon durva...komolyan nem vette észre, hogy egy CSECSEMŐ van a VÉCÉBEN?
2013. május 29. 20:27
Sajnálom! Mármint a babát!
Am nem vette észre, hogy beleszült a wc-be? És amikor lehúzta nem figyelte? Ja és amúgy nem volt nagy a hasa? De most komolyan, hogy lehet valaki ilyen!? Mondjuk ez is csak kínában történik!
Am nem vette észre, hogy beleszült a wc-be? És amikor lehúzta nem figyelte? Ja és amúgy nem volt nagy a hasa? De most komolyan, hogy lehet valaki ilyen!? Mondjuk ez is csak kínában történik!
2013. május 29. 20:45
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nemrég láttam a hírekben. Ez borzasztó hogy ilyen történt szegénnyel!
Nagyon megrázó eset. Az anyja meg egy gerinctelen, undorító féreg!!
2013. május 29. 21:47
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Először csodálkoztam, hogy az emberek nem azzal jönnek, hogy "Fúj, persze a köcsög kínaiak" de aztán láttam, hogy mégis...
Valóban undorító. Abba viszont senki sem gondol bele, hogy lehet, hogy nem direkt volt - jó, persze, támadjatok nyugodtan, mert az ilyenekre még gondolni sem szabad.
Amúgy nem csak Kínában találhatsz ekkora retardált embereket. Más is ölte meg már a gyerekét - bár itt a kicsi nem halt meg - sokkal undorítóbb módon.
Valóban undorító. Abba viszont senki sem gondol bele, hogy lehet, hogy nem direkt volt - jó, persze, támadjatok nyugodtan, mert az ilyenekre még gondolni sem szabad.
Amúgy nem csak Kínában találhatsz ekkora retardált embereket. Más is ölte meg már a gyerekét - bár itt a kicsi nem halt meg - sokkal undorítóbb módon.
2013. május 30. 00:44
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hogy kepes ilyenre valaki? :/ Nem hiszem el..sajat gyerekevel, de maga a teny, hogy egy kisbabaval! Szerencsetlen! MIkor megno es ezt megfogja tudni..uristen
Meg jo hogy tulelte
Meg jo hogy tulelte
2013. május 30. 11:07
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
jézus mária hogy tehet valaki ilyen szörnyűséget egy ANYA !!! Felháboritó és még milyen végtelen egy baba!Megérdemelné a méltó büntetését!!UNDORITÓ
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: