azt írták VÉLHETŐEN az anya húzta le. Szóval nem tudhatjuk biztosra, hogy ő volt.
De azért örülök, hogy megmenekült a baba.
Életben maradt az újszülött, akit lehúztak a vécén
2013. május 28. 22:22
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ezt nem nézem meg inkább, horror. Nem értem, hogy hogy "ment le" szegény, hisz a gége a wc-nél nem túl széles plusz kanyar is van benne. Esetleg ott szült az anya, de továbbra se értem, hogy hogy "ment le" egy két kiló feletti baba.
2013. május 28. 22:28
Mikor azt hiszem, hogy a mai világban már semmi nem lephet meg, csalódom. Undorító, nekem megy el az életkedvem az ilyen nyomorult emberektől. Ha nem kell neki gyerek, egy az, hogy minek csinálta? Kettő: örökbe is adhatta volna, de nem lehúzni a klotyón. Egyszerűen nem találok szavakat, most nagyon ki vagyok akadva.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. május 28. 22:39
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Sokszor elgondolkodok ,hogy vajon hová fajulhat a világ...
Egy utolsó semmirekellő anya, aki ezt teszi a saját gyerekével. Az, hogy nem akarta az még vili, de minek kellett lehúznia a wc-n. Az ilyen embereket egy életre bezárnám a börtönbe, a kulcsait pedig eldobnám.
Komolyan, már ilyen emberi felfogás nem létezik...
Egy utolsó semmirekellő anya, aki ezt teszi a saját gyerekével. Az, hogy nem akarta az még vili, de minek kellett lehúznia a wc-n. Az ilyen embereket egy életre bezárnám a börtönbe, a kulcsait pedig eldobnám.
Komolyan, már ilyen emberi felfogás nem létezik...
2013. május 28. 22:53
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szomorú,hogy ilyen világban élünk.Hogy teheti ezt valaki a gyerekével?Az ilyen minek szül egyáltalán?Egy gyerek a legszebb ajándék,amit egy nő az élettől kaphat.
És az a megoldás,hogy lehúzza a WC-n?Ha úgy érzi,hogy nem tud gondoskodni róla,akkor inkább adta volna nevelőszülőkhöz,még az is jobb megoldás.
Idézet (Pink Carnation @ 2013.05.28. 21:31)
gondolom, anyuka túllépte az 1 gyerek/család limitet, és nem tudott mit kezdeni a babával.
És az a megoldás,hogy lehúzza a WC-n?Ha úgy érzi,hogy nem tud gondoskodni róla,akkor inkább adta volna nevelőszülőkhöz,még az is jobb megoldás.
2013. május 28. 22:59
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Az ilyen mocsok állatokat kéne abstart kivégezni, aki ilyet tesz!
2013. május 28. 23:32
"tévesen azt hihette elvetélt" - ezt azért erősen kétlem.. Azért egy 2,3 kg csecsemő már meglátszik egy nő hasán. Szomorú milyen bizarr dolgokat képesek egyesek tenni. Sajna már olvastam hasonló vagy ennél undoritóbb dolgokat is. Büszke lehet ez a "nő" is magára, hogy ilyet tesz a saját nem kivánt gyerekével : (
2013. május 28. 23:34
Anyunak vagy kötelet vagy golyót. Nekem8 hogy melyik de pusztuljon. Vele meg a többi is.
2013. május 28. 23:54
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
EmilyTaylor
az ilyennek még véletlenül sem adnék golyót ! az viszonylag gyors és fájdalommentes .. az a minimum, hogy a bokájánál fellógatnám és milliméterenként haladva kettévágnám a lába közt a feje búbjáig.
rocknroller
az ilyet még állatnak sem lehet mondani .. az állatok gondoskodók és odaadók a kölykükkel.
az ilyennek még véletlenül sem adnék golyót ! az viszonylag gyors és fájdalommentes .. az a minimum, hogy a bokájánál fellógatnám és milliméterenként haladva kettévágnám a lába közt a feje búbjáig.
rocknroller
az ilyet még állatnak sem lehet mondani .. az állatok gondoskodók és odaadók a kölykükkel.
2013. május 29. 00:07
Amúgy ez miért ide tartozik a Starityre? Szörnyű, persze, csak szerintem foglalkozzanak vele a híroldalak, de pedig a sztároldalak
2013. május 29. 06:21
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Úristen. Ez undorító. Az édesanyját kellene lehúzni a wc-n!
2013. május 29. 07:09
Úristen! Erre nem tudok mit mondani. De a kicsi legalább életben van.
2013. május 29. 07:12
Ki az anyja!!??
Szegény kisgyerek! Nagyon sajnálom szegényt!
2013. május 29. 07:28
Szegény kisgyerek... Az anyja ha véletlen csinálta, akkor elég ügyetlen lehet, de ha meg direkt, akkor elég sz.réletű lehet...
2013. május 29. 07:41
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Hogy hihette azt tévesen hogy elvetélt? Hátott volt a baba?? Uram isten hogy lehet valaki ekkora ÁLLLAT???? Mert az ilyen nem ember ...szerintem ez megbocsáthatatlan ....én tuti életfogytiglant adnék ennek az "anyának" ...tök mindegy miért tette...megtette!! és ez szörnyű és embertelen dolog!!!!!!
2013. május 29. 07:41
Szegény kisgyerek!!
Azt mondták a híradóban hogy az anyja direkt húzta le a wc-n
örülök hogy jól van
Azt mondták a híradóban hogy az anyja direkt húzta le a wc-n
örülök hogy jól van
2013. május 29. 07:45
Idézet (bidóka @ 2013.05.29. 07:41)
Hogy hihette azt tévesen hogy elvetélt? Hátott volt a baba?? Uram isten hogy lehet valaki ekkora ÁLLLAT?? Mert az ilyen nem ember ...szerintem ez megbocsáthatatlan ..én tuti életfogytiglant adnék ennek az "anyának" ...tök mindegy miért tette...megtette!! és ez szörnyű és embertelen dolog!!
Van, hogy a pici nem sír fel, hallottam már ilyenről. És ilyenkor tévesen akár halottnak is hihetik.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.