A kanadai rockbanda karrierje szárnyal, mióta egyik dalukat felkapta a sokak által nagy érdeklődéssel kísért WWE pankráció.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feltörekvő bandák nyomában: Thousand Foot Krutch
2013. május 28. 14:33
2013. május 28. 14:36
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
majd később meghallgatom kíváncsi leszek
2013. május 28. 14:48
Nem rossz szám, de kezdem unni, hogy limonádé számokat csinálnak, utoljára talán 2009-ben esetleg 10-ben volt rendes ütős szám WWE műsor során.
Viszont még nem hallotam az együttesről, szóval már megérte elolvasnom.
Viszont még nem hallotam az együttesről, szóval már megérte elolvasnom.
2013. május 28. 17:30
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem hallottam mégé róluk se, de ők sem az én stílusom
2013. május 28. 18:05
|
|
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline
|
Még évekkel ezelőtt hallottam az egyik számukat, az megrakadt a fejemben: http://www.youtube.com/watch?v=Y8s5G0nSvco
2013. május 28. 20:39
Hiába gondolkoztam,semmilyen negatívum nem jutott eszembe,tehetségesek,remek hangú énekessel és jobbnál jobb dalokkal,rengeteg daluk sorakozik az én mappáimban is.Már jóval azelőtt ismertem őket hogy a WWE kapcsán is felmerült a nevük,már akkor agyonhallgattam több daluk,szinte már meglepő hogy mégsem ismerik még annyian őket,remélem ez a jövőben változik majd,ők igazán megérdemelnék a sikert.Elég csak beütni a nevük a youtube keresőjébe,nem kevés dalt fog feldobni ami szerintem bőven bizonyítja hogy helyük van a mai zenei világban és érdemes figyelni rájuk.
2013. június 08. 01:33
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Ismerem őket 2-3 éve, nem vagyok megszállott rajongó, de jó zenéjük van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: