Senki sem hiszi el. Ez a google baromsága, statisztikailag kihozta, hogy Justin Bieber egy nő, és ha már "nő", akkor már valahogy be is rangsorólta. Ez csak egy amerikai gag, semmi tőbb. Nem kellene mindent felfújni.
Hogy rohadjon meg aki kitalálta Justin nem lány jó van fel lehetne fogni k*pja be aki eszt ki találta egy nagyutolsó d*g az aki ki találta egy kis csubi be lehet neki k*pni kis szemét láda hogy d*göjön meg
Hogy lenne már nő? Néhány csökött agyú, számítógép előtt zabáló utálója alkothatott. Nem egy Don Juan, de épp, hogy csak kinőtt a suhanc korból. Ha nem int be, akkor kreálnak róla valami gyalázkodó hírt.
ezek b****k nem is kicsit miért kell ezt csinálni?? soha nem fogom megérteni miért nem lehet leszálni Justinról?? ha buzi vagy ilyesmi akkor az az ő dolga ha meg nem az is hagyátok békén a saját élete ha elcseszi igy járt
Nem unják még,h lebuzizzák?!Az ilyen ember hány agysejttel rendelkezhet?De most komolyan!!!És akkor most kezdődik az,h:hát igazuk van,ezt eddig is tudtuk,....stb. Ha már ilyen okosak,akkor mutassanak is már valami hihető dolgot,ami ezt bizonyítja!!!De mivel ilyen NEM LÉTEZIK mindenki húzza le WC-n az ilyen nagy "poénjait"!!Erre a szánalom kevés!!!Aki kitalálta ezt a brutális nagy hülyeséget,sürgősen keressen fel egy orvost,mert ez orvosi eset!!!!
Ezen akkorát röhögtem, hogy hanyadt estem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komolyan ekkora szennyek az emberek?XDDDDDDDDDD Nagyon nevetséges úristen.XD:'D
A címet látva olyan WTF-fejet vágtam, és ki is vagyok akadva. Szörnyen unalmas már, hogy mindenki azzal jön, hogy ő egy b*zi, és hogy egy nő. Meg ha meleg is lenne (de nem az), az sem zavarna. Ez a lista is egy akkora baromság, hogy szavak sincsenek rá.