Amanda Bynes durván beszólt Rihannának
2013. május 27. 17:57
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Szerintem az üzenetből is elég egyértelműen kiderül, hogy milyen szinten beteg ez a nő. 27 évesen ilyen nevetséges dolgokkal dobálózni, olyan, mintha az óvodában meghúzta volna a másik lány copfját. Primitív, gyerekes és teljesen nonszensz. Nem szeretem Rihannát (és még akkor nagyon enyhén fogalmaztam), de az ok nélküli kötözködést meg még úgysem.
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2013. május 27. 18:00
most már nagyon elegem van Amanda-bóóL!! állandóan csak botrány, botrány és botrány.. ki érdekel? -.-
2013. május 27. 18:04
Most nagyot csalódtam Amandában!
Először is, mi köze van neki Rihanna és Chris kapcsolatához?
Inkább a róla szóló hírekkel foglalkozna egy kicsit, akár igaz akár hamis! És próbálná elsimítani ezt az egész rendőrös ügyet! Biztos neki sem lehet könnyű emiatt de akkorsem Rihannán kellett volna kitölteni haragját, nagyon remélem hogy bocsánatot kér Rihannától!
Másodszor meg, ez eléggé gyerekes, és éretlen húzás volt, én nem ezt vártam egy felnőtt nőtől!
Most nem akarom ezzel Amandát bántani sem Rihannát védeni, mert mindkettőjüket szetetem, és tisztelem,csak szimplán elmondtam a véleményemet
Először is, mi köze van neki Rihanna és Chris kapcsolatához?
Inkább a róla szóló hírekkel foglalkozna egy kicsit, akár igaz akár hamis! És próbálná elsimítani ezt az egész rendőrös ügyet! Biztos neki sem lehet könnyű emiatt de akkorsem Rihannán kellett volna kitölteni haragját, nagyon remélem hogy bocsánatot kér Rihannától!
Másodszor meg, ez eléggé gyerekes, és éretlen húzás volt, én nem ezt vártam egy felnőtt nőtől!
Most nem akarom ezzel Amandát bántani sem Rihannát védeni, mert mindkettőjüket szetetem, és tisztelem,csak szimplán elmondtam a véleményemet
2013. május 27. 18:20
Most mire volt jó neki ez a újboli felhajtás? Ez a ő tényleg nem komplett, és még egész szépen fejeztem ki. Örülne neki, ha olyan csinos lenne, mint Rihanna. Egyébként meg hogy jött ide ez a téma nála? Foglalkozzon már saját magával, hiszen van elég baja. Csak azt ő nem biztos, hogy érzékeli. o_O De ez az állitás is tiszta röhej. Szerintem maga se tudja mit beszél, cselekszik. De már ami sok az sok..
2013. május 27. 18:28
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Sikertelen nő,és így próbál fenn maradni.Persze,nem drogozik...HAHAHAHA a nap vicce.
2013. május 27. 18:44
Én sem bírom Rihannát, mert egy kontár és semmi köze a zenéhez, mindent megcsinálnak helyette, gyakorlatilag egy dalt nem ír, mindent a producerek csinálnak, szarik a rajongóira,az egész karrierje a pénzről szól, hát az éneklést nem hozom fel, mert mindenki tudja, hogy nem tud:D VISZONT eléggé kamu azt mondani rá, hogy ronda, mert igazán szép nő és egyedi.
Mia
2013. május 27. 18:45
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Azért mind a két hölgyike megéri a pénzét.. Viszont nem értem hogy Amanda egyáltalán honnan vette a bátorságot hogy ilyet írjon, még ha valóban így is gondolja. Én sem vagyok Rihanna rajongó, sőt de az hogy valakire olyat mondjak hogy megérdemelte a verést mert rusnya, na ez már nekem is sok. Amúgy azért sem értem hogy mit foglalkozik Chris Brown szerelmi életével, amikor ő hatalmas szerelemmel üldözi Drake-t.
Szerencsétlen pára, remélem hamarosan bevonul egy rehabra, ideje lenne..
Mia
2013. május 27. 18:51
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
2013. május 27. 18:55
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
De kedves Amanda -.-""
2013. május 27. 18:55
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ez a nő őrült!
Zárják be valahova minél előbb!
Zárják be valahova minél előbb!
2013. május 27. 19:07
|
|
Kontár Benceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.14. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 196006 offline
|
Meliiih96 : Ja.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.