Amanda Bynes durván beszólt Rihannának
2013. május 27. 16:46
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Riri nagyon csinos!!
2013. május 27. 16:50
Rihanna nagyon is csinos,szép.Nem tudom mit képzel magáról,hogy minden ok nélkül letámadja...Amandát egész idáig bírtam,de ezek után...-.-
2013. május 27. 16:58
Bár nem bírom Rihannát, de igen is gyönyörű nő. És azzal sem értek egyet, amit Chris csinált. Amandának pedig orvos kell, de sürgősen!
2013. május 27. 16:59
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
sírok XD
ez a nő beteg.. mikor lesz egy olyan nap, amikor nem írnak róla cikket?!! ennyire élvezi, hogy minden róla szól.. szeretne ő olyan csinos lenni:)
ez a nő beteg.. mikor lesz egy olyan nap, amikor nem írnak róla cikket?!! ennyire élvezi, hogy minden róla szól.. szeretne ő olyan csinos lenni:)
2013. május 27. 17:06
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
pff szerintem elmebeteg :S
már nem is tudok vele megnézni egy filmet se tudva h milyen bolond lett. Múltkor is volt a Sztárkivetett de már nem is tudtam úgy nézni mint régen pedig az egyik kedvenc filmem (volt).
már nem is tudok vele megnézni egy filmet se tudva h milyen bolond lett. Múltkor is volt a Sztárkivetett de már nem is tudtam úgy nézni mint régen pedig az egyik kedvenc filmem (volt).
2013. május 27. 17:41
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Rihanna is megéri egy-két húzásával a pénzét,de Amanda ebben a pár hónapban simán túl tesz rajta...Arról ne is beszéljünk,hogy most ők mit ártottak neki,hogy csak úgy letámadja ezzel..-.- Nehogy egy nap ne szerepeljen a neve egy újságban,vagy a neten...Megverte,kész az ő dolguk,azóta rég tisztázva van,nehogy ez a ringyó mondja már meg,hogy mi volt...Ja,és Rihanna 100x csinosabb mint ő!
2013. május 27. 17:42
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szegény Riri..Nála csinosabb és szebb lány nem létezik!Szerintem a Amanda féltékeny!Mert nem olyan sikeres mint Riri.Nem gondoltam,hogy ennyire elfog süllyedni Amanda!De hát ez van,ezt kell nem szeretni..
2013. május 27. 17:47
de ennek az izé Bynesnak mi köze van Rihannához vagy az életéhez? ez nem normális, amúgy sem értettem, hogy ezt a gyogyós csajt miért is kéne sajnálni, hogy megkergült, nem valami nagy színész, maradandót sem alkotott, érdekes, hogy így ugrál... cöh
2013. május 27. 17:51
Durván beszólt?Nem nagyon durván,de azért ez nagy szemétség volt tőle!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: