Adatlapos topik
2013. szeptember 20. 09:10
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (Stephen @ 2013.09.19. 23:26)
Sziasztok! El szeretném kérni Dustin Hoffman, Ariadne Artiles és Torrie Wilson adatlapját.
Torriehoz nincs életrajz. Pár sorosat írj előbb szerintem, mert a nélkül nem kaphatod meg.
2013. szeptember 20. 16:51
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
másodszor írom, mert senki sem látta : (
Hilly Hindi adatlapja 7 HÓNAPJA nem volt frissítve és a "forgalmazója" TAG státuszú!
Szeretném elkérni az adatlapját:)
Hilly Hindi
Hilly Hindi adatlapja 7 HÓNAPJA nem volt frissítve és a "forgalmazója" TAG státuszú!
Hilly Hindi
2013. szeptember 20. 18:43
Ne türelmetlenkedj!
A moderátorok sem ülnek itt egész nap! Van, amikor csak napokkal később teljesítik a kéréseket. Ők sem robotok
A moderátorok sem ülnek itt egész nap! Van, amikor csak napokkal később teljesítik a kéréseket. Ők sem robotok
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2013.09.20. 16:51)
másodszor írom, mert senki sem látta : (
Hilly Hindi
Hilly Hindi
2013. szeptember 20. 22:29
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (malna90 @ 2013.09.20. 19:48)
A lap szerkesztőjének lehetne dobni egy figyelmeztetőt, ugyanis az életrajza alig pár sor, abban a pár sorban pedig a karrierje is alig van megemlítve. 
Én már adtam neki pár napja. Elvettem a lapját, mert előzőleg jó ha 2 soros életrajzot csinált, pedig lehet oda többet is írni, mint ahogy én is tettem 5 perc alatt. Aztán jött, visszakérte, esküdözött. Én kitöröltem az enyémet és egy hetet adtam neki egy új és elfogadható életrajzhoz. Ha nem fog menni, átkerül a Starityre, és viszi aki először kéri. Életrajzzal persze
2013. szeptember 21. 13:35
Sziasztok!Elszeretném kérni Rebecca Black lapját.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
2013. szeptember 22. 14:51
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Sziasztok! Szeretném elkérni Arielle Vandenberg lapját a Staritys profilról. Előre is köszönöm!
2013. szeptember 22. 15:17
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Idézet (baisée @ 2013.09.22. 14:51)
Sziasztok! Szeretném elkérni Arielle Vandenberg lapját a Staritys profilról. Előre is köszönöm! 
Nincs életrajza, írj neki 5-6 soros összefoglalót.
2013. szeptember 22. 15:58
Helló.^^ Valaki hozzám tudná csatolni Janella adatlapját? Szeretnék egy rendes életrajzot írni róla, gondolom kell egy kis ízelítő:
Barna Bernadett 1989. október 4.-én született Szolnokon. Már gyerekkorában is énekesnő szeretett volna lenni, de az akkori repertoárjába más örökzöldek még nem szerepeltek a süss fel napon kívül. A dalírás is nagyon foglalkoztatta, 8 évesen például azt hitte, hogy írt egy gyönyörű slágert... Aztán anyukája felvilágosította, hogy sajnos megelőzték, az a dal már létezik...
A többit viszont oda írnám. Előre is köszönöm.
Barna Bernadett 1989. október 4.-én született Szolnokon. Már gyerekkorában is énekesnő szeretett volna lenni, de az akkori repertoárjába más örökzöldek még nem szerepeltek a süss fel napon kívül. A dalírás is nagyon foglalkoztatta, 8 évesen például azt hitte, hogy írt egy gyönyörű slágert... Aztán anyukája felvilágosította, hogy sajnos megelőzték, az a dal már létezik...
A többit viszont oda írnám. Előre is köszönöm.
2013. szeptember 22. 16:18
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Idézet (baisée @ 2013.09.22. 14:51)
Arielle Vandenberg 1986. szeptember 27.-én született Fallbrook-ban. Karrierét a NEXT modell ügynökségnél kezdte, aztán belekóstol a színészetbe is. Legelső szerepe Meet the Browns sorozatban volt, ahol kettő rész erejéig köszönt vissza. Utána már csak jöttek a szerepek és olyanokban is feltűnt, mint CSI: Miami helyszínelők, Így jártam anyátokkal vagy a Numbersben. Jelenleg inkább a modellkedéssel foglalkozik és az Arctic Monkeys frontemberének, Alex Turnernek a barátnője, aki már egy klipjükben is szerepet kapott, sőt az énekes még dalt is írt róla.
Remélem egyenlőre ennyi elég lesz, bevezetőnek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: