Szeretném elkérni Michael Cole adatlapját.
Adatlapos topik
2013. augusztus 19. 21:09
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (WWE Dorka @ 2013.08.19. 21:07)
Sziasztok.
Lejárt nála a hat hónap. 
5-6 soros életrajz ellenében a tiéd lehet.
1 felhasználónak tetszik:
WWE Dorka
2013. augusztus 19. 21:23
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Syasztok,
majd ha lesz időtök, szépen kérlek csatoljátok át Leeteuk adatlapját GomNaNa-hoz, mert neki adtam
Előre is nagyon szépen köszönjük
majd ha lesz időtök, szépen kérlek csatoljátok át Leeteuk adatlapját GomNaNa-hoz, mert neki adtam
Előre is nagyon szépen köszönjük
Betti90
2013. augusztus 19. 21:38
Elkérhetném még Kim Jin Chul és Jung Byung Hee lapját a Starity profilról? Előre is nagyon köszönöm.
lA-dONNA
2013. augusztus 19. 23:24
Abigail Clancy adatlapját szeretném elkérni, nincs szerkesztője.
Rövid életrajz: Abigail Clancy, becenevén Abbey brit fehérnemű modell, és televíziós műsorvezető, aki Liverpoolban látta meg a napvilágot. Négy testvére közül Ő a legidősebb. Modell karrierje 2006-ban indult be. Bátyja, Sean, labdarúgó, jelenleg az AFC Telford United egyik labdarúgója. Többek között Ő a Sun magazin egyik rovatírója, az FHM magazin pedig besorolta, a 100 legszexisebb nő közé.
További szép estét,
Filmfan719!
Rövid életrajz: Abigail Clancy, becenevén Abbey brit fehérnemű modell, és televíziós műsorvezető, aki Liverpoolban látta meg a napvilágot. Négy testvére közül Ő a legidősebb. Modell karrierje 2006-ban indult be. Bátyja, Sean, labdarúgó, jelenleg az AFC Telford United egyik labdarúgója. Többek között Ő a Sun magazin egyik rovatírója, az FHM magazin pedig besorolta, a 100 legszexisebb nő közé.
További szép estét,
Filmfan719!
2013. augusztus 19. 23:51
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Sziasztok!
Szeretném elkérni Gianni Morandi adatlapját, mert majdnem három éve nem volt szerkesztve. Mivel nincs önéletrajza, igy irtam gyorsan egy rövidet.
1944. december 11-én született Monghidoroban. 12 éves korában debütált, szülei látván kitűnő zenei tehetségét, a hagyományos iskolából egy bolognai zeneiskolába íratták, ahol alkalma volt kibontakozni és továbbfejleszteni zenei tehetségét, dal és előadásművészetet tanult. Édesapja tagja volt az olasz kommunista pártnak, és gyerekként ő segített terjeszteni a pártújságot. Emellett cipészként, és cukorka árusként is dolgozott a helyi moziban.
Remélem ennyi elég egyenlőre...nagyon megköszönöm, ha megkaphatom
szép napot nektek!
1944. december 11-én született Monghidoroban. 12 éves korában debütált, szülei látván kitűnő zenei tehetségét, a hagyományos iskolából egy bolognai zeneiskolába íratták, ahol alkalma volt kibontakozni és továbbfejleszteni zenei tehetségét, dal és előadásművészetet tanult. Édesapja tagja volt az olasz kommunista pártnak, és gyerekként ő segített terjeszteni a pártújságot. Emellett cipészként, és cukorka árusként is dolgozott a helyi moziban.
Remélem ennyi elég egyenlőre...nagyon megköszönöm, ha megkaphatom
Betti90
2013. augusztus 20. 12:48
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Köszönjük szépen CanDee Sweet-nek ismételten a gyors csatolásokat
És tényleg bocsi, hogy ennyit jelentkezek mostanában, de újabb lapátadás kéne
Kapósak a lapjaim
BenceWTF-hoz csatoljátok át SE7EN adatlapját, mert neki adtam
Ismételten nagyon köszönöm
És tényleg bocsi, hogy ennyit jelentkezek mostanában, de újabb lapátadás kéne
BenceWTF-hoz csatoljátok át SE7EN adatlapját, mert neki adtam
Ismételten nagyon köszönöm
Betti90
2013. augusztus 20. 14:31
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Távol álljon tőlem, hogy én itt áskálódjak a tag háta mögött, azonban most nézegettem Jared Padalecki lapját és nagyon sok hiányosság van benne.
Kezdeném azzal, hogy már megszületett az első gyereke és már a másodikat várják. Én úgy értesültem, hogy nem nagyon válaszolgat a levelekre és már jó ideje nem lépett be.
Esetleg nem lehetne írni neki, hogy pótolja a hiányosságot?
Esetleg nem lehetne írni neki, hogy pótolja a hiányosságot?
2013. augusztus 20. 14:39
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
Egy Jessie nekem adta Cristofel lapját, cserébe én meg odaadtam neki Olivér adatlapját!
Előre is köszi a csatolásokat
2013. augusztus 20. 15:11
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (matita @ 2013.08.20. 15:02)
Ez az adatlap nagyon rég volt frissítve. Ha úgy gondolják én szívesen átveszem, mert nem is a legfantasztikusabb munka.
Bőven ezer alatti így pályázat útján kaphatod majd meg. Ráadásul a szerkesztője aktív is!
2013. augusztus 20. 16:31
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
Köszi a gyors csatolást CanDee
2013. augusztus 20. 16:39
Little Monster-GFF-el cseréltünk, ezért átcsatolnátok hozzá Jinon lapját, míg hozzám Kim Seok Jin-ét?
Előre is nagyon köszönöm.^^
Előre is nagyon köszönöm.^^
2013. augusztus 20. 17:03
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Sziasztok!
Georgina Grenville lapja szerintem mehet a Starity profira, mert már elég régen lemondtam róla, többször is kiírtam a szerkesztő nélküli adatlapokhoz, de senki sem jelentkezett a szerkesztésére.
Georgina Grenville lapja szerintem mehet a Starity profira, mert már elég régen lemondtam róla, többször is kiírtam a szerkesztő nélküli adatlapokhoz, de senki sem jelentkezett a szerkesztésére.
2013. augusztus 20. 17:18
|
lA-dONNA |
|
Igen, megint én ^^" Nem győzök hálálkodni neked CanDee a sok csatolásért
Szóval megtennéd, hogy Little Monster-GFF-hez átcsatolod Sungmin adatlapját?
Neki adtam
Köszönjük szépen
Szóval megtennéd, hogy Little Monster-GFF-hez átcsatolod Sungmin adatlapját?
Köszönjük szépen
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.