Dupla adatlapot találtam:
http://starity.hu/sztarok/rydel-lynch/
http://starity.hu/sztarok/rydel-mary-lynch/
Adatlapos topik
2013. augusztus 11. 18:51
2013. augusztus 11. 18:51
|
|
ByeeThe raven |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 1384 Csatolások: 85 Azonosító: 148914 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.08.11. 12:12)
Írj hozzá egy 5-10 sort, aminek ellenében megkaphatod!
Miután megkaptad, egy hónapod van megírni a teljes életrajzot! És nem kapsz értesítést arról, h megkaptad a lapot, szóval ezt neked kell figyelni!
Bessie, ToTo vagy Candee nyom egy tetszik gombot arra a kérésre, amit elintéztek, de a Sztáradatlapjaim gombra kattintva is megnézheted a lapjaidat! 
Így megfelelő?
Molnár Piroska hazánk egyik legelismertebb színésznője.Mind színpadon, mind filmvásznon
bizonyÍtott már, de szinkronhangként is szokott dolgozni.Énektudását is megcsillogtatta már, hiszen z évek során számos zenés darabban szerepelt.Ezenkívül számos díjjal büszkélkedhet.
Jelenleg az Örkény és a Budapesti operettszínház színpadán is láthatjuk emelett az igen sikeres Munkaügyek című sorozatban mint Elvíra.
2013. augusztus 12. 12:05
Köszönöm szépen a lapokat és az átcsatolásokat is CanDee Sweet!
2013. augusztus 12. 12:13
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
Most mindjárt kiugrok a bőrömből áááá köszönöm a csatolásokat ♥ Nem tudom, hogy ki csatolta, de annak nagyon-nagyon köszönöm
2013. augusztus 12. 13:02
Idézet (Nessuna @ 2013.08.12. 12:57)
1 hét alatt 5 adatlap? Wow.
Mivel nem voltam jó egy hétig, így most csatoltam át szinte mindenkinek a kért lapokat. ToTo is csatolgatott, de nagyját most sikerült megcsinálni. Természetesen minden szabály fent áll és az egy hónapos szerkesztési idő is. Amennyiben ez nem sikerül a lapok visszakerülnek Starity profilra!
1 felhasználónak tetszik:
lA-dONNA
2013. augusztus 12. 13:03
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.08.12. 13:02)
Mivel nem voltam jó egy hétig, így most csatoltam át szinte mindenkinek a kért lapokat. ToTo is csatolgatott, de nagyját most sikerült megcsinálni. Természetesen minden szabály fent áll és az egy hónapos szerkesztési idő is. Amennyiben ez nem sikerül a lapok visszakerülnek Starity profilra!
A tag 5 napja regisztrált.
2013. augusztus 12. 13:04
Idézet (Nessuna @ 2013.08.12. 13:03)
A tag 5 napja regisztrált. 
Igen, olvastam a történéseket, de ha megírta hozzá az életrajzot, akkor miért ne kaphatná meg, ha pedig nem foglalkozik vele úgyis el lesz csatolva tőle.
2013. augusztus 12. 13:31
|
|
sztárfan♥Telenovellafan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 956 Csatolások: 588 Azonosító: 141947 offline
|
Idézet (sztárfan @ 2013.08.11. 12:16)
Sziasztok!
Nagyon szeretném Violeta Isfel és Carmen Salinas lapját szerkeszteni. Violeta adatlapja több mint 3 éve nem volt szerkesztve és nincs kész az életrajza,se a filmográfiája, Carmen adatlapja fél éve nem volt szerkesztve.
Violeta Isfel életrajza:
Élete
Ana Fanni Portolatin ismertebb néven Violeta Isfel 1985. június 11-én született Mexikóvárosban. Első szerepét a María Isabel című sorozatban kapta. 2002-ben az Emtre el amor y el odio című telenovellában kapott szerepet. 2007-ben megkapta Gabriela Miranda szerepét a Lola, érase una vez című sorozatban. 2008-ban a Candy című telenovellában megkapta Lucia López Carmona szerepét Jacqueline Bracamontes és Jaime Camil mellett. 2009-ben Antonella szerepét játszotta az Atrévete a soñar című telenovellában. 2011-ben megkapta Mónica Rinaldi szerepét az Una familia con suerte című sorozatban.
Előre is köszönöm
Üdv:sztárfan
Nagyon szeretném Violeta Isfel és Carmen Salinas lapját szerkeszteni. Violeta adatlapja több mint 3 éve nem volt szerkesztve és nincs kész az életrajza,se a filmográfiája, Carmen adatlapja fél éve nem volt szerkesztve.
Violeta Isfel életrajza:
Élete
Ana Fanni Portolatin ismertebb néven Violeta Isfel 1985. június 11-én született Mexikóvárosban. Első szerepét a María Isabel című sorozatban kapta. 2002-ben az Emtre el amor y el odio című telenovellában kapott szerepet. 2007-ben megkapta Gabriela Miranda szerepét a Lola, érase una vez című sorozatban. 2008-ban a Candy című telenovellában megkapta Lucia López Carmona szerepét Jacqueline Bracamontes és Jaime Camil mellett. 2009-ben Antonella szerepét játszotta az Atrévete a soñar című telenovellában. 2011-ben megkapta Mónica Rinaldi szerepét az Una familia con suerte című sorozatban.
Előre is köszönöm
Üdv:sztárfan
Köszönöm
2013. augusztus 12. 13:45
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
Idézet (Nessuna @ 2013.08.12. 12:57)
1 hét alatt 5 adatlap? Wow.
Dehogy is
2013. augusztus 12. 14:04
Csatoljátok át Elody-nak Ryan Sypek lapját
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 12. 15:20
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Én olyan problémát észleltem,hogy találtam néhány olyan lapot,amelyeknek nincsen szerkesztőjük,de egész egyszerűen ha rámegyek az adatlapra,akkor nem lehet rákattintani a 'szerkesztőnek jelentkezem' gombra.Mi lehet itt a probléma?
2013. augusztus 12. 15:33
Idézet (Zsanett.Zsüliett @ 2013.08.12. 15:20)
Én olyan problémát észleltem,hogy találtam néhány olyan lapot,amelyeknek nincsen szerkesztőjük,de egész egyszerűen ha rámegyek az adatlapra,akkor nem lehet rákattintani a 'szerkesztőnek jelentkezem' gombra.Mi lehet itt a probléma?
Tudomásom szerint ha nincs ott gomb akkor a lapról nem lemondtak, hanem a régi szerkesztője törölte magát. De ha megkérsz egy moderátort akkor átcsatolják.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.