Kedves CanDee, Toto és Bessie!
Most nézegettem Mía Maestro adatlapját, és bár az illető 05.01-én szerkesztette, mégis hihetetlen hiányosságok vannak az életrajzban és a filmográfiában is. Szeretném elkérni őt, és gondozni, ha lehetséges.
Ezer köszönet!
Adatlapos topik
2013. július 28. 22:20
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (idone @ 2013.07.28. 17:35)
Sya, bocsi, hogy beleszólok, de
ahogy elnézem a szerkesztőjük aktív, hiszen ma lépett be utoljára
2013. július 29. 00:23
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Nagyon szépen köszönöm az adatlapot!Már neki is álltam szerkeszteni!Szerkesztés közben észrevettem egy hibát amit még a lap készítője rontott el,ha megtennétek fent kijavítanátok neki a nevét:Satou Shinobu-ra ugyanis így kell helyesen írni a nevét és így sokkal egyszerűbb megtalálni
Előre köszönöm,ne haragudjatok hogy ezzel fárasztalak titeket!
Előre köszönöm,ne haragudjatok hogy ezzel fárasztalak titeket!
2013. július 29. 00:45
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Sziasztok!
Kerry Washington adatlapját szeretném elkérni, ugyanis a szerkesztője több mint egy hónapja nyúlt hozzá utoljára, ám életrajzot azóta sem írt hozzá.
Az én pár soros verzióm:
Kerry Washington 1977. január 31-én született Bronxban. Tanulmányait a Spence School középiskolában, valamint a The George Washington egyetemen végezte. A nagyérdemű 1994-ben ismerhette meg őt, az ABC Afterschool Specials című tévésorozatnak köszönhetően, és nem sokkal később már mozifilmekben is szerepet kapott. Az évek során olyan sikerprodukciókban tűnt fel, mint a Szívem érted rapes, a Mr. és Mrs. Smith, a Fantasztikus négyes, a Szégyenfolt vagy a A nőmre hajtok. 2012-ben Shonda Rhimes Botrány (Scandal) című sorozatának főszereplőnőjévé választották, de Quentin Tarantino mozijában, a Django elszabadulban is megcsillogtathatta tehetségét.
A gyönyörű sztár nemcsak szakmájában, de a magánéletben is sikeresnek mondható, hiszen idén júliusban, egy év járást követően kimondta a boldogító igent kedvesének, Nnamdi Asomughának.
Előre is köszönöm! : )
Kerry Washington adatlapját szeretném elkérni, ugyanis a szerkesztője több mint egy hónapja nyúlt hozzá utoljára, ám életrajzot azóta sem írt hozzá.
Az én pár soros verzióm:
Kerry Washington 1977. január 31-én született Bronxban. Tanulmányait a Spence School középiskolában, valamint a The George Washington egyetemen végezte. A nagyérdemű 1994-ben ismerhette meg őt, az ABC Afterschool Specials című tévésorozatnak köszönhetően, és nem sokkal később már mozifilmekben is szerepet kapott. Az évek során olyan sikerprodukciókban tűnt fel, mint a Szívem érted rapes, a Mr. és Mrs. Smith, a Fantasztikus négyes, a Szégyenfolt vagy a A nőmre hajtok. 2012-ben Shonda Rhimes Botrány (Scandal) című sorozatának főszereplőnőjévé választották, de Quentin Tarantino mozijában, a Django elszabadulban is megcsillogtathatta tehetségét.
A gyönyörű sztár nemcsak szakmájában, de a magánéletben is sikeresnek mondható, hiszen idén júliusban, egy év járást követően kimondta a boldogító igent kedvesének, Nnamdi Asomughának.
Előre is köszönöm! : )
2013. július 29. 01:59
Sziasztok,a csodálatos Patrick Swayze adatlapja 2012 óta nem frissült. Szívesen átvenném.
http://starity.hu/sztarok/patrick-swayze/
2013. július 29. 10:12
Idézet (Claudya @ 2013.07.29. 01:59)
Sziasztok,a csodálatos Patrick Swayze adatlapja 2012 óta nem frissült. Szívesen átvenném.
Ha el is veszik a szerkesztőtő akkor is pályázat lesz rá kiírva
2013. július 29. 10:57
Idézet (malna90 @ 2013.07.29. 10:12)
Ha el is veszik a szerkesztőtő akkor is pályázat lesz rá kiírva 
És egyébként is mit kéne frissíteni rajta, amikor csaknem 4 éve halott?
2013. július 29. 15:12
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Kedves Moderátorok!
Légyszi csatoljátok Teresa Moore és Yvonne Catterfeld lapját neki.
Előre is köszönöm:
Lilla06
Légyszi csatoljátok Teresa Moore és Yvonne Catterfeld lapját neki.
Előre is köszönöm:
Lilla06
2013. július 29. 15:30
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy átcsatolnátok-e hozzám James McVey adatlapját, mivel nincsen rendes életrajza, és én nagy örömmel helyretenném. Előre is köszönöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy átcsatolnátok-e hozzám James McVey adatlapját, mivel nincsen rendes életrajza, és én nagy örömmel helyretenném. Előre is köszönöm!
2013. július 29. 15:35
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (helloblaze @ 2013.07.29. 15:30)
Üdv!
5-6 soros életrajz ellenében elkérheted.
1 felhasználónak tetszik:
helloblaze
2013. július 29. 15:37
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Nessuna @ 2013.07.29. 10:57)
És egyébként is mit kéne frissíteni rajta, amikor csaknem 4 éve halott?
Meg 4 éve halott ide vagy oda, nagyon szépen meg van írva a biográfiája! Szóval nem kell ezen semmit se helyrerakni. Nem mellesleg Juanita aktív szerkesztő, nem a háta mögött kellene elkéregetni.
2013. július 29. 16:00
Idézet (Kazuo @ 2013.07.29. 15:35)
5-6 soros életrajz ellenében elkérheted. 
Köszi Bia. xx
James McVey a 2012-ben alakult The Vamps nevű banda gitárosa, zeneszerzője és vokálosa. A brit banda legtöbbször akusztikus, pop és indie zenéket játsszanak egyre több ember örömére. A banda eleinte csak három tagból állt (nevek szerint -> Brad, James és Tristan) azonban idén márciusban bővült a csapat egy gitárossal, Connor-ral. A fiúk hamar összebarátkoztak és máris hozzáláttak az újabb videókhoz. Ugyanebben az év áprilisában a McFly turnéján felléptek, ugyanis Ők voltak az előzenekar. A fiúk szerencsére egyre több rajongónak örvendhet, és rengeteg pozitív visszajelzéseket kapnak a srácok.
Remélem ennyi elég lesz egyelőre, természetesen majd kibővíteném.
2013. július 29. 16:03
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Szeretném ha átcsatolnátok Nora Salinas lapját Bogiboszi-nak, mert átadtam neki. Előre is köszönöm:Lizania
Bogiboszi
2013. július 29. 16:14
|
sviktor95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 207612 offline
|
Sziasztok!
Engem is érdekelne a lapszerkesztés (pályázat). Wolf Kati adatlapját szeretném szerkeszteni.
Kérnék elindulási segítséget és információt.
Üdv Mindenkinek!
Engem is érdekelne a lapszerkesztés (pályázat). Wolf Kati adatlapját szeretném szerkeszteni.
Üdv Mindenkinek!
2013. július 29. 16:44
Idézet (sviktor95 @ 2013.07.29. 16:14)
Sziasztok!
Üdv Mindenkinek!
Üdv Mindenkinek!
Pályázat volt rá, amit tegnap zártak le.
Pöttömke
2013. július 29. 17:52
Szia!
Amint malna90 is írta, a pályázatát tegnap zártak le.
Egy pályázat egyébként úgy zajlik, hogy meg kell írnod egy TELJES életrajzot a sztárról, filmográfiával/diszkográfiával, minden munkásságával, információval. A pályázatos topicokat péntekenként nyitják, szombat estig lehet beküldeni az életrajzokat, vasárnap történik a lapátadás (csúszás előfordulhat, hiszen a moderátorok se gépek ugye, nekik is van kismillió dolguk). Szavazatért kunyizni NEM lehet. Kijelölt emberkék nyomnak egy tetszik gombot az általuk legjobbnak tartott életrajzra.
Életrajzot másolni NEM lehet, hiszen akkor nem dolgoztál vele semmit, hiszen a CTRL+V és a CTRL+C nyomogatása meg sem közelíti a jó munka fogalmát! Az életrajzot kötelező neked megírni, és hidd el, jó érzés
Az aktuális pályázatokat ki szokták írni, ITT megtalálod, illetve Bessie és ToTo ki is írja Státusznak, hogy azon a héten kiknek a lapjára lehet pályázni. Egy héten több pályázatot is beküldhetsz!
Ha még esetleg van kérdésed, mert valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan!
Amint malna90 is írta, a pályázatát tegnap zártak le.
Egy pályázat egyébként úgy zajlik, hogy meg kell írnod egy TELJES életrajzot a sztárról, filmográfiával/diszkográfiával, minden munkásságával, információval. A pályázatos topicokat péntekenként nyitják, szombat estig lehet beküldeni az életrajzokat, vasárnap történik a lapátadás (csúszás előfordulhat, hiszen a moderátorok se gépek ugye, nekik is van kismillió dolguk). Szavazatért kunyizni NEM lehet. Kijelölt emberkék nyomnak egy tetszik gombot az általuk legjobbnak tartott életrajzra.
Életrajzot másolni NEM lehet, hiszen akkor nem dolgoztál vele semmit, hiszen a CTRL+V és a CTRL+C nyomogatása meg sem közelíti a jó munka fogalmát! Az életrajzot kötelező neked megírni, és hidd el, jó érzés
Az aktuális pályázatokat ki szokták írni, ITT megtalálod, illetve Bessie és ToTo ki is írja Státusznak, hogy azon a héten kiknek a lapjára lehet pályázni. Egy héten több pályázatot is beküldhetsz!
Ha még esetleg van kérdésed, mert valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan!
Idézet (sviktor95 @ 2013.07.29. 16:14)
Sziasztok!
Üdv Mindenkinek!
Üdv Mindenkinek!
2013. július 29. 21:47
|
|
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline
|
Sziasztok.
Szeretném elkérni Farkas Gábor és Törőcsik Dániel adatlapját. Nincsen szerkesztője de nem tudok rámenni hogy szerkeszteni akarom.
Meg tudnátok tenni hogy átrakjátok őket hozzám?
Szeretném elkérni Farkas Gábor és Törőcsik Dániel adatlapját. Nincsen szerkesztője de nem tudok rámenni hogy szerkeszteni akarom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.