szeretném ha Kelly-hez csatolnátok Fekete Dávid adatlapját, mert neki adtam
Adatlapos topik
2013. július 21. 22:06
Idézet (Kazuo @ 2013.07.16. 15:00)
Én úgy tudom, hogy a Starity profilra még mindig nem lehet sztáradatlapot csatoltatni. 
Elnézést, ezt nem tudtam, e fölött elcsúsztam
Szeretném ha tőlem átcsatolnátok Jeffrey Dean Morgan lapját AmyVie-hez, tőle pedig hozzám Dominic Monaghan lapját, mert elcseréltük és meg is lett beszélve a mai nap! Nagyon szépen köszönjük!
2013. július 21. 23:57
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Sziasztok!
Ha lehetséges elszeretném kérni Aimee Teegarden adatlapját, ugyanis 11 hónapja nem volt frissítve és a szerkesztője is 1 hónapja volt fenn, ha ez lehetséges előre is köszönöm
Ha lehetséges elszeretném kérni Aimee Teegarden adatlapját, ugyanis 11 hónapja nem volt frissítve és a szerkesztője is 1 hónapja volt fenn, ha ez lehetséges előre is köszönöm
2013. július 22. 08:27
Idézet (Chelsy @ 2013.07.21. 20:10)
Sziasztok!
Nekem az a kérdésem, hogy ha elcserélek egy lapot, és azt a lapot, amit elcseréltem, valaki más ingyen tovább adja, akkor visszakérhetem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem az a kérdésem, hogy ha elcserélek egy lapot, és azt a lapot, amit elcseréltem, valaki más ingyen tovább adja, akkor visszakérhetem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Igazából miután elcserélted semmi közöd hozzá. Maximum ha nem szerkesztik meg a feltüntetett szabályok alapján visszakérheted.
2013. július 22. 08:58
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Idézet (DennyKeh @ 2013.07.21. 23:57)
Sziasztok!

Köszönöm a gyors csatolást
2013. július 22. 09:20
Idézet (Juanita @ 2013.07.21. 22:06)
Elnézést, ezt nem tudtam, e fölött elcsúsztam
Szeretném ha tőlem átcsatolnátok Jeffrey Dean Morgan lapját AmyVie-hez, tőle pedig hozzám Dominic Monaghan lapját, mert elcseréltük és meg is lett beszélve a mai nap! Nagyon szépen köszönjük!
Köszönöm a gyors átcsatolást!
2013. július 22. 09:24
Értem, köszönöm!
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.07.22. 08:27)
Igazából miután elcserélted semmi közöd hozzá. Maximum ha nem szerkesztik meg a feltüntetett szabályok alapján visszakérheted.
2013. július 22. 10:37
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 online
|
Kedves Moderátorok!
Dolmány Attila adatlapja 2010.11.01-jén volt utoljára szerkesztve, a szerkesztője pedig inaktív. Ha lehet szívesen szerkeszteném a lapot!
Előre is köszönöm!
Dolmány Attila adatlapja 2010.11.01-jén volt utoljára szerkesztve, a szerkesztője pedig inaktív. Ha lehet szívesen szerkeszteném a lapot!
Előre is köszönöm!
2013. július 22. 13:18
Kedves moderátorok.Szeretném,haWWE Dorkáhozcsatolnátok Ryan Rossadatlapját,mert neki adtam.Előre is köszönöm!
2013. július 22. 20:13
Sziasztok!
Az alábbi felhasználó két adatlapját nagy valószínűséggel a Wikipédiáról másolta (abból gondolom, hogy a részek száma is szerepel az életrajzokban), a harmadik életrajz meg igen rövid. Tudom, h most nem csatoltok a Starityre lapokat, de egy figyelmeztetést érdemelne :$
Az alábbi felhasználó két adatlapját nagy valószínűséggel a Wikipédiáról másolta (abból gondolom, hogy a részek száma is szerepel az életrajzokban), a harmadik életrajz meg igen rövid. Tudom, h most nem csatoltok a Starityre lapokat, de egy figyelmeztetést érdemelne :$
2013. július 23. 11:21
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok hozzám Carlos Pena lapját,mert ma nekem adta a szerkesztője úgy mint Kendall Schmidt lapját is nekem adta
Köszönöm!
Kérlek csatoljátok hozzám Carlos Pena lapját,mert ma nekem adta a szerkesztője úgy mint Kendall Schmidt lapját is nekem adta
Köszönöm!
2013. július 23. 12:18
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Kedves moderátorok!
Megkaphatnám Kim Soo Hyun adatlapját? Írtam a jelenlegi szerkesztőnek, de választ nem kaptam, csak annyi van a sztáradatlapján most már, hogy nincsen szerkesztője. Előre is köszönöm nektek! szépn apot!
2013. július 23. 13:51
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Sziasztok!
Rég jártam erre, nem tudom mostanában hogy van ez a dolog, de láttam Jamie Oliver starity profilon van, elkérhető? Mert én szívesen szerkesztem ha igen. Köszi a választ!
Rég jártam erre, nem tudom mostanában hogy van ez a dolog, de láttam Jamie Oliver starity profilon van, elkérhető? Mert én szívesen szerkesztem ha igen. Köszi a választ!
2013. július 23. 14:13
|
|
besijuditúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 6 Csatolások: 6 Azonosító: 150936 offline
|
Elkérhetem Heo SolJi és Ahn Hyo Jin adatlapját?
Már egy ideje nincs gazdájuk, és HyoJin-én egy kis hiba is van...
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
lA-dONNA
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.