Adatlapos topik
2013. július 17. 19:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.07.17. 16:40)
Hát sajnos nem.
Köszi a választ. Amúgy ez tényleg nem jó.
2013. július 18. 09:47
Ha lehet akkor szerkeszteném Amber Marshall adatlapját igaz, hogy nemrég volt frissítve de nagyon hiányos az életrajza ami csak 3 sorból áll.
2013. július 18. 09:56
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (ssszzzandy @ 2013.07.18. 09:47)
Ha lehet akkor szerkeszteném Amber Marshall adatlapját igaz, hogy nemrég volt frissítve de nagyon hiányos az életrajza ami csak 3 sorból áll.
Nincs is életrajza.
De ha meg akarod kapni, akkor írnod kellene egy 5-6 soros életrajzot, amit később kibővítesz!
2013. július 18. 13:40
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.07.16. 18:31)
5-10 soros életrajz!
Wéber Gábor[size=7][/size]
Wéber Gábor 1971. december 4. –én született, Budapesten.
Pályafutása 2002-ben indult, az Opel Astra Média Kupában, az Autó-Motor színeiben. 2003 és 2004-ben is Shell V Power Racing Renault Clio Kupa bajnok volt, 2003-ban 215, míg 2004-ben 98 ponttal zárta a bajnokságot. A következő két évben másodikként zárta a bajnokságot, majd a következő évben az újonnan indult Seat León Kupában második helyezett lett Kiss Norbert (magyar kamionversenyző, gyorsasági autóversenyző) mögött. 2008-ban a magyarországi versenyek mellett részt vett a SEAT León Eurocup-ban ahol első nemzetközi győzelmét szerezte. Ezt a sorozatot 2010-ben megnyerte, a következő évben már a Német Seat León Supercupaban versenyzett, itt 5. lett.
2012-ben a magyar Zengő Motorsport csapat színeiben 6 versenyen állt rajthoz, a Túraautó-világbajnokságban (WTCC), egy BMW 320 TC-vel, csapattársa Michelisz Norbert. Gábor legjobb eredménye egy 9. hely volt a Slovakiaringen, a bajnokság 23. helyén végzett, 3 ponttal.
A versenyzés mellett Gábor 2002-óta kommentálta a Forma 1-es futamokat, egészen 2011-ig amikor is bejelentették, hogy a széria közvetítésének joga visszakerül az MTV-hez. A magyar televízió is igényt tartott a szakkomentátorra, 2012-ben Mezei Dániellel, 2013-tól Szujó Zoltánnal kommentálja a futamokat.
Magánéletéről mindössze annyit tudni, hogy nős, egy kislánya van akit Wandának hívnak.
2013. július 18. 16:06
|
|
MezeiVirágvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 113 Csatolások: 77 Azonosító: 192858 offline
|
Üdv!
Juanita jelezte hogy az egyik tag adatlapjai szerkesztése lejárt.
Ha lehetséges szeretném elkérni a következők lapját és szívesen szerkeszteném :
http://starity.hu/sztarok/dajka-margit/eletrajz/
http://starity.hu/sztarok/pecsi-sandor/
http://starity.hu/sztarok/walter-matthau/
Köszönöm szépen ha úgy alakul..
Juanita jelezte hogy az egyik tag adatlapjai szerkesztése lejárt.
Ha lehetséges szeretném elkérni a következők lapját és szívesen szerkeszteném :
http://starity.hu/sztarok/dajka-margit/eletrajz/
http://starity.hu/sztarok/pecsi-sandor/
http://starity.hu/sztarok/walter-matthau/
Köszönöm szépen ha úgy alakul..
2013. július 18. 20:21
Idézet (ssszzzandy @ 2013.07.18. 09:47)
Írtam egy rövid életrajzott még hiányos de ha esetleg megkapom a lapt akkor még pótlom.
Amber 1988. június 2.-án Londonban Ontarioban született. Számos filmben és sorozatban látthattuk. Rendszeres szerepei voltak sorozatokban, például a The Power Strikersben és Dark Oracle-ben. Marshall nagyon fiatal kora óta lovagol és szereti a lovakat. Heartland sorozatban megkapta Amy szerepét . A Heartland évadainak forgatásai között , Amber besegített egy helyi állatorvos-klinikánál.
2013. július 19. 07:35
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (DennyKeh @ 2013.07.18. 18:36)
Andy Samberg az enyém és én úgy tudom, de javíts ki, ha tévedek, hogy aktív tag vagyok. Nagyon boldoggá tennél, ha nem a hátam mögött áskálódnál, hanem megdobtál volna egy priváttal, de ha neked ez így könnyebb!
A lapjaim folyamatos frissítés alatt állnak, de nem tudtam még mindegyiket helyrerakni! Időhiányban voltam.
2013. július 19. 07:58
|
|
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline
|
Holnap lesz három hónapja, hogy ennek a színésznőnek http://starity.hu/sztarok/gong-hyo-jin/ a szerkesztője nem jelentkezett be. Tehát inaktív. Létrehozta az adatlapot de nem szerkesztette, önéletrajzot sem írt. Szívesen szerkeszteném, írtam négyoldalas önéletrajzot, ebből beszúrok most pár sort:
Gong Hyo-jin dél-koreai színésznő 1980. április 4-én született. Legismertebb szerepe Yang Mi-sooka a Crush and Blush című népszerű televíziós sorozatban, valamint Seo Yoo-kyung a Pasta című koreai drámasorozatban.
Élete
Gong Hyo-jin Szöulban született, Dél-Koreában. Tinédzser korában Ausztráliába költözött édesanyjával és öccsével, míg az apja Koreában dolgozott, hogy támogassa a családot. Gong a John Paul College középiskolába járt, Brisbane-ben. Gong szeretettel beszél ausztrál gyerekkoráról, 2011-ben ő volt az egyik nagykövete a "Barátság Éve" című rendezvénynek, ami Ausztrália és Dél-Korea 50 éves kétoldalú kapcsolatának évfordulója.Három év után, 1997-ben a Gong család visszaköltözött Koreába mivel beütött az IMF válság.
Karrier
Amikor a visszatért Koreába, modellként kezdett el dolgozni. Egy év után, 1999-ben a színészet felé fordult és szerepet kapott a Memento Mori című koreai horrorfilmben. A két rendező Kim Tae-Yong és Min Kyu-dong újra felfedezték a műfajt és a friss megközelítésnek köszönhetően a film sikeres lett hazájában, és modern klasszikusként emlegették. Kezdetben Gong nem vette komolyan a színészetet, ezért nem várta meg a forgatás végét sem, de a Memento Mori kritikai sikere ösztönözte őt, hogy továbbra is meghallgatásokra járjon. 2000-ben meg is kapta következő szerepét a My Funky Family-ben...
Köszönöm..
Gong Hyo-jin dél-koreai színésznő 1980. április 4-én született. Legismertebb szerepe Yang Mi-sooka a Crush and Blush című népszerű televíziós sorozatban, valamint Seo Yoo-kyung a Pasta című koreai drámasorozatban.
Élete
Gong Hyo-jin Szöulban született, Dél-Koreában. Tinédzser korában Ausztráliába költözött édesanyjával és öccsével, míg az apja Koreában dolgozott, hogy támogassa a családot. Gong a John Paul College középiskolába járt, Brisbane-ben. Gong szeretettel beszél ausztrál gyerekkoráról, 2011-ben ő volt az egyik nagykövete a "Barátság Éve" című rendezvénynek, ami Ausztrália és Dél-Korea 50 éves kétoldalú kapcsolatának évfordulója.Három év után, 1997-ben a Gong család visszaköltözött Koreába mivel beütött az IMF válság.
Karrier
Amikor a visszatért Koreába, modellként kezdett el dolgozni. Egy év után, 1999-ben a színészet felé fordult és szerepet kapott a Memento Mori című koreai horrorfilmben. A két rendező Kim Tae-Yong és Min Kyu-dong újra felfedezték a műfajt és a friss megközelítésnek köszönhetően a film sikeres lett hazájában, és modern klasszikusként emlegették. Kezdetben Gong nem vette komolyan a színészetet, ezért nem várta meg a forgatás végét sem, de a Memento Mori kritikai sikere ösztönözte őt, hogy továbbra is meghallgatásokra járjon. 2000-ben meg is kapta következő szerepét a My Funky Family-ben...
Köszönöm..
2013. július 19. 11:01
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2013.07.19. 07:35)
Andy Samberg az enyém és én úgy tudom, de javíts ki, ha tévedek, hogy aktív tag vagyok. Nagyon boldoggá tennél, ha nem a hátam mögött áskálódnál, hanem megdobtál volna egy priváttal, de ha neked ez így könnyebb!
A lapjaim folyamatos frissítés alatt állnak, de nem tudtam még mindegyiket helyrerakni! Időhiányban voltam.
Jó, oké most én hibáztam és elismerem
Elfelejtettem megnézi, hogy a szerkesztő aktív-e, a többinél mindig megszoktam most ez kimaradt
Szóval igen, bocsánatot is kérek ezért
2013. július 19. 12:50
|
|
SHINeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 209 Csatolások: 40 Azonosító: 179966 offline
|
Sziasztok nagyon szeretem Jay Parkot, megkaphatnám az adatlapját ? Kérlek! Nagyon sokat dolgoznék vele mert szeretem
Ő egy Dél-Koreai énekes és ha senki sem jelezte hogy kell neki akkor kérlek adjátok át nekem a szerkesztési felelősséget.
2013. július 19. 21:47
2013. július 19. 22:15
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Helló,
cseréltünk kia08-al. Hozzá kérlek csatoljátok Lucas Till lapját, hozzám pedig Alexis Bledel lapját. Köszönjük
cseréltünk kia08-al. Hozzá kérlek csatoljátok Lucas Till lapját, hozzám pedig Alexis Bledel lapját. Köszönjük
2013. július 20. 10:46
Sziasztok!
El szeretném kérni Gyurcsik Tibor adatlapját,mert már elég régen szerkesztették.
El szeretném kérni Gyurcsik Tibor adatlapját,mert már elég régen szerkesztették.
2013. július 20. 11:42
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Szaisztok!
Tisha Campbell-Martin adatlapja már nagyon rég nem lett szerkesztve. Én nem kérem, légyszi Starity profilra rakjátok.
Előre is köszönöm:
Lilla06
Tisha Campbell-Martin adatlapja már nagyon rég nem lett szerkesztve. Én nem kérem, légyszi Starity profilra rakjátok.
Előre is köszönöm:
Lilla06
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: