Egy észrevételt szeretnék jelenteni, miszerint Fejős Éva adatlapja tavaly augusztus óta nem volt szerkesztve, a hölgy él és igen aktív is és ugyanez mondható el a szerkesztőjéről is. Nem szeretnék senkinek a háta mögött szervezkedni, ezért egy olyan kérésem lenne, hogy valamelyik moderátor nem-e figyelmeztetné a jelenlegi szerkesztőt arra, hogy töltsön fel róla információkat? Mert ha nem teszi meg, én szívesen átvenném a szerkesztést. Előre is köszönök mindent, további szép napot kívánok!
Adatlapos topik
2014. május 09. 20:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Sziasztok!
Egy észrevételt szeretnék jelenteni, miszerint Fejős Éva adatlapja tavaly augusztus óta nem volt szerkesztve, a hölgy él és igen aktív is és ugyanez mondható el a szerkesztőjéről is. Nem szeretnék senkinek a háta mögött szervezkedni, ezért egy olyan kérésem lenne, hogy valamelyik moderátor nem-e figyelmeztetné a jelenlegi szerkesztőt arra, hogy töltsön fel róla információkat? Mert ha nem teszi meg, én szívesen átvenném a szerkesztést. Előre is köszönök mindent, további szép napot kívánok!
2014. május 09. 21:45
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
SziasztoK!
sz.fannie ideadta nekem Josh Groban adatlapját.
De félek már túlléptem a heti maximumot adatlapok terén,de lehet tévedek.
Szó mi szó,ha nem akkor kéretik átcsatolni hozáám
sz.fannie ideadta nekem Josh Groban adatlapját.
De félek már túlléptem a heti maximumot adatlapok terén,de lehet tévedek.
Szó mi szó,ha nem akkor kéretik átcsatolni hozáám
2014. május 10. 11:27
|
|
bogicica2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 32 Azonosító: 158754 offline
|
Sziasztok
Inenn:http://starity.hu/profil/211106-palyazat/ lehet kérni adatlapot vagy nem? Bocsi ha hülye kérdés,csak nem értem
2014. május 10. 11:49
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Sziasztok
Valamikor régebben átcsatoltattam az adatlapjaimat egy részét a starity profilra, de Krasznai Tündével kapcsolatban meggondoltam magam és szükségem lenne rá bizonyos okokból...Valaki lenne olyan kedves és visszacsatolná őt hozzám?
Sajnálom a kellemetlenséget ^^
Valamikor régebben átcsatoltattam az adatlapjaimat egy részét a starity profilra, de Krasznai Tündével kapcsolatban meggondoltam magam és szükségem lenne rá bizonyos okokból...Valaki lenne olyan kedves és visszacsatolná őt hozzám?
2014. május 10. 12:23
Idézet (shailene @ 2014.05.10. 12:20)
1000. alatti a lap, ezért ha el is veszik a szerkesztőtől, a pályázatos lapra kerül. Lady Suzy pedig aktív tag, tegnap is fent volt, tőle is el tudod kérni.
1 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10
2014. május 10. 13:26
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (bogicica2000 @ 2014.05.10. 11:27)
Sziasztok
Inenn:http://starity.hu/profil/211106-palyazat/ lehet kérni adatlapot vagy nem? Bocsi ha hülye kérdés,csak nem értem 
Innen nem lehet, ki is van írva, hogy itt a pályázatra kerülő lapok vannak.
Jelenleg szünetelnek a pályázatok, mivel közbejött a Starity profilos lapokat rendező "program" és emiatt egy időre beszüntették a pályázatokat.
Fogalmam sincs, hogy majd mikor indulnak be újra a pályázatok, de szerintem ToTo, Bessie vagy Lizzy mindenképp értesítenek majd bennünket a róluk.
2014. május 10. 13:35
|
|
bogicica2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 32 Azonosító: 158754 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2014.05.10. 13:26)
Innen nem lehet, ki is van írva, hogy itt a pályázatra kerülő lapok vannak.
Jelenleg szünetelnek a pályázatok, mivel közbejött a Starity profilos lapokat rendező "program" és emiatt egy időre beszüntették a pályázatokat.
Fogalmam sincs, hogy majd mikor indulnak be újra a pályázatok, de szerintem ToTo, Bessie vagy Lizzy mindenképp értesítenek majd bennünket a róluk.
Köszönöm
2014. május 10. 14:46
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok sztárfan-hoz Claudia Álvarez lapját, hozzám pedig Isabel Burr lapját, mert cseréltünk.
Előre is köszönjük!
Kérlek csatoljátok sztárfan-hoz Claudia Álvarez lapját, hozzám pedig Isabel Burr lapját, mert cseréltünk.
Előre is köszönjük!
2014. május 10. 20:29
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy megkaphatnám-e ezt a két lapot? http://starity.hu/sztarok/barsi-adrienn és http://starity.hu/sztarok/danny-pino/ Köszönöm!
2014. május 11. 10:54
Kedves moderátorok!
Nagyjából készen vagyok a lapjaimmal,de még át kell nézzem őket,hogy minden rendben van-e,és ezért szeretnék kérni még egy kis időt! Köszönöm!
Nagyjából készen vagyok a lapjaimmal,de még át kell nézzem őket,hogy minden rendben van-e,és ezért szeretnék kérni még egy kis időt! Köszönöm!
2014. május 11. 15:02
Kedves moderátorok!
Korábban jelentkeztem Kiss Virág II lapjáért, azonban az életrajza lemaradt, de ezúttal megírtam...
Tehát a rövid életrajz:
Kiss Virág 1990. december 27-én látott napvilágot Magyarországon. A fitness-modell már 6 éves korában kipróbálta a balettot és a modern táncot, később több évig versenyszerűen atletizált Békéscsabán. Hosszú ideig futott, majd áttért a testépítésre. Saját elmondása szerint rengeteg tapasztalatot szerzett a legelső Fit-Kid versenyén. Jogi tanulmányait Budapesten kezdte el, ahol azonnal felkereste példaképét, Németh Dorottyát.
Remélem megfelel, egyelőre csak ennyi információhoz jutottam
Köszönöm!
Korábban jelentkeztem Kiss Virág II lapjáért, azonban az életrajza lemaradt, de ezúttal megírtam...
Tehát a rövid életrajz:
Kiss Virág 1990. december 27-én látott napvilágot Magyarországon. A fitness-modell már 6 éves korában kipróbálta a balettot és a modern táncot, később több évig versenyszerűen atletizált Békéscsabán. Hosszú ideig futott, majd áttért a testépítésre. Saját elmondása szerint rengeteg tapasztalatot szerzett a legelső Fit-Kid versenyén. Jogi tanulmányait Budapesten kezdte el, ahol azonnal felkereste példaképét, Németh Dorottyát.
Remélem megfelel, egyelőre csak ennyi információhoz jutottam
2014. május 11. 15:32
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Üdvözletem a moderátoroknak, és a felhasználóknak!
Van egy adatlap, amelyet 8 nap múlva egy évig nem szerkesztettek, ezen kívül, még 1000. sorszám felett is van.
Emmelie de Forest
Szeretném elkérni, mert nagyon szeretem az énekesnőt, tehetségesnek tartom, és ezen kívül, még a szerkesztés is ráférne.
Előre is mindent köszönök szépen! :)
Van egy adatlap, amelyet 8 nap múlva egy évig nem szerkesztettek, ezen kívül, még 1000. sorszám felett is van.
Emmelie de Forest
Szeretném elkérni, mert nagyon szeretem az énekesnőt, tehetségesnek tartom, és ezen kívül, még a szerkesztés is ráférne.
Előre is mindent köszönök szépen! :)
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2014. május 11. 16:05
Idézet (IamPrincess @ 2014.05.11. 15:32)
Üdvözletem a moderátoroknak, és a felhasználóknak!
Emmelie de Forest
Előre is mindent köszönök szépen!
Emmelie de Forest
Előre is mindent köszönök szépen!
Egyébként a szerkesztője Cynthia, aki nem mellesleg Moderátor, ráadásul aktív tag.
2014. május 11. 16:08
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Idézet (June @ 2014.05.11. 16:05)
Egyébként a szerkesztője Cynthia, aki nem mellesleg Moderátor, ráadásul aktív tag.
Az én szubjektív véleményem szerint megérdemelt volna egy üzenetet, lehet, hogy oda is adta volna..
;-)
Kövezz meg kérlek, hogy nem azt nézem, ki a sztáradatlap olyan szerkesztője, aki elhanyagolja, ha moderátor, ha nem.
És mielőtt még akárki is szemrehányásnak venné ezt az "üzenetet", közlöm, hogy nem annak szántam. Csak egyszerűen nem értem, hogy akkor, ha más, egyszerű, nem admin embernek nem kell üzenetet küldeni, a moderátorok miért "érdemlik meg" rögtön?..
2014. május 11. 16:16
Idézet (IamPrincess @ 2014.05.11. 16:08)
Kövezz meg kérlek, hogy nem azt nézem, ki a sztáradatlap olyan szerkesztője, aki elhanyagolja, ha moderátor, ha nem.
Pedig nem ártana, mert a moderátoroknak 1 évük van arra, hogy szerkesszék a lapjaikat, így tehát még le sem járt.
2014. május 11. 16:21
Idézet (IamPrincess @ 2014.05.11. 16:08)
És mielőtt még akárki is szemrehányásnak venné ezt az "üzenetet", közlöm, hogy nem annak szántam. Csak egyszerűen nem értem, hogy akkor, ha más, egyszerű, nem admin embernek nem kell üzenetet küldeni, a moderátorok miért "érdemlik meg" rögtön?..
Mivel a moderátorok nem kapnak semmit azért, hogy az oldalon dolgoznak, ezzel és még pár dologgal kompenzálják a fáradozásaikat, amit a közösségért tesznek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.