Adatlapos topik
2014. április 21. 19:34
Köszönöm CanDee Sweet az átcsatolást.
Most szeretném elkérni Halász Ferenc, Kovács Zoltán és Nagy Dávid lapját mivel a szerkesztőjük inaktív.
Előre is köszönöm.
Most szeretném elkérni Halász Ferenc, Kovács Zoltán és Nagy Dávid lapját mivel a szerkesztőjük inaktív.
Előre is köszönöm.
2014. április 21. 19:55
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Sziasztok!
Én szeretném kérni VV Alexa és VV zsófi adatlapját! Az életrajzot tudnám bővíteni, híreket is írni. Szerkesztőjük inaktív.
Köszi előre is.
Én szeretném kérni VV Alexa és VV zsófi adatlapját! Az életrajzot tudnám bővíteni, híreket is írni. Szerkesztőjük inaktív.
Köszi előre is.
2014. április 22. 09:28
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.04.21. 19:55)
Sziasztok!
Köszi előre is.
Köszi előre is.
Szia!
VV Alexa rendben van, őt nem kaphatod meg!
Zsófinak egy 4-5-6 soros életrajzok kéne írnod, mert nincsen neki.
1 felhasználónak tetszik:
MrVelvetSky
2014. április 22. 14:41
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Helló mindenkinek!Szeretném mondani a moderátoroknak,hogy most már tényleg készen vagyok Fantasia Barrino lapjával is és nézzék át.Köszönöm előre is!
Bessie
2014. április 22. 15:52
Sziasztok!
Kérlek, ha lesz időtök csatoljátok át Kim Han Sol lapját JinHan-hoz, ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
Kérlek, ha lesz időtök csatoljátok át Kim Han Sol lapját JinHan-hoz, ugyanis neki adtam.
Előre is köszönöm szépen!
Betti90
2014. április 22. 18:27
Köszönöm szépen a csatolást, az életrajzzal igyekezni fogok!
2014. április 22. 21:34
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Kedves Moderátorok!
Köszönöm szépen, hogy a megcsinált adatlapokat visszacsatoltátok a profilra, ám most vettem észre, hogy David Duchovnyt nem csatoltátok hozzám. Véletlenül kimaradt a csatolás, vagy valami nem stimmelt a csomaggal?
Köszönöm szépen, hogy a megcsinált adatlapokat visszacsatoltátok a profilra, ám most vettem észre, hogy David Duchovnyt nem csatoltátok hozzám. Véletlenül kimaradt a csatolás, vagy valami nem stimmelt a csomaggal?
2014. április 22. 21:40
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 online
|
Kedves Bessie, CanDee Sweet és _ToTo_!
Kérlek csatoljátok Gillian Anderson adatlapját Beylához, mert neki adtam. Köszönjük szépen
Kérlek csatoljátok Gillian Anderson adatlapját Beylához, mert neki adtam. Köszönjük szépen
2014. április 22. 21:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Ignacia @ 2014.04.22. 10:28)
Szeretném elkérni Kate Voegele adatlapját mert lejárt a szerkesztési határideje
szerkesztője kiemelt tag, és aktív, szóval nem ártana először egy levéllel megdobni, hátha odaadná magától.
2014. április 22. 21:48
Ennél a lapnál megjelenített profilkép nem igazán megfelelő, és azt sem mondhatja el a jelenlegi szerkesztő, hogy nincs elég fotózása a sztárnak, amikből ki tudna választani egy képet és kitehetne.. Valamint az Amit tudni kell róla résznél sem nagyon erőltette meg magát a tisztelt szerkesztő (szerintem).
2014. április 22. 22:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Köszönöm szépen, hogy David adatlapját is átcsatoltátok! Valamint úgy döntöttem, hogy Maggie Q adatlapját idone-nak adom, így légyszíves csatoljátok át hozzá! Nagyon szépen köszönöm!
Bessie
2014. április 23. 07:57
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok át Selzee-hez Ok Taec Yeon lapját, hozzám pedig Kim Ji Won adatlapját, ugyanis cseréltünk.
Előre is nagyon szépen köszönjük!
Kérlek csatoljátok át Selzee-hez Ok Taec Yeon lapját, hozzám pedig Kim Ji Won adatlapját, ugyanis cseréltünk.
Előre is nagyon szépen köszönjük!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.