Sziasztok!
Az ő adatlapja már 3 éve nem volt frissítve, és a szerkesztője is inaktív, én szívesen szerkeszteném.
Adatlapos topik
2013. június 24. 16:24
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
2013. június 24. 17:35
Sziasztok, szeretném Alejandro Manzano adatlapját
már egy éve nem szerkesztették, akkor is azért mert én szóltam. De még így is hibásak az adatai.
2013. június 24. 18:02
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Köszönöm szépen a csatolást
2013. június 24. 18:08
Szia!
Írj neki egy 5-10 soros mini életrajzot, mert nincs neki
Ezt persze később ki kell egészítened
Idézet (rednail @ 2013.06.24. 17:35)
Sziasztok, szeretném Alejandro Manzano adatlapját
már egy éve nem szerkesztették, akkor is azért mert én szóltam. De még így is hibásak az adatai.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. június 24. 18:33
Idézet (Chelsy @ 2013.06.24. 18:08)
Szia!
Ezt persze később ki kell egészítened 
2004-ben alakította a Boyce Avenuet testvéreivel, alig 20 évesen. Az egyetemet nem fejezte be a zenélés miatt. A középiskolában is rengetegszer fellépett. Covereiket 2006 óta töltik fel a youtube-ra de emellett kiadtak két cd-t. Texasban született, de Floridában élnek. Alig 5 éves volt amikor megkapta az első gitárját, hamar elkezdett rajta tanulni mellette zongorázni is. Puerto Ricoi vér is csörgedezik benne, a dédszülei onnan költöztek Miamiba. Ő az egyedüli aki nem házas a testvérei közül.
2013. június 24. 19:12
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.06.23. 13:38)
5-10 soros életrajzot kérek hozzá.
Aprilynne Pike egy nemzetközi besteller szerző akinek egyik leghíresebb regénye a Wings(szárnyak).
Ennek a remek regénynek eddig 3 sorozata jelent meg és nyáron kijön a negyedik részeaminek a neve : Destined.
Biztos források szerint angolul már megjelent áprilisban.
Pike első regénye debütált a New York Time bestseller-rel majd elérte az első helyet a gyerekek bestseller listáján.
Aprilynne-nak segített a YA szerzői közül az egyik leghíresebb Stephenie Meyer aki később barátja lett az írónak.
Később ő is bekerült a YA szerző közé.
2013. június 24. 19:39
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Köszönjük a gyors csatolást!
2013. június 24. 21:54
Sziasztok! csatolnátok nekem Kacey Rohl és Caroline Dhavernas adatlapját?
2013. június 25. 15:38
Szia!
Mivel egyiknek sincs életrajza, mindkettőről kell írnod egy 5-10 soros kis életrajzot - amit később természetesen kibővítesz! A teljes életrajz megírására egy hónap áll rendelkezésedre! (a többi szabályt az adatlapok szerkesztéséről a topic elején találod meg
)
Mivel egyiknek sincs életrajza, mindkettőről kell írnod egy 5-10 soros kis életrajzot - amit később természetesen kibővítesz! A teljes életrajz megírására egy hónap áll rendelkezésedre! (a többi szabályt az adatlapok szerkesztéséről a topic elején találod meg
Idézet (Candies @ 2013.06.24. 21:54)
Sziasztok! csatolnátok nekem Kacey Rohl és Caroline Dhavernas adatlapját? 
2013. június 25. 17:30
Idézet (Chelsy @ 2013.06.25. 15:38)
Szia!
)
Ó igen, utólag már észrevettem, de köszi.
Caroline Dhavernas:
Idézet
Caroline Dhavernas kanadai színésznő. Legismertebb szerepe a rövid életű Wonderfalls című sorozatban volt, ahol a főszereplőnőt, Jaye Tylert alakította. Ezen kívül az Off The Map orvosi drámában, ő játszotta Dr. Lily Brennert. Jelenleg az NBC csatornán futó „Hannibal" sorozatban láthatjuk, mint dr. Alana Bloom.
1978. május 15.-én született Québecben. Szülei Sébastien Dhavernas és Michele Deslauriers szintén színészek, ahogy nővére Gabrielle Dhavernas is. Caroline már nagyon fiatalon megtanult angolul, szülei egy angol nyelvű általános iskolába járatták. Pályafutását 8 éves korában kezdte, televíziós produkciókban szinkronizált, ilyen volt a Babar rajzfilmsorozat is, ahol a fiatal Babarnak adta hangját. Színészi karrierje 12 évesen kezdődött, a Comme un Voleur filmmel. 2001-ben Marilyn Bell úszónő szerepébe bújt, a Heart: The Marilyn Bell Story televíziós film kedvéért. Hogy hitelesen tudja alakítani az úszónőt, 2 hónapig edzett a Pointe-Claire úszó klubnál. Ebben az évben Szerepelt még az Out Cold (Meredek Pálya) és a Lost and Delirious (Elátkozott szerelem) című filmekben..
1978. május 15.-én született Québecben. Szülei Sébastien Dhavernas és Michele Deslauriers szintén színészek, ahogy nővére Gabrielle Dhavernas is. Caroline már nagyon fiatalon megtanult angolul, szülei egy angol nyelvű általános iskolába járatták. Pályafutását 8 éves korában kezdte, televíziós produkciókban szinkronizált, ilyen volt a Babar rajzfilmsorozat is, ahol a fiatal Babarnak adta hangját. Színészi karrierje 12 évesen kezdődött, a Comme un Voleur filmmel. 2001-ben Marilyn Bell úszónő szerepébe bújt, a Heart: The Marilyn Bell Story televíziós film kedvéért. Hogy hitelesen tudja alakítani az úszónőt, 2 hónapig edzett a Pointe-Claire úszó klubnál. Ebben az évben Szerepelt még az Out Cold (Meredek Pálya) és a Lost and Delirious (Elátkozott szerelem) című filmekben..
Lesz még több is.
Kacey Rohl:
Idézet
Kacey Rohl kanadai színésznő. Legismertebb szerepe, a The Killing (A gyilkosság) című amerikai krimisorozatban volt, mint Sterling Fitch. Első jelentősebb szerepét a 2011-ben, a Red Riding Hood (A lány és a farkas) thrillerben kapta, ahol Prudence-t alakította. Jelengeg fontos visszatérő szerepet játszik, az Az NBC-n futó Hannibal sorozatban.
Édesanyja drámaíró, apja pedig Mike Rohl rendező. Kacey 14 éves korában kezdett színészetet tanulni, és 4 évig képezte magát, mielőtt elkezdett meghallgatásokra járni. Ezután szerepet kapott a Sisters & Brothers című filmben. Feltűnt még a Bond of Silence (A hallgatás törvénye) drámában, a Sunflower Hour kanadai komédiában, a Flicka: Country Pride című filmben, és még számos sorozatban.
Kacey Vancouverben él, de sokat utazik Los Angelesbe meghallgatásokra. Nagy állatbarát, van 2 macskája, Lewis és Eli. Szereti a társasjátékokat, és a jógát, szabadidejében olvasni vagy írni szokott.
Édesanyja drámaíró, apja pedig Mike Rohl rendező. Kacey 14 éves korában kezdett színészetet tanulni, és 4 évig képezte magát, mielőtt elkezdett meghallgatásokra járni. Ezután szerepet kapott a Sisters & Brothers című filmben. Feltűnt még a Bond of Silence (A hallgatás törvénye) drámában, a Sunflower Hour kanadai komédiában, a Flicka: Country Pride című filmben, és még számos sorozatban.
Kacey Vancouverben él, de sokat utazik Los Angelesbe meghallgatásokra. Nagy állatbarát, van 2 macskája, Lewis és Eli. Szereti a társasjátékokat, és a jógát, szabadidejében olvasni vagy írni szokott.
Róla ennyit találtam.
2013. június 25. 17:45
2013. június 25. 18:05
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Sziasztok!
Légyszíves csatoljátok át Elyse Taylor lapját Carmitához, mert neki adtam. Köszönjük előre is!
Légyszíves csatoljátok át Elyse Taylor lapját Carmitához, mert neki adtam. Köszönjük előre is!
1 felhasználónak tetszik:
Carmita
2013. június 25. 19:15
Idézet (Lizania @ 2013.06.25. 19:09)
CanDee írta, hogy egyelőre nem kérik a lejárt lapok jelentését, mert már így is annyi lapot csatoltak már át a Starity profilra, hogy képtelenség átlátni. folyamatosan szanálnak, majd szólnak, ha van változás.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.