Előre is hálásan köszönjük
Adatlapos topik
2014. április 05. 18:28
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2014. április 05. 19:27
Sziasztok!
Ha van rá lehetőség szeretném elkérni Heo Min Seon lapját ugyanis több, mint hat hónapja nem nyúltak hozzá, nincs életrajza és a szerkesztője se számít már holnaptól aktívnak.
Itt egy kisebb életrajz:
Amit tudni kell róla
Heo Min Seon vagy művésznevén Way egy dél-koreai énekes, rapper és táncos. 2012. június 24-én debütált a Crayon Pop nevezetű öt tagú lány csapat tagjaként, melyet a Chrome Ent. igazgat. A csapat első dalaként a Bling Bling jelent meg Way pedig, mint énekes, rapper és táncos támogatja a csapatot.
Életrajz
Heo Min Seon azaz Way 1990. július 12-én született Szöulban, ám születésnapját nem egyedül birtokolja családon belül ugyanis Way-nek van egy ikertestvére Cho Ah.
Way zenei karrierje 2012-ben kezdődött igazán, ugyanis bár korábban tagja volt egy N.Dolphin nevű csapatnak, ám a népszerűséget végül a Chrome Entertainment alatt létrejött Crayon Pop tagjaként érte el.
Érdekességek
~ Way született meg 2.-nak, így ő a "fiatalabbik".
~ Az interjúkban ő az aki bemutatja a csapatot és legtöbbet is ő beszél.
~ Imádja a narancssárgát és a rózsaszínt.
~ Csapaton belül ő beszél legjobban japánul.
~ Nagyon érzékeny lelkű.
~ Először úgy mutatkozott be, hogy ő a "Cool Crayon Pop Girl".
Előre is köszönöm!
Ha van rá lehetőség szeretném elkérni Heo Min Seon lapját ugyanis több, mint hat hónapja nem nyúltak hozzá, nincs életrajza és a szerkesztője se számít már holnaptól aktívnak.
Itt egy kisebb életrajz:
Amit tudni kell róla
Heo Min Seon vagy művésznevén Way egy dél-koreai énekes, rapper és táncos. 2012. június 24-én debütált a Crayon Pop nevezetű öt tagú lány csapat tagjaként, melyet a Chrome Ent. igazgat. A csapat első dalaként a Bling Bling jelent meg Way pedig, mint énekes, rapper és táncos támogatja a csapatot.
Életrajz
Heo Min Seon azaz Way 1990. július 12-én született Szöulban, ám születésnapját nem egyedül birtokolja családon belül ugyanis Way-nek van egy ikertestvére Cho Ah.
Way zenei karrierje 2012-ben kezdődött igazán, ugyanis bár korábban tagja volt egy N.Dolphin nevű csapatnak, ám a népszerűséget végül a Chrome Entertainment alatt létrejött Crayon Pop tagjaként érte el.
Érdekességek
~ Way született meg 2.-nak, így ő a "fiatalabbik".
~ Az interjúkban ő az aki bemutatja a csapatot és legtöbbet is ő beszél.
~ Imádja a narancssárgát és a rózsaszínt.
~ Csapaton belül ő beszél legjobban japánul.
~ Nagyon érzékeny lelkű.
~ Először úgy mutatkozott be, hogy ő a "Cool Crayon Pop Girl".
Előre is köszönöm!
2014. április 05. 20:38
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Köszönöm szépen a csatolást CanDee
kara jiyoung
2014. április 05. 20:41
2014. április 06. 09:21
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni Kenza Zouiten lapját, ugyanis lejárt a 6 hónapos szerkesztési idő. Előre is köszönöm, ha megkaphatom.
Szeretném elkérni Kenza Zouiten lapját, ugyanis lejárt a 6 hónapos szerkesztési idő. Előre is köszönöm, ha megkaphatom.
2014. április 06. 20:22
|
|
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline
|
Sziasztok! Szeretném elkérni az ő lapját mert lejárt a határidő és a tulajdonosa is tavaly volt aktív, és 4000 felett van. Köszönöm!
kara jiyoung
2014. április 06. 21:28
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Helló!
Van egy kis gond a szerkesztővel, már több, mint féléve övé James Hunt adatlapja, és az információk még hiányoznak. Már 3 hónapja nem is volt bejelentkezve, szóval szerintem valakinek átkéne vennie. Gondoltam szólok, csak én nem szeretném átvenni, de hátha valaki lelkesebb nálam, és átvenné
Van egy kis gond a szerkesztővel, már több, mint féléve övé James Hunt adatlapja, és az információk még hiányoznak. Már 3 hónapja nem is volt bejelentkezve, szóval szerintem valakinek átkéne vennie. Gondoltam szólok, csak én nem szeretném átvenni, de hátha valaki lelkesebb nálam, és átvenné
kara jiyoung
2014. április 07. 14:22
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni az ő, az ő és az ő lapját,mert holnap lesz 3 hónapja,hogy a felhasználó nem lépett be(és hamarosan az adatlapok is lejárnak) ők nagy kedvenceim és szivesen szerkeszteném őket(ami a csatolást illeti türelemmel leszek)!
Köszönöm szépen előre is!
Szeretném elkérni az ő, az ő és az ő lapját,mert holnap lesz 3 hónapja,hogy a felhasználó nem lépett be(és hamarosan az adatlapok is lejárnak) ők nagy kedvenceim és szivesen szerkeszteném őket(ami a csatolást illeti türelemmel leszek)!
Köszönöm szépen előre is!
Bessie
2014. április 07. 17:40
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (*αηɢєℓ @ 2014.04.06. 21:28)
Helló!
Én szívesen átveszem, ha lehetséges.
2014. április 07. 19:47
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.04.07. 19:32)
5-10 soros életrajzot írjál már hozzá 
Jajj, bocsánat, írom is.
James Simon Wallis Hunt 1947. augusztus 29-én született az angliai Belmontban, Sue és Wallis Hunt második gyermekeként. Édesapja tőzsdeügynökként volt. Jamesnek öt testvére volt: Sally volt az idősebbik gyermek a családban, Georgina pedig a fiatalabbik. Három öccse Peter, Timothy és David, aki maga is autóversenyző volt. A család egy kis lakásban élt Cheamben, James 11 éves koráig, innen költöztek először Suttonba, majd egy nagyobb házba Belmontban. Még nem volt öt éves, amikor felvették az Ambleside-i óvodába.
Fiatal korában kezdett a sport iránt érdeklődni. A Westerleigh School krikettcsapatában kezdte és közben két éven keresztül focizott.
Bessie
2014. április 08. 13:52
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Sziasztok!Ezt és ezt az adatlapot szeretném elkérni, az első 2012 óta nem volt frissítve, az utóbbinak pedig nincsen életrajza.
Lupita Nyong'o 1983. március 1.-én született, Mexióvárosban. A főiskola után Lupita több hollywoodi filmben is közre működött asszisztensként. 2008-ban debütált mint színész az East River című filmben, és szerepelt a kenyai Shuga című sorozatban is.
2013-ban robbant be a köztudatba, amikor Oscar-díjra jelölték, A legjobb női mellékszereplő kategóriában, a 12 év rabszolgaságért.
Lupita Nyong'o 1983. március 1.-én született, Mexióvárosban. A főiskola után Lupita több hollywoodi filmben is közre működött asszisztensként. 2008-ban debütált mint színész az East River című filmben, és szerepelt a kenyai Shuga című sorozatban is.
2013-ban robbant be a köztudatba, amikor Oscar-díjra jelölték, A legjobb női mellékszereplő kategóriában, a 12 év rabszolgaságért.
Bessie
2014. április 08. 18:10
Sziasztok!
Szeretném elkérni Angélica Celaya és Cynthia Olavarria lapját, mert a szerkesztőjük mától inaktív.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Angélica Celaya és Cynthia Olavarria lapját, mert a szerkesztőjük mától inaktív.
Előre is köszönöm!
Bessie
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.