Starity

Adatlapos topik

332 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. június 22. 13:10 #341
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Lambika @ 2013.06.22. 13:05)
van pár adatlapja amit régen szerkesztett, sőt valamelyiknél még az életrajz sincs meg
http://starity.hu/profil/1244-indiancsaj/

csak nekem nem adja be a profilt a linken?
2013. június 22. 13:16 #342
- törölt felhasználó -    
Nekem se adja be, és nem is mutatja. Pedig a csajnak van profilja.

Idézet (Lambika @ 2013.06.22. 13:10)
2013. június 22. 13:17 #343
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Lambika @ 2013.06.22. 13:10)

Szerintem azért nem engedi mert sok benne a négyes és ha valamelyik karakterből háromnál többet írunk egyszerre, akkor azt automatikusan lerövidíti.
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. június 22. 13:25 #344
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2013.06.22. 13:05)
van pár adatlapja amit régen szerkesztett, sőt valamelyiknél még az életrajz sincs meg
http://starity.hu/profil/1244-indiancsaj/

http://starity.hu/profil/1244*44-indiancsaj/
a csillagot értelemszerűen ki kell törölni. smileeee.gif
2013. június 22. 14:07 #345
- törölt felhasználó -    
FELHÍVÁS!

Megkérek szépen mindenkit, hogy egyelőre ne nyomja tele a topikot Inaktív szerkesztőkkel és ha nem kell neki egy lapja, ne csatoltassa át egyből Starity profilra, mert így is rengeteg lap van már rajta! Szelektálni kell majd őket! Legyen a következő: Aki nem tart igényt egy lapjára és az 2000 alatti, legyen kedves csak annak kérje a Starity profilra csatolását! Persze a lejárt lapokat el lehet így is kérni ha inaktív a szerkesztője, de azokat nem rakjuk át amíg valamilyen megoldást ki nem találunk! Köszi a figyelmet!
16 felhasználónak tetszik: lucymharding, AmyVie, Kazuo, FruzShina., lA-dONNA, pink_bunny, Betti90, Lindsay019, Darkness, miss_areo, iannina, Luckie, Gurs, Beyla, Pöttömke, FruFruChan
2013. június 22. 14:14 #346
- törölt felhasználó -    
ha lehetséges, szeretném elkérni a Starity profilról őt, őt pedig azért, mert másfél éve nem szerkesztették a lapját. köszönöm szépen!
2013. június 22. 14:18 #347
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.06.22. 14:07)
FELHÍVÁS!

Megkérek szépen mindenkit, hogy egyelőre ne nyomja tele a topikot Inaktív szerkesztőkkel és ha nem kell neki egy lapja, ne csatoltassa át egyből Starity profilra, mert így is rengeteg lap van már rajta! Szelektálni kell majd őket! Legyen a következő: Aki nem tart igényt egy lapjára és az 2000 alatti, legyen kedves csak annak kérje a Starity profilra csatolását! Persze a lejárt lapokat el lehet így is kérni ha inaktív a szerkesztője, de azokat nem rakjuk át amíg valamilyen megoldást ki nem találunk! Köszi a figyelmet!

Egyébként nem lehetne olyan, hogy megkérünk egy tagot (nem muszáj kiemeltnek vagy moderátornak lennie, de ha valamelyiknek van ideje akkor valamelyiket), hogy menjen fel a Starity profilra és nézzen szét és gyűjtse össze azoknak a lapoknak a listáját, amelyekről úgy véli, hogy nincs értelme és mehetnek a kukába. smileeee.gif Szerintem nagyon ráférne már a szelektálás a sztáradatlapokra. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Lambika, Darkness, miss_areo, Luckie, Beyla, FruFruChan
2013. június 22. 14:32 #348
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.06.22. 14:18)
Egyébként nem lehetne olyan, hogy megkérünk egy tagot (nem muszáj kiemeltnek vagy moderátornak lennie, de ha valamelyiknek van ideje akkor valamelyiket), hogy menjen fel a Starity profilra és nézzen szét és gyűjtse össze azoknak a lapoknak a listáját, amelyekről úgy véli, hogy nincs értelme és mehetnek a kukába. smileeee.gif Szerintem nagyon ráférne már a szelektálás a sztáradatlapokra. smileeee.gif

Ez folyamatosan terítéken van, folyamatos a szelektálás, de ehhez igazából admin hozzáférés kéne az adatlapokhoz, ami ToTo-nak és Bessie-nek van Freeze-en kívül, ha jól tudom. Ezek bonyolult dolgok, türelmeteket kérjük!
7 felhasználónak tetszik: Kazuo, lA-dONNA, Darkness, miss_areo, Luckie, FruFruChan, Beyla
2013. június 22. 14:34 #349
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.06.22. 14:18)

Nem rossz ötlet. Például az ilyen lapoknak sincs sok értelme...
4 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, Darkness, Luckie, Beyla
2013. június 22. 14:58 #350
- törölt felhasználó -    
Köszönöm szépen a villámgyors csatolásokat, CanDee! thumbsup.gif
2013. június 22. 15:12 #351
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Lehetne egy olyan kérésem, hogy ennek a nevét ki lehessen javítani?
http://starity.hu/sztarok/vincenzo-laquinta/
Ugyanis nem Laquinta hanem Iaquinta.
A másik hiba meg ez:
http://starity.hu/sztarok/nesta/
Oda kéne írni a neve elé, hogy Alessandro, hogy úgy legyen bent, hogy Alessandro Nesta.
Sajnos nem tudom átírni és nem is én hoztam létre a lapjukat, én csak megszereztem a szerkesztés jogát, már hibásak voltak.
Előre is köszi.
2013. június 22. 15:24 #352
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Sziasztok!

Nem tudom, hogy velem van-e a probléma és én nem találom, hogy hol kell szerkeszteni, de hátha Ti tudtok segíteni!
Tegnap kaptam meg Szalai Csongor adatlapját, viszont az a problémám vele, hogy nem jól van írva a neve, ugyanis a vezetéknevét y-nal és nem i-vel írja...tehát helyesen Szalay Csongor lenne. Valaki át tudná javítani, ha megkérem?
Előre is hálás köszönet érte!
1 felhasználónak tetszik: lA-dONNA
2013. június 22. 15:26 #353
- törölt felhasználó -    
Ha lehetséges Becky G lapját szeretném elkérni, mivel a szerkesztési idő is lejárt, és a szerkesztője sem lépett be már egy ideje.
Előre is köszönöm, ha megkapom! smileeee.gif
2013. június 22. 16:16 #354
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Sziasztok! Luke Treadaway lapját szeretném elkérni, nincs szerkesztője, de szerkesztőnek jelentkezem gomb sincs. Előre is köszi! smileeee.gif Írtam neki rövid életrajzot, majd bővítem ha megkapom.

Luke Treadaway 1984. szeptember 10-én látta meg a napvilágot Exeter-ben. Stanfordban nevelkedett. Édesapja építész, édesanyja tanárnő. Van két testvére, Sam és Harry. Harry az ikertestvére, mindketten színészek. Mindketten a Queen Elizabeth's Community College diákjai voltak. Karrierjét színházi színészként kezdte, majd kisebb tv-s szerepeket is kapott. Játszott a The Script For The First Time című videójában is. Később olyan híres filmekben szerepelhetett mint a Killing Bono vagy a Titánok harca. Jelenleg Londonban él barátnőjével, a szintén színész Ruta Gedmintas-szal.
2013. június 22. 16:47 #355
- törölt felhasználó -    
Szeretném, ha ezt, ezt és ezt a lapot átcsatolnátok Darkness-hez.
Köszönöm. smileeee.gif
2013. június 22. 18:02 #356
- törölt felhasználó -    
Ha lehetséges, nagyon szeretném elkérni Cheryl Hines-t! smileeee.gif
2013. június 22. 18:55 #357
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Syasztok, lenne egy újabb kérésem/kéréseim blush.gif
Nála nem aktív a szerkesztő, és az utolsó frissítést is _ToTo_ végezte, úgyhogy szeretném elkérni ha lehetséges blush.gif

Valamint őnála nincsen életrajz, és szintén _ToTo_ frissített utoljára, úgyhogy őt is szeretném elkérni. Életrajz hiányában természetesen írtam neki egyet, aminek itt van a bevezetője smileeee.gif --->

Jr., vagyis születési nevén Park Jin Young egy dél-koreai énekes, táncos és színész a JYP Entertainment-nél.

Jr. 1994. szeptember 22.-én született Dél-Koreában. Legelőször, mint színész láthattuk debütálni 2012. január 30.-án a 'Dream High 2.'-ben, már olyan ismert idolok mellett, mint Kang Sora, Jin Woon, Park Seo Joon, Hyorin és későbbi csapattársa, JB. Február 03.-án napvilágot látott a hír, hogy ők ketten hamarosan debütálni fognak a JYP új csapataként, ami a JJ Project nevet fogja viselni. Jr. mielőtt a médiába került volna, 2 évig és 6 hónapig volt gyakornok ügynökségénél. Február 29.-én megjelent a 'Dream High 2' OST-je, a „We Are The B”, amiben már ő is hallatta hangját.
Május 07.-én mutatkozott be először a JJ Project amikor első teaserjük jelent meg debütáló single albumukhoz, a „Slot Machine”-hoz. Ez május 19.-én jelent meg első klipjükkel, a „Bounce”-al egy időben, amivel 24.-én léptek fel először az M!Countdown műsorában. Miután nagy volt rájuk az érdeklődés, a dal különböző zenei listákon igen hamar szép pozíciókig jutott.
Június 26.-án meghívottak lettek az MBC 'MM Choice' második évadába, ahol felkérték őket, hogy adják elő Yoo Seung Jun dalát, a „NaNaNa”-t. Júliusban az LG-vel és a TBJ-vel is aláírtak egy szerződést, amiben ezeknek termékeit reklámozták.
Augusztus 04.-én a duó a 2012-es 'JYP Nation In Korea'-n lépett fel többi ügynökségbéli előadótársukkal a Yoyogi Stadionban.
27.-én a JJ Project volt elő zenekara a Wonder Girls-nek ázsiai turnéjukon.
2013. március 11.-én JB szerepet kapott az MBC egyik új drámájában, a 'When A Man Falls In Love'-ban, amiben néhány epizód után Jr. is megjelent Ddol Yi karaktereként.

Előre is nagyon szépen szeretném megköszönni, ha megkapom őket blush.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, FruFruChan
2013. június 22. 21:11 #358
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Kedves CanDee!
Szeretném elkérni Vanessa Ray, amely több mint hat hónapja nem volt szerkesztve, illetve a szerkesztője is inaktív.
Előre is köszönöm smileeee.gif
2013. június 22. 22:01 #359
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2013.06.22. 21:11)
Kedves CanDee!
Szeretném elkérni Vanessa Ray, amely több mint hat hónapja nem volt szerkesztve, illetve a szerkesztője is inaktív.
Előre is köszönöm  smileeee.gif

Mivel nincs életrajza, kell írnod egy minimum 5-10 sorosat a topicba, hogy megkaphasd. beer.gif
2013. június 23. 10:43 #360
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Lécci csatoljátok hozzám Totti lapját. 2012-ben volt utoljára szerkesztve és a szerkivel is beszélte már, ő azt írta írjak a modiknak, hogy csatolják hozzám, mert neki nem kell a lap.
http://starity.hu/sztarok/francesco-totti/
332 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!