Üdv!
Szeretném elkérni Ben Kowalewicz adatlapját ( http://starity.hu/sztarok/ben-kowalewicz/ ) a szerkesztője rég volt utóljára aktív.
Adatlapos topik
2014. január 14. 16:37
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Genoveva01 @ 2014.01.14. 16:00)
sziasztok
bocsi,hogy én is zaklatlak titeket,de légyszíves szóljatok,annak a felhasználónak,aki Jennifer Stone adatlapját szerkeszti,mivel bár aktív,a lappal nem nagyon törődik. És ha esetleg lemond a lapról,én szívesen elvállalom
, illetve Maria Canals Barrera adatlapja már lassan 7 hónapja nincs frissítve.
Szia! Legközelebb legyél szíves és engem keress fel, ha valami problémád van az egyik lapommal.
Jennifer lapját augusztusban szerkesztettem utoljára, ami azt jelenti, hogy februárban jár le a hat hónap. Ezen tényen felül elárulhatnád, hogy milyen információkkal bővítenéd, mivel annak idején elég sokat dolgoztam rajta, pályázatra készült ugyanis.
Egyébként a közhiedelemmel ellentétben nem szoktam leharapni az érdeklődők fejét, ha meg mernek kérdezni tőlem valamit. (Maximum elfelejtek válaszolni rá, de ez általában olyankor fordul elő, mikor nem érek rá a tanulás miatt, pl. most december eleje óta.)
És ha esetleg lemondok a lapról, már van rá jelentkező, ne haragudj.
2014. január 14. 17:11
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Szeretném megtudni h Didier Drogba lapja miért került át máshoz? Nyáron szereztem meg, rendbe tettem a lapját, most meg akinél van, teljesen átírta az életrajzot, mikor az enyém jobb volt sokkal. Csak nem értem, mivel nekem senki se szólt róla, pedig mindennap belépek és nem kaptam ilyen üzenetet senkitől.
2014. január 14. 17:39
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.10. 17:42)
Sziasztok!
Eddig 5 lap van készen a csomagból amiket rendbe szedtem,és még másik 5-öt még rendbe kell szednem.Szóval ezek készen vannak visszalehet helyezni a Starity profilra:
http://starity.hu/sztarok/james-wan/
http://starity.hu/sztarok/simon-rix/
http://starity.hu/sztarok/nick-hodgson/
http://starity.hu/sztarok/schuyler-grant/
http://starity.hu/sztarok/gal-nevo/
Köszönöm!
Eddig 5 lap van készen a csomagból amiket rendbe szedtem,és még másik 5-öt még rendbe kell szednem.Szóval ezek készen vannak visszalehet helyezni a Starity profilra:
Köszönöm!
-még semelyik moderátor sem vette észre a fentebb láthatóakat-
A csomagból ezekhez a fentebb látható lapokhoz még egy adatlap kerül,mert befejeztem.
http://starity.hu/sztarok/jamamoto-szakon/
Visszamehetnek a Starity profilra,nem tervezem,hogy megtartanám valamelyiket.Szóval még 4 adatlapot be kell fejeznem,és hamarosan azokkal is jövök.
Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. január 14. 18:17
http://starity.hu/sztarok/lauriana-mae/eletrajz/
Ez az adatlap is nálam van a csomagból,de sajnos semmit nem írnak róla,több helyen is néztem de semmi,meg én sajnos nem ismerem.
Szóval nem tudok az életrajzába semmit sem írni.
Ez az adatlap is nálam van a csomagból,de sajnos semmit nem írnak róla,több helyen is néztem de semmi,meg én sajnos nem ismerem.
_ToTo_
2014. január 14. 19:18
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Sziasz, Anette Olzon adatlapját szeretném elkérni, hogy a továbbiakban én szerkeszthessem. Látok nála némi elhanyagoltságot, pontatlanságot, ezért szeretném én szerkeszteni
A svéd, 3 gyermekes Anette Olzon-t,- akik jártasak a keményebb zenei világban- a Nightwish ex énekesnőjeként ismerhetik leginkább, ahonnan nemrégiben távozott. Rengeteg duettet készített az évek során, olyan bandákkal, mint a Pain vagy a The Rasmus. Jelenleg saját szólóalbumán dolgozik, és kiadója az earMUSIC.
A svéd, 3 gyermekes Anette Olzon-t,- akik jártasak a keményebb zenei világban- a Nightwish ex énekesnőjeként ismerhetik leginkább, ahonnan nemrégiben távozott. Rengeteg duettet készített az évek során, olyan bandákkal, mint a Pain vagy a The Rasmus. Jelenleg saját szólóalbumán dolgozik, és kiadója az earMUSIC.
_ToTo_
2014. január 14. 19:34
|
|
sztárfan♥Telenovellafan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 956 Csatolások: 588 Azonosító: 141947 offline
|
Sziasztok!
Jacqueline Bracamontes-nek nincs kész se a biográfiája, se a filmográfiája,én szívesen megszerkeszteném.
Életrajza
Jacqueline Bracamontes 1979. december 23-án született, Guadalajarában. Apja Jesús Bracamontes, a népszerű Chivas Rayadas del Guadalajara focicsapat korábbi edzője, anyja, Jacqueline van-Hoorde mexikói és belga származású nő. Ő a legidősebb a három gyerek közül, van egy húga, Alina és egy öccse, Jesús Junior. Az apja jelenleg focielemző a Univision televízió társaságnál.
A középiskola után Jacqueline Franciaországba költözött, francia nyelvet tanulni. Ezután visszatért Mexikóba, és kommunikációelméletet kezdett tanulni az Instituto Tecnológico de Estudios Superiores de Occidentében. Emellett modellként kezdett dolgozni. Folyékonyan beszél spanyolul, franciául és angolul.
Karrierje
Miután meglátta őt, egy magazin címplapján, Lupita Jones ex-Miss Universe szépségkirálynő, kapcsolatba lépett vele és megkérte, hogy induljon a Nuestra Belleza Méxicón. Jacqueline indult és elnyerte, az állami és nemzeti szépség címet, majd képviselte Mexikót a Miss Universe 2001 versenyen, Puerto Ricóban.
2000-ben, a Miss Mexico verseny koronázása után Jacqueline elhatározta, hogy televíziós karrierbe fog. Karrierjét műsorvezetéssel kezdte, különböző díj show-k és speciális programok vezetésével, olyanokat mint az Acafest, a TVyNovelas-díjak és a Fiesta Mexicana.
Mivel focirajongó, 2008 augusztusában műsorvezető lesz, a Vision AM mexikói sport-rádióműsorban, és később meghívták a Univisionhoz, hogy legyen a műsorvezetője és tudósítója a 2002 FIFA Világkupának. A Televisa Deportesnél is dolgozott.
2003-ban szerepet kapott az Alegrijes y Rebujos című mexikói novellában. Ezen szerepéért díjat is nyert a TVyNovelason. Egy évvel később szerepelt a Rubí (Rubí, az elbűvölő szörnyeteg) című népszerű sorozatban, Bárbara Mori és Eduardo Santamarina oldalán.
2006-ban megkapta első főszerepét, az Heridas de Amor című mexikói telenovellában, a brazil születésű Guy Ecker oldalán. A sorozatot sok országba adták el.
2007 tavaszán szerepet kapott élete első TV-filmjében, a Cuando Las Cosas Sucedenben. Egy Lucia nevű apácát, alakított. Később még ebben az évben, visszatért egy rövid időre a műsorvezetéshez, egy mexikói játékshowban, a De Por Vidában, de a műsort törölték.
2008-ban főszerepet játszott a Las Tontas No Van al Cielo (Candy) telenovellában, Jaime Camil partnereként. Itt megmutathatta focitudományát, ugyanis a fia csapatának edzője volt egy rövid ideig a sorozat első harmadában. Ami nagyon sikeres volt egyidejűleg Latin-Amerikában és az Egyesült Államokban.
A Las Tontas No Van al Cielo után egy újabb főszerepet kapott, a Sortilegio (Kettős játszma) telenovellában, William Levy[1] kubai színésszel együtt. A forgatások 2009 októberében értek véget. A forgatások alatt felröppentek a hírek a mexikói médiában, miszerint Jacqueline Bracamontes és William Levy egy párt alkotnak a való életben, ezt a tényt mindketten cáfolták.
Jacqueline Bracamontes epizódszerepet vállalt a Mujeres Asesinas krimisorozat harmadik évadának első epizódjában, az Irma, la de los peces-ben. A sorozat premierje 2010-ben volt.
Magánélete
Jacqueline Bracamontesnek kapcsolata volt Valentino Lanus és Arturo Carmona színészekkel, valamint Francisco „Kikin” Fonseca focistával.[2]
2008. január 11-én, megerősítette kapcsolatát a nyilvánosság előtt Fernando Schoenwalddal.[3] A kapcsolatuk végetért 2009. májusában.
Rajongója a Chivas de Guadalajara mexikói focicsapatnak.
2010 végén párja , Martín Fuentes eljegyezte. Az esküvőt 2011-ben tartották. 2012. november 12-én bejelentették , hogy ikreket várnak , egy lányt és egy fiút. Az ikreket április végére várták, de a szülés előbb beindult. 2013. március 29-én megszülettek a gyerekek, akik a szüleik után a Jacqueline és Martín nevet kapták. Sajnos a kisfiúnál légzési komplikációk léptek fel és meghalt. A kislány egészségesen 2132 grammal született.
Filmográfia
Telenovellák:
Sortilegio (2009) - María José Samaniego Miranda de Lombardo / Sandra Samaniego Miranda
Las tontas no van al cielo (2008) - Cándida "Candy" Morales Alcalde
Heridas de amor (2006) - Miranda San Llorente de Aragón
La fea más bella (2006) - Magaly Ruiz
Rubí (2004) - Maribel de la Fuente
Alegrijes y Rebujos (2003-2004) - Angélica Rivas
¡Vivan los niños! (2002-2003)-Hada de los Dientes
Cómplices al rescate (2002)- Jocelyn
Entre el amor y el odio (2002)-Leonela
TV filmek
2004 Rubí... La descarada - Maribel de la Fuente
2007 Cuando las cosas suceden - Hermana Lucía
2012 El Entrenador - Sasha
Díjak és jelölések
TVyNovelas-díj
2004 - Legjobb női felfedezett - Alegrijes y Rebujos - Nyertes
2007 -Legjobb női főszereplő - Heridas de amor - Jelölés
2009 - Legjobb női főszereplő - Las tontas no van al cielo - Jelölés
2010 - Legjobb női főszereplő Sortilegio - Jelölés
Üdv:sztárfan
Jacqueline Bracamontes-nek nincs kész se a biográfiája, se a filmográfiája,én szívesen megszerkeszteném.
Életrajza
Jacqueline Bracamontes 1979. december 23-án született, Guadalajarában. Apja Jesús Bracamontes, a népszerű Chivas Rayadas del Guadalajara focicsapat korábbi edzője, anyja, Jacqueline van-Hoorde mexikói és belga származású nő. Ő a legidősebb a három gyerek közül, van egy húga, Alina és egy öccse, Jesús Junior. Az apja jelenleg focielemző a Univision televízió társaságnál.
A középiskola után Jacqueline Franciaországba költözött, francia nyelvet tanulni. Ezután visszatért Mexikóba, és kommunikációelméletet kezdett tanulni az Instituto Tecnológico de Estudios Superiores de Occidentében. Emellett modellként kezdett dolgozni. Folyékonyan beszél spanyolul, franciául és angolul.
Karrierje
Miután meglátta őt, egy magazin címplapján, Lupita Jones ex-Miss Universe szépségkirálynő, kapcsolatba lépett vele és megkérte, hogy induljon a Nuestra Belleza Méxicón. Jacqueline indult és elnyerte, az állami és nemzeti szépség címet, majd képviselte Mexikót a Miss Universe 2001 versenyen, Puerto Ricóban.
2000-ben, a Miss Mexico verseny koronázása után Jacqueline elhatározta, hogy televíziós karrierbe fog. Karrierjét műsorvezetéssel kezdte, különböző díj show-k és speciális programok vezetésével, olyanokat mint az Acafest, a TVyNovelas-díjak és a Fiesta Mexicana.
Mivel focirajongó, 2008 augusztusában műsorvezető lesz, a Vision AM mexikói sport-rádióműsorban, és később meghívták a Univisionhoz, hogy legyen a műsorvezetője és tudósítója a 2002 FIFA Világkupának. A Televisa Deportesnél is dolgozott.
2003-ban szerepet kapott az Alegrijes y Rebujos című mexikói novellában. Ezen szerepéért díjat is nyert a TVyNovelason. Egy évvel később szerepelt a Rubí (Rubí, az elbűvölő szörnyeteg) című népszerű sorozatban, Bárbara Mori és Eduardo Santamarina oldalán.
2006-ban megkapta első főszerepét, az Heridas de Amor című mexikói telenovellában, a brazil születésű Guy Ecker oldalán. A sorozatot sok országba adták el.
2007 tavaszán szerepet kapott élete első TV-filmjében, a Cuando Las Cosas Sucedenben. Egy Lucia nevű apácát, alakított. Később még ebben az évben, visszatért egy rövid időre a műsorvezetéshez, egy mexikói játékshowban, a De Por Vidában, de a műsort törölték.
2008-ban főszerepet játszott a Las Tontas No Van al Cielo (Candy) telenovellában, Jaime Camil partnereként. Itt megmutathatta focitudományát, ugyanis a fia csapatának edzője volt egy rövid ideig a sorozat első harmadában. Ami nagyon sikeres volt egyidejűleg Latin-Amerikában és az Egyesült Államokban.
A Las Tontas No Van al Cielo után egy újabb főszerepet kapott, a Sortilegio (Kettős játszma) telenovellában, William Levy[1] kubai színésszel együtt. A forgatások 2009 októberében értek véget. A forgatások alatt felröppentek a hírek a mexikói médiában, miszerint Jacqueline Bracamontes és William Levy egy párt alkotnak a való életben, ezt a tényt mindketten cáfolták.
Jacqueline Bracamontes epizódszerepet vállalt a Mujeres Asesinas krimisorozat harmadik évadának első epizódjában, az Irma, la de los peces-ben. A sorozat premierje 2010-ben volt.
Magánélete
Jacqueline Bracamontesnek kapcsolata volt Valentino Lanus és Arturo Carmona színészekkel, valamint Francisco „Kikin” Fonseca focistával.[2]
2008. január 11-én, megerősítette kapcsolatát a nyilvánosság előtt Fernando Schoenwalddal.[3] A kapcsolatuk végetért 2009. májusában.
Rajongója a Chivas de Guadalajara mexikói focicsapatnak.
2010 végén párja , Martín Fuentes eljegyezte. Az esküvőt 2011-ben tartották. 2012. november 12-én bejelentették , hogy ikreket várnak , egy lányt és egy fiút. Az ikreket április végére várták, de a szülés előbb beindult. 2013. március 29-én megszülettek a gyerekek, akik a szüleik után a Jacqueline és Martín nevet kapták. Sajnos a kisfiúnál légzési komplikációk léptek fel és meghalt. A kislány egészségesen 2132 grammal született.
Filmográfia
Telenovellák:
Sortilegio (2009) - María José Samaniego Miranda de Lombardo / Sandra Samaniego Miranda
Las tontas no van al cielo (2008) - Cándida "Candy" Morales Alcalde
Heridas de amor (2006) - Miranda San Llorente de Aragón
La fea más bella (2006) - Magaly Ruiz
Rubí (2004) - Maribel de la Fuente
Alegrijes y Rebujos (2003-2004) - Angélica Rivas
¡Vivan los niños! (2002-2003)-Hada de los Dientes
Cómplices al rescate (2002)- Jocelyn
Entre el amor y el odio (2002)-Leonela
TV filmek
2004 Rubí... La descarada - Maribel de la Fuente
2007 Cuando las cosas suceden - Hermana Lucía
2012 El Entrenador - Sasha
Díjak és jelölések
TVyNovelas-díj
2004 - Legjobb női felfedezett - Alegrijes y Rebujos - Nyertes
2007 -Legjobb női főszereplő - Heridas de amor - Jelölés
2009 - Legjobb női főszereplő - Las tontas no van al cielo - Jelölés
2010 - Legjobb női főszereplő Sortilegio - Jelölés
Üdv:sztárfan
Betti90
2014. január 14. 20:53
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Kedves ToTo / Bessie / CanDee Sweet!
Szeretném elkérni Léa Seydoux adatlapát Starity profilról.
Előre is köszönöm, ha megkaphatom!
Szeretném elkérni Léa Seydoux adatlapát Starity profilról.
2014. január 15. 08:36
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Sziasztok!
Szeretném elkérni Emily Perkins adatlapját. A tulajdonosa hozzá se nyúlt mióta megkapta 2012-ben.
Szeretném elkérni Emily Perkins adatlapját. A tulajdonosa hozzá se nyúlt mióta megkapta 2012-ben.
_ToTo_
2014. január 15. 08:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ez a bio elég fura
: http://starity.hu/sztarok/gedeon-burkhard/eletrajz/
Ugyanaz az infó többször, több helyre is be van másolva, csak hogy hosszabbnak tűnjön?! Nem is beszélve arról, hogy állít valamit az egyik mondatban, pár mondattal később meg egy másik évszám áll ott.
Ugyanaz az infó többször, több helyre is be van másolva, csak hogy hosszabbnak tűnjön?! Nem is beszélve arról, hogy állít valamit az egyik mondatban, pár mondattal később meg egy másik évszám áll ott.
_ToTo_
2014. január 15. 10:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Genoveva01 @ 2014.01.14. 16:00)
sziasztok
bocsi,hogy én is zaklatlak titeket,de légyszíves szóljatok,annak a felhasználónak,aki Jennifer Stone adatlapját szerkeszti,mivel bár aktív,a lappal nem nagyon törődik. És ha esetleg lemond a lapról,én szívesen elvállalom
, illetve Maria Canals Barrera adatlapja már lassan 7 hónapja nincs frissítve.
Szióka!
Mivel aktív tagja vagyok az oldalnak, nem haraptam volna, hogyha esetlegesen megdobsz egy privivel Maria Canals Barrera adatlapjával kapcsolatban. Igen, sajnos nagyon el vagyok maradozva a lapjaimmal, és még az elvállalt csomagot sem tudtam megcsinálni, mert sajnos nekem nincs annyi időm, hogy 0-24-ben a gép előtt üljek. Ha meg van is valamennyi időm, akkor azt nem azzal töltöm, hogy életrajzokat fordítgatok a netről. Gyorsba beírtam neked azt a négy filmet a filmójába, ami annyira szúrta a szemedet. Egyébként a hölggyel semmi extra nem történt az elmúlt években, kivéve azt a néhány vendégszereplést és egy televíziós filmet. Szóval, ha legközelebb valami probléma és gond adódik, akkor nyugodtan bombázhatsz privát üzenetekkel, ahelyett, hogy iderohangálnál.
2014. január 15. 15:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.14. 17:39)
-még semelyik moderátor sem vette észre a fentebb láthatóakat-
A csomagból ezekhez a fentebb látható lapokhoz még egy adatlap kerül,mert befejeztem.
Visszamehetnek a Starity profilra,nem tervezem,hogy megtartanám valamelyiket.Szóval még 4 adatlapot be kell fejeznem,és hamarosan azokkal is jövök.
Köszönöm!
De, én láttam, csak gondoltam megvárom mikor a többi is elkészül és majd egyben. Nem akarnám szétdarabolni a csomagokat.
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.14. 18:17)
http://starity.hu/sztarok/lauriana-mae/eletrajz/
Szóval nem tudok az életrajzába semmit sem írni. 
Kicserélem egy másikra.
ESTEFELÉ JÖNNEK A MARADÉK CSOMAGOK
Itt pedig egy kis 'közvéleménykutatás' lenne.
Lassan elkészülnek a csomagok, illetve ami még jön, az már nem olyan sok lesz. Bessievel azon gondolkoztunk tegnap, hogy hasonló módon, mint ez a laprendbetétel valahogy pótolhatnánk az elveszett/nem látható képeket. Előtte persze még utánakérdezek, mert volt róla szó, hogy egy részét talán sikerül visszaállítani.
Első körben olyan sztárokra gondolok, akik már régóta jelen vannak az oldalon és sok régi téma volt róluk, ami most nem látható. Róluk már 2004-2005-ben is voltak témák, postok. Nyilván nem egy Kesha-ra gondolok, aki két éve szinte nem volt még sehol. Többnyire a 2010-2009 és korábbi képek hiányoznak, de valami furcsaság során pl sok helyen a 2007-2008 egy része megvan.
Szóval a népszerűbb, fontosabb hírességről lenne szó, akikről sok régi kép már nem látható. Ezen belül is elsősorban a photoshoot és szkennelt képekre gondolok. A különböző események képeiből iszonyat mennyiség van/lenne és véleményem szerint 10 klassz photoshoot kép többet ér, mint ugyanazon eseményen készült 800 egyforma kép valakiről egy topikban.
Szóval ezek csak kőrvonalak egyelőre, gondoltunk olyanra, hogy mi gyűjtenénk ki x mennyiségű sztárt, de arról is lehet szó, hogy ki-ki a maga kedvenceinek témáit nézné át, hogy mi hiányzik, mit lehet pótolni. Nyilván elsősorban olyanok jelentkezésére gondolok akik amúgy is gyakran töltenek fel képeket, esetleg bizonyos sztárokról megvannak nekik a képek, esetleg bejáratosak olyan más oldalakra ahol a hiányzó képek fellelhetőek.
Ha van érdeklődés, ötlet, javaslat, akkor ne kíméljetek
2014. január 15. 16:35
Sziasztok!
Andy Hurley lapját szeretném elkérni, mert már lejárt nála a határidő, és a szerkesztője sem aktív. 8-10 soros életrajz:
Andrew John Hurley, ismertebb nevén Andy Hurley az amerikai punkrock zenekar, a Fall Out Boy dobosa. 1980. május 31.-én született Milwaukee-ben, Wisconsin-ban. Ötves volt, amikor édesapja elhagyta a családot, még ebben az évben meghalt.
Már kiskora óta fontos szerepett játszott a zene az életében, de dobolni, csak később kezdett el, a Metallica-s Lars Ulrich inspirálta a zenélésre. A középiskolában szaxofonon játszott, már ezekben az években is több iskolai bandában zenélt. A leghíresebb akkori dalaik talán az Arma Angelus, a the Kill Pill, és a Racetraitor voltak. Ezt követően felvételt nyert a Wisconsin-Milwaukeei egyetemre, dupla doktorátust végzett anatómiából és történelemből. Eltervezte, hogy párhuzamosan fog zenélni és tanulni, bár ez nem volt egyszerű feladat.
Korábbi éveiben többször is a rendőrök vitték haza ittas vagy más állapodban, akkor fogadta meg, hogy leteszi az italt, és vegetáriánus lesz. Mindkettő sikerült, máig nem fogyaszt húsokat, és az ivásról is végleg lemondott.
A zenekarba ő lépett be a legkésőbb, bekerülése után szinte napokkal már fel is vették az első lemezüket, a Take This To Your Grave-et, ami által bemutatkoztak a zeneiparban.
2001-től kezdődően egészen 2009-ig zenéltek együtt, aztán hiátust jelentettek be, aminek négy évvel később vetettek véget. 2013. február negyedikén tértek vissza hivatalosan, az ezt követő hónapban pedig már ki is adták a Save Rock and Roll névvel bíró visszatérő albumukat, amelynek minden dalához videoklipet is forgattak/forgatnak. Jelenleg a Paramore-al indultak közös turnéra.
Andy Hurley lapját szeretném elkérni, mert már lejárt nála a határidő, és a szerkesztője sem aktív. 8-10 soros életrajz:
Andrew John Hurley, ismertebb nevén Andy Hurley az amerikai punkrock zenekar, a Fall Out Boy dobosa. 1980. május 31.-én született Milwaukee-ben, Wisconsin-ban. Ötves volt, amikor édesapja elhagyta a családot, még ebben az évben meghalt.
Már kiskora óta fontos szerepett játszott a zene az életében, de dobolni, csak később kezdett el, a Metallica-s Lars Ulrich inspirálta a zenélésre. A középiskolában szaxofonon játszott, már ezekben az években is több iskolai bandában zenélt. A leghíresebb akkori dalaik talán az Arma Angelus, a the Kill Pill, és a Racetraitor voltak. Ezt követően felvételt nyert a Wisconsin-Milwaukeei egyetemre, dupla doktorátust végzett anatómiából és történelemből. Eltervezte, hogy párhuzamosan fog zenélni és tanulni, bár ez nem volt egyszerű feladat.
Korábbi éveiben többször is a rendőrök vitték haza ittas vagy más állapodban, akkor fogadta meg, hogy leteszi az italt, és vegetáriánus lesz. Mindkettő sikerült, máig nem fogyaszt húsokat, és az ivásról is végleg lemondott.
A zenekarba ő lépett be a legkésőbb, bekerülése után szinte napokkal már fel is vették az első lemezüket, a Take This To Your Grave-et, ami által bemutatkoztak a zeneiparban.
2001-től kezdődően egészen 2009-ig zenéltek együtt, aztán hiátust jelentettek be, aminek négy évvel később vetettek véget. 2013. február negyedikén tértek vissza hivatalosan, az ezt követő hónapban pedig már ki is adták a Save Rock and Roll névvel bíró visszatérő albumukat, amelynek minden dalához videoklipet is forgattak/forgatnak. Jelenleg a Paramore-al indultak közös turnéra.
2014. január 15. 16:52
Kész van a csomagom.
http://starity.hu/sztarok/david-usher/
http://starity.hu/sztarok/william-forsythe/
http://starity.hu/sztarok/sharon-lawrence/
http://starity.hu/sztarok/lauriana-mae/
2014. január 15. 16:55
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.15. 16:52)
Kész van a csomagom.
Lehet, hogy velem van a baj, de az, hogy a forditóból bemásolod ide, még nem lesz értelme a szövegnek, én például belőlük sokat nem fogtam fel, a sok össze-visszaság miatt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.