Adatlapos topik
2014. január 13. 02:54
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Szeretném elkérni Billy Campbell és Genelle Williams lapjait, már több, mint egy éve nem volt frissítve egyik sem. Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. január 13. 10:19
|
|
ildicii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 531 Csatolások: 0 Azonosító: 181638 offline
|
Sziasztok! Újabb kérésem lenne... Ancsin Gábor adatlapja már több, mint egy éve nem volt frissítve, a tulajdonosa sem lépett be egy ideje. Szeretném elkérni, ha lehetséges. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. január 13. 15:45
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Sziasztok! Én Torrance Coombs adatlapját szeretném elkérni. Igaz, hogy nem járt le a 6 hónap, de a szerkesztője nem aktív október óta. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. január 13. 18:29
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Szasztok. Rodrigo Santoro adatlapját szeretném elkérni. Nem telt le a hat hónap, de nincs bio.
Rodrigo Santoro brazil színész. Első szerepét 1993-ban kapta az Olho no Olho című sorozatban. Az évek során több sorozatban is feltűnt, és több sikerfilmben is bemutatkozott már. Ő alakította Paulo karakterét a Lost - Eltűntek című szériában, valamint ő volt Frank Martinez megformálója a 2013-ban bemutatásra került, Erőnek erejével című filmben.
Rodrigo Santoro brazil színész. Első szerepét 1993-ban kapta az Olho no Olho című sorozatban. Az évek során több sorozatban is feltűnt, és több sikerfilmben is bemutatkozott már. Ő alakította Paulo karakterét a Lost - Eltűntek című szériában, valamint ő volt Frank Martinez megformálója a 2013-ban bemutatásra került, Erőnek erejével című filmben.
_ToTo_
2014. január 13. 19:00
Sziasztok!
Szeretném elkérni az Ő lapját, mivel se szerkesztője, se gombja nincsen. Ezt az életrajzot bővíteném még
Előre is köszönöm.
Julia Louis Dreyfus, teljes nevén Julia Elizabeth Scarlett Louis-Dreyfus 1961. január 13-án született Manhattanben, anyukája Judith LeFever, apukája a milliomos üzletember, Gérard Louis-Dreyfus. Első szerepe 1989-ben volt, Karácsonyi vakáció címen, azóta több filmben is szerepelt, és volt egy szinkronszerepe a Repcsik c. animációs filmben is.
Szeretném elkérni az Ő lapját, mivel se szerkesztője, se gombja nincsen. Ezt az életrajzot bővíteném még
Julia Louis Dreyfus, teljes nevén Julia Elizabeth Scarlett Louis-Dreyfus 1961. január 13-án született Manhattanben, anyukája Judith LeFever, apukája a milliomos üzletember, Gérard Louis-Dreyfus. Első szerepe 1989-ben volt, Karácsonyi vakáció címen, azóta több filmben is szerepelt, és volt egy szinkronszerepe a Repcsik c. animációs filmben is.
_ToTo_
2014. január 13. 23:32
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (zsofeeh @ 2014.01.13. 15:45)
Sziasztok! Én Torrance Coombs adatlapját szeretném elkérni. Igaz, hogy nem járt le a 6 hónap, de a szerkesztője nem aktív október óta. Előre is köszönöm! 
És ha van rá esély, akkor Tom Brady adatlapját is, mert nincs szerkesztője meg gomb sincs, hogy szerkeszthessem
_ToTo_
2014. január 14. 15:47
Sziasztok! Megint ÉN !
Ha nem Gond Elkérném http://starity.hu/sztarok/oguri-shun/ sztáradatlapját
Ha nem Gond Elkérném http://starity.hu/sztarok/oguri-shun/ sztáradatlapját
_ToTo_
2014. január 14. 16:00
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
sziasztok
bocsi,hogy én is zaklatlak titeket,de légyszíves szóljatok,annak a felhasználónak,aki Jennifer Stone adatlapját szerkeszti,mivel bár aktív,a lappal nem nagyon törődik. És ha esetleg lemond a lapról,én szívesen elvállalom
, illetve Maria Canals Barrera adatlapja már lassan 7 hónapja nincs frissítve.
2014. január 14. 16:27
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Idézet (Genoveva01 @ 2014.01.14. 16:00)
sziasztok
bocsi,hogy én is zaklatlak titeket,de légyszíves szóljatok,annak a felhasználónak,aki Jennifer Stone adatlapját szerkeszti,mivel bár aktív,a lappal nem nagyon törődik. És ha esetleg lemond a lapról,én szívesen elvállalom
, illetve Maria Canals Barrera adatlapja már lassan 7 hónapja nincs frissítve.
Jennifer szerkesztője kiemelt tag, és ahogy látom a lap is fríss infórmációkat tartalmazz, így nem értem mi lehet a bajod vele. Ami Maria lapját illeti, ott még a hat hónap sem telt le, így sokat nem lehet tenni ellene
Lindsay019
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.