Adatlapos topik
2014. január 02. 16:27
|
|
Romina Chocarroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 188080 offline
|
Sziasztok remélem nem zavarok senkit vele de elkérhetném Calvin Harris adatlapját? köszi!
2014. január 02. 16:28
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Romina Chocarro @ 2014.01.02. 16:27)
Sziasztok remélem nem zavarok senkit vele de elkérhetném Calvin Harris adatlapját? köszi!
Ezer alatti sztár, nem lehet csak úgy elkérni.
2014. január 02. 16:42
|
|
cathycosgrovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 221 Csatolások: 22 Azonosító: 194660 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. január 02. 16:57
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Sziasztok. Szeretném elkérni Tom Coronel adatlapját, mivel a szerkesztő inaktív és az adatlap is tavalyelőtt lett frissítve.
Életrajz:
Tom Romeo Coronel 1972. április. 5-én született Naarden-ben. Ikertestvére Tim, valamint édesapja Tom szintén autóversenyzők. Legsikeresebb eredményei: a Marlboro Masters of Formula 3-ban 1997-ben és 1999-ben a Formula Nippon bajnokságban első helyezett lett, valamint a WTCC Privát Bajnoka 2006-ban és 2009-ben.
Jelenleg is a WTCC versenyzője.
Életrajz:
Tom Romeo Coronel 1972. április. 5-én született Naarden-ben. Ikertestvére Tim, valamint édesapja Tom szintén autóversenyzők. Legsikeresebb eredményei: a Marlboro Masters of Formula 3-ban 1997-ben és 1999-ben a Formula Nippon bajnokságban első helyezett lett, valamint a WTCC Privát Bajnoka 2006-ban és 2009-ben.
Jelenleg is a WTCC versenyzője.
_ToTo_
2014. január 02. 19:44
Sziasztok!
sztárfan és én cseréltünk. Kérlek rakjátok át hozzá Aarón Díaz lapját, hozzám pedig Pablo Azar lapját.
Előre is köszönjük!
sztárfan és én cseréltünk. Kérlek rakjátok át hozzá Aarón Díaz lapját, hozzám pedig Pablo Azar lapját.
Előre is köszönjük!
_ToTo_
2014. január 02. 19:50
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Légyszíves csatoljátok át Iván Sánchez lapját sztárfan oldalára és a María Elisa Camargo lapját ,pedig hozzám,mert cseréltünk.
2014. január 03. 09:37
Szeretném elkérni az ő lapját, mert nincs életrajza.
Mercedes Lambre argentin színésznő, énekesnő, táncos ás modell 1992. október 5-én született La Plataban.
Gyerekkora tanul énekelni, táncolni és színészkedni.Karrierjét modellként kezdte a televízióban. 2012-ben kapta meg a Violetta című Disney-sorozat egyik Ludmilát, amely meghozta a nemzetközi ismertséget számára.
Mercedes Lambre argentin színésznő, énekesnő, táncos ás modell 1992. október 5-én született La Plataban.
Gyerekkora tanul énekelni, táncolni és színészkedni.Karrierjét modellként kezdte a televízióban. 2012-ben kapta meg a Violetta című Disney-sorozat egyik Ludmilát, amely meghozta a nemzetközi ismertséget számára.
_ToTo_
2014. január 03. 13:49
Sziasztok! Én remélem nem baj, de Szeretnék Pályázni Neymar Santos adatlapjára! Mert a Kedvenc focistám ! Fejből itt egy rövid Életrajz róla: 1992.02.05.-én született Brazíliában. Santos Fc-nél focizott 2003-2013-ig! És Múlt Évbe igazolt Fc Barcelonához 2013-?. Fc Barcelonában a Mezszáma:11-es . És a Barcelona mellett Brazília válogatottjában is játszik . Csatár.
Többet is Írnák de most csak ennyi . Nagyon Szeretném ezt az adatlapot! (És Remélem Nem Zavartam Senkit evvel) Ha megkapom az adatlapját akkor többet is írok róla (az életrajzához)! Nagyon örülnék ha megkaphatnám
Többet is Írnák de most csak ennyi . Nagyon Szeretném ezt az adatlapot! (És Remélem Nem Zavartam Senkit evvel) Ha megkapom az adatlapját akkor többet is írok róla (az életrajzához)! Nagyon örülnék ha megkaphatnám
2014. január 03. 13:52
És Köszönöm Szépen a 2 Sztáradatlapot amit átcsatoltak
2014. január 03. 13:59
Idézet (KissBull @ 2014.01.03. 13:49)
Sziasztok! Én remélem nem baj, de Szeretnék Pályázni Neymar Santos adatlapjára! Mert a Kedvenc focistám ! Fejből itt egy rövid Életrajz róla: 1992.02.05.-én született Brazíliában. Santos Fc-nél focizott 2003-2013-ig! És Múlt Évbe igazolt Fc Barcelonához 2013-?. Fc Barcelonában a Mezszáma:11-es . És a Barcelona mellett Brazília válogatottjában is játszik . Csatár.
Hop-hop! Nem kaphatod meg, mert még nem írtak ki róla pályázatot, ezért ez azt jelenti, hogy nem pályázhatsz rá most.. Ez tök logikus
2014. január 03. 14:00
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Szeretném rendbe tenni Laura lapját. Köszönöm!
Laura Sánchez 1981. május 29.-én, Németországban született. Spanyol modell, színésznő. 2009-ben kapta első szerepét, a Cíclope című sorozatban, ahol Beth-t alakította. 2008 és 2010 közt a Balfék körzet 57 epizódjában szerepelt, többek közt Mario Casas és Michelle Jenner mellett. 2010-ben feltűnt a Impares premium egy epizódjában, majd 2012-ben Dulcet alakította a La fuga című spanyol sorozatban. 2013-ban a Tres bodas de más című vígjátékban volt látható.
Laura Sánchez 1981. május 29.-én, Németországban született. Spanyol modell, színésznő. 2009-ben kapta első szerepét, a Cíclope című sorozatban, ahol Beth-t alakította. 2008 és 2010 közt a Balfék körzet 57 epizódjában szerepelt, többek közt Mario Casas és Michelle Jenner mellett. 2010-ben feltűnt a Impares premium egy epizódjában, majd 2012-ben Dulcet alakította a La fuga című spanyol sorozatban. 2013-ban a Tres bodas de más című vígjátékban volt látható.
_ToTo_
2014. január 03. 14:44
Szeretném az ő lapját is elkérni, ha lehetséges, neki sincs életrajza.
Spencer Boldman 1992-ben született Texasban. Az iskolai színjátszókör hatására döntött úgy, hogy színészettel szeretne foglalkozni. Több Disney-sorozatban is szerpelt, mint például a Jessie és a Benne vagyok a bandában, jelenleg a Lab Rats egyik főszerepét játssza. Hamarosan a Zapped című filmben lesz látható, Zendaya Coleman oldalán.
Spencer Boldman 1992-ben született Texasban. Az iskolai színjátszókör hatására döntött úgy, hogy színészettel szeretne foglalkozni. Több Disney-sorozatban is szerpelt, mint például a Jessie és a Benne vagyok a bandában, jelenleg a Lab Rats egyik főszerepét játssza. Hamarosan a Zapped című filmben lesz látható, Zendaya Coleman oldalán.
_ToTo_
2014. január 03. 18:01
|
|
szandi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.17. Hozzászólás: 200 Csatolások: 3 Azonosító: 143503 offline
|
Idézet (Lilla06 @ 2014.01.01. 13:21)
Nincs Biója, 5-6 soros életrajz!
Mr.Missh:
Igazi neve: Demeter Mihály
Beceneve:Misi,Missh
Születési ideje,helye: 1990.január 7,Komárom
Foglalkozás: Rapper
A Miszterekben kezdte a karrierjét.. Legismertebb száma: Életem, Negatín, Beleestem, Nem te voltál, Beborul az ég és még nagyon sok van.
Legfőképpen Raullal és Horváth Tamással szokott zenéket elővarázsolni.
_ToTo_
2014. január 03. 18:08
Sziasztok!
Curtis Jonathan Hussey-nak két lapja van. Az első az eredeti ami nálam van mert már nagyon régen nálam van,és itt is van egy ezt szerintem törölni kéne.Mert nincs is kitöltve és már nálam van az eredeti.
Köszönöm!
Curtis Jonathan Hussey-nak két lapja van. Az első az eredeti ami nálam van mert már nagyon régen nálam van,és itt is van egy ezt szerintem törölni kéne.Mert nincs is kitöltve és már nálam van az eredeti.
Köszönöm!
_ToTo_
2014. január 03. 18:25
Megint én!
Valamint még ennek és ennek a személynek nincs életrajza ,szívesen elvállalnám.
Mini életrajzok:
/rövid bevezető/
Luke Harper:
Jon Huber 1979 december 16.-án született.Amerikai profi pankrátor,jelenleg a WWE-ben tevékenykedik, Luke Harper néven van a Wyatt család tagjaként.Korai munkájában Brodie Lee néven volt.Ő is küzdött a Japan for Dragon Gate-ben.
Ricardo Rodriguez:
Jesús Rodríguez 1986 február 16.-án született,mexikói-amerikai birkózó és felkonferáló.Jelenleg a WWE-ben van mint Ricardo Rodriguez Rob Van Dam felkonferálója.2006-ban Chimaera néven futott ,aztán 2010-ben csatlakozott a WWE-hez mint Alberto Del Rio felkonferálója,de ezt követően Alberto helyett már Rob Van Dam mellett van.
Előre is köszönöm!
Valamint még ennek és ennek a személynek nincs életrajza ,szívesen elvállalnám.
Mini életrajzok:
/rövid bevezető/
Luke Harper:
Jon Huber 1979 december 16.-án született.Amerikai profi pankrátor,jelenleg a WWE-ben tevékenykedik, Luke Harper néven van a Wyatt család tagjaként.Korai munkájában Brodie Lee néven volt.Ő is küzdött a Japan for Dragon Gate-ben.
Ricardo Rodriguez:
Jesús Rodríguez 1986 február 16.-án született,mexikói-amerikai birkózó és felkonferáló.Jelenleg a WWE-ben van mint Ricardo Rodriguez Rob Van Dam felkonferálója.2006-ban Chimaera néven futott ,aztán 2010-ben csatlakozott a WWE-hez mint Alberto Del Rio felkonferálója,de ezt követően Alberto helyett már Rob Van Dam mellett van.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. január 03. 18:48
Idézet (szandi99 @ 2014.01.03. 18:01)
Mr.Missh:
Születési ideje,helye: 1990.január 7,Kom[b][/b]árom
A Miszterekben kezdte a karrierjét.. Legismertebb száma: Életem, Negatín, Beleestem, Nem te voltál, Beborul az ég és még nagyon sok van.
Születési ideje,helye: 1990.január 7,Kom[b][/b]árom
Ezt ennél egy kicsit bővebben fejtsd ki! 5-6 soros életrajzra van szükség. Csak akkor kaphatod meg!
2014. január 03. 19:33
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Jamie Chung adatlapját Fabiola-hoz, Danna García lapját pedig hozzám, mert cseréltünk.
Előre is köszönjük!
Kérlek csatoljátok Jamie Chung adatlapját Fabiola-hoz, Danna García lapját pedig hozzám, mert cseréltünk.
Előre is köszönjük!
_ToTo_
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.