Írj egy privit nekem, hogy melyik az és kapsz helyette egy másikat. Holnap délutántól lehet kérni majd a második csomagokat, illetve a még meglévő lapokból választani cserébe. Került új lap is a megszerezhető lapok közé. Tóth Gabi, illetve Ana Beatriz Barros az én lapjaim közül. Keresgélek addig még, így várható még bővítés. Holnap írom a tudnivalókat, de a tervem az, hogy ezúttal nem lesz kislista, hanem sorrendbe lehet választani majd csomagot és cserébe lapot.
Holnap írom be a kiemeltségre pályázóknak szánt csomagot is.
Köszönöm, már kaptam segítséget Antarestől. Azok is kérhetnek második csomagot, akik még az elsővel nincsenek készen?
Kedves Admin, Moderátor / segítőkész valaki! A napokban eltűnt Guy Manuel de Homem Christo adatlapja. Mikor újra létrehoznám, a felület azt írja; létezik a sztáradatlap. Ezek szerint még benn van az adatbázisban, vagy csak valami technikai hiba történt? Valamint, szívesen szerkeszteném, ám azonban az alsó "szerkesztem" gomb elúszott, eltűnt. Mit tegyek?
Nekem azt írta, hogy:
A keresés nem hozott eredményt. Kérjük próbáld más feltételekkel, ill. ellenőrizd a keresőszó helyességét.
Ha így sem jársz sikerrel, hozd létre a sztár adatlapját és legyél te a szerkesztője!
Kedves Moderátorok!
Az egyik tag, lili bella star tegnap törölte magát az oldalról. Kérlek titeket, hogy a lapjait - amelyek régen az enyémek voltak - csatoljátok Starity profilra. Az ő és az ő lapjáról lenne szó.
Köszönöm, már kaptam segítséget Antarestől. Azok is kérhetnek második csomagot, akik még az elsővel nincsenek készen?
Szia!
Ha jól értelmeztem azt, amit _ToTo_ írt, akkor igen:
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.23. 21:19)
A lényeg az, hogy egyszerre max 2 csomag lehet mindenkinél majd (kiemelteknél nem számít bele majd a +csomag ami külön lesz összeállítva nekik) ha valaki befejezte az egyik csomagot és rendben találom, akkor újra választhat 3. csomagot és lapot is cserébe és így tovább amig bírjátok és amíg van lap.
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.19. 00:11)
- Aki nem végzett még a csomagokkal vagy nála lévő lapokkal, az jelentkezhet most is. Időkorlát továbbra sincs, kész lesz, amikor kész lesz
Ezen a héten az utolsó adatlap, amit szeretnék az az Övé lenne.
Dalton Rapattoni 1996. február 6-án született Memphisben, de a szüleivel 2 évesen Dallasba költöztek. 11 évesen kezdte első gitáróráját a nagymamájának hála, de egy idő után megkérte szüleit, hogy írassák be egy helyi rockiskolába. Több bandája is volt már az IM5 előtt, ahol basszusgitáros volt, de a sikert még is a 2010-ben alakult IM5 hozta meg számára.
Neki sincs életrajza, még ezt próbálnám bővíteni, előre is köszönöm Ó, és utólag köszönöm Dana lapját is
Szeretném elkérni ennek a sztárnak az adatlapját mivel máer nagyon rég volt frissítve! Ha megkapnám szépen rendbe hoznám!
https://starity.hu/sztarok/kaczor-feri/
Nekem azt írta, hogy:
A keresés nem hozott eredményt. Kérjük próbáld más feltételekkel, ill. ellenőrizd a keresőszó helyességét.
Ha így sem jársz sikerrel, hozd létre a sztár adatlapját és legyél te a szerkesztője!
Itt viszont megvan: http://starity.hu/sztarok/guy-manuel-de-homem-christo/ De jó helyre írtál, itt kell elkérned a lapot.
No, ahogy ígértem itt vannak a választható csomagok még utolsó feladatként azoknak, akik a kiemeltségre (is) pályáznak. Nálam 9 név szerepel, remélem nem maradt ki senki.
Csomag1: Bogiboszi Poppy Delevingne
Tiffany Evans
Orlando Colón "Epico"
Wayne Static
Veronica Varekova
Tito Jackson
Vadász Bea
Ken Leung
Jeff Anderson
Ellen Crawford
Orny Adams
Alcira Gil
Emmanuelle Seigner
Xenia Seeberg
Kara Drew "Cherry"
Csomag2: FruFruChan Caitlin Wachs
Dave Navarro
Cora Skinner
Aika Yoshioka
Maiko Fujita
Suvi Koponen
Zeffer András
Eliana Lopez
Charlotte di Calypso
Vanessa Petruo
Lauren York
Primo Colón
Daley
Chris Gauthier
Ruben Santiago-Hudson
Csomag3: kurrek Richard Winsor
Ashley Monroe
Nayer
Kelsey Van Mook
Cecilia Kallin
Brooke Richards
Hanno Koffler
Alice Goodwin
Maria Gregersen
Maya Gilbert
Parker Young
Azurák Csaba
Heidi Mark
Katerina Mikailenko
Zippora Seven
Csomag4: Shenayla
Jason Aldean
Mr Hudson
Ophelia Lovibond
Meredith Brooks
Christie Brinkley
Ava Smith
Frank Dillane
Mirte Maas
Maria Doyle Kennedy
Melissa Satta
Paul Popowich
Fazekas Nándor
Edwin Hodge
Ayako Hamada
Makranczi Zalán
Csomag5: AmyVie
Clark Duke
Emilia Schüle
Luke Fryden
Chantal Kreviazuk
Jacob Hoggard
Barbara Windsor
Adrian Lux
Völgyi Zsuzsi
Sinkovits-Vitay András
Lydia Hearst-Shaw
Jacob Zachar
Robin Shou
Maggi Caruthers
Giru
Havas Henrik
Csomag6:
Janini Milet
Christine Bleakley
Zahia Dehar
Freddie Boath
Zach Steel
Nagy Viktor (II)
Mark Boone Junior
Rosabell Laurenti Sellers
Chantal Janzen
Yina Vélez
Saskia de Brauw
Tyler Clary
Grasu XxL
Leryn Franco
Tyson Ballou
Csomag7: Betti90
Garrett Wang
Antonique Smith
Uhrin Benedek
Scott Lyster
Kelly Packard
Szabó Sípos Barnabás
Min Jeong
Sebastian Ingrosso
Mark Webber (II)
SoCal Val
Gyenesei Leila
Fat Cat "Defconn Girl"
Noah Hathaway
Dolores Sarmiento
Joe Dinicol
Csomag8: mse90
Cameron Russell
Bódi Guszti
Sarah Edwards
Santiago Segura
Julie Roberts
Pataki Ági
Amiee Rickards
Jonathan Breck
James Durbin
Georgia Salpa
Fernanda Brandão
Alexandra Kamp-Groeneveld
Alessia
Benyó Miklós "Tekknő Miki"
Kristen Cloke
Csomag9: itsjustme Nicholas Shane
Sally Pressman
Tess Daly
Suleka Mathew
Brigid Brannagh
Gór Nagy Mária
Ben Bass
Angel McCord
Maria Fowler
Justin Cooper
Bánfalvi Eszter
Sophie Karbjinski
Suzanne Pots
Bess Wohl
Suvi Koponen
--
Mivel nem számítottam rá, hogy többen is ilyen gyorsan készen lesznek a csomagjukkal, illetve azt sem tudom kiket érdekelnek még plusz csomagok és a megszerezhető lapok - csináljuk azt, hogy aki szeretne még részt venni a dologban, az választhat egy újabb csomagot és mellé egy lapot ebből a listából:
Aláhúzva kerültek be az új lapok. A csomagokat az 2013. december 23. 21:19-kor tett hozzászólásomnál találjátok. Néhány csomag még várható, de egyelőre tartogatok pár lapot ha cserélni kell valakinek, hogy legyen.
Drake Bell Trace Cyrus Eleanor Tomlinson (Chelsy ajánlotta fel, köszönjük)
Jay McGuiness Kumich Tamás (Lindsay019 ajánlotta fel, köszönjük)
Sean Faris (Lindsay019 ajánlotta fel, köszönjük)
Matt Prokop
Erdogan Atalay
Kourtney Kardashian
Kenton Duty
Steve Valentine
Tanya Chisholm
Kamarás Norbert
50 Cent
Szabó Dávid
Sky Blu (LMFAO)
Brandi Cyrus
Frankie Jonas
Steve Valentine
Kocsis Tibor
Neymar Santos
Varga Viktor
Bear Grylls
Labancz Lilla
David DeLuise
Sipos Péter
Redfoo (LMFAO)
Bódi Sylvi
Nagy Alexandra
A nálam lévő lapokból:
Mary Elizabeth Winstead
Catherine Bell
Robbie Williams
Rosamund Pike
Casey Affleck
Molly Sims
Kate Bosworth
Ali Landry
Alicia Witt
Julia Stiles
Most már nem lesz se kislista, se semmi, aki először kéri a megszerezhető lapot, az fogja kapni. Így mindenki ide írja, hogy melyik csomagot és melyik megszerezhető lapot kéri cserébe, hogy mindenki lássa.