Adatlapos topik
2013. december 14. 13:57
ezt az adatlapot nagyon szeretném elkérni!mert már nagyon rég nem szerkeztették!Indiana Evans adatlapját!nagyon örülnék ha megkapnám!
2013. december 14. 15:38
Idézet (lili bella star @ 2013.12.14. 13:57)
ezt az adatlapot nagyon szeretném elkérni!mert már nagyon rég nem szerkeztették!Indiana Evans adatlapját!nagyon örülnék ha megkapnám! 
Indiana lapja amellett, hogy bőven 1000 alatti helyezésű, moderátornál van, és a moderátoroktól 12 hónap szerkesztetlenség után veszik el a lapokat. Utoljára február 3-án lett szerkesztve, és akárhogy is számolom, még bőven benne van a szerkesztő a megszabott határidőben.
2013. december 14. 16:15
miss anathomy hozzászólásához még annyit fűznék, hogy olvasd el az első oldalon található szabályokat!
Idézet (lili bella star @ 2013.12.14. 13:57)
2013. december 14. 18:21
Üdv!
Az Ő lapját szeretném elkérni, mert 2010 óta nem volt szerkesztve és életrajza sincs.
Mihálka György 1988. november 16-án született Békéscsabán. Beadta a jelentkezését, és elment felvételizni a Csabai Színistúdióba. Ezzel párhuzamosan beiratkozott a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába magánének szakra. A stúdiós évek alatt részt vett egy "Scherzo" elnevezésű zenés-diákszínjátszó fesztiválon. Az első színpadi tapasztalatait ezeken a fesztiválokon szerezte. Miklós Tibor (a zsűri elnöke) itt kérte meg, hogy menjen el a Rock- és Musical Színház mesterkurzusára. Leérettségizett, majd Simon Edit meghívta a Vámpírok bálja című darabba, ahol azóta is Alfred-ot játssza. Felvették a Pesti Broadway Studióba, ahol évekig folytatta tanulmányait. Jelenleg szabadúszó színész.
Az Ő lapját szeretném elkérni, mert 2010 óta nem volt szerkesztve és életrajza sincs.
Mihálka György 1988. november 16-án született Békéscsabán. Beadta a jelentkezését, és elment felvételizni a Csabai Színistúdióba. Ezzel párhuzamosan beiratkozott a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába magánének szakra. A stúdiós évek alatt részt vett egy "Scherzo" elnevezésű zenés-diákszínjátszó fesztiválon. Az első színpadi tapasztalatait ezeken a fesztiválokon szerezte. Miklós Tibor (a zsűri elnöke) itt kérte meg, hogy menjen el a Rock- és Musical Színház mesterkurzusára. Leérettségizett, majd Simon Edit meghívta a Vámpírok bálja című darabba, ahol azóta is Alfred-ot játssza. Felvették a Pesti Broadway Studióba, ahol évekig folytatta tanulmányait. Jelenleg szabadúszó színész.
2013. december 14. 20:03
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Köszönöm Amelia Lily csatolását!
2013. december 14. 20:17
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Még lenne egy kérésem.
Az Jenni Dahlmann Raikkönen nevét legyetek kedvesek átírni:
Jenni Dalman-ra köszönöm!
Az Jenni Dahlmann Raikkönen nevét legyetek kedvesek átírni:
Jenni Dalman-ra köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. december 14. 21:54
|
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline
|
Idézet
Úgy emlékszek ezt valaki választotta már azok közül akik rendbeszedik az elhanyagolt lapokat. Többen is kértek olyan lapokat cserébe amik mostanában járnak le. Utánanézek, addig türelem. A másik kért lapodat átraktam.
Rendben akkor majd várom válaszod SooYounggal kapcsolatban, és köszönöm a csatolást.
Betti90
2013. december 15. 12:36
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Sziasztok!
Miss anathomy nekem adta Hien lapját, szóval kérlek csatoljátok hozzám
Még egyszer nagyon köszönöm neki *-*
Miss anathomy nekem adta Hien lapját, szóval kérlek csatoljátok hozzám
Még egyszer nagyon köszönöm neki *-*
_ToTo_
2013. december 15. 14:05
Kedves moderátorok!
Készen lettem az adatlapokkal (Kimberly Perry, Rachel Hunter, Nicky Whelan, Amy Davidson, Regina Hall, Le Norris, Fugative, Chazz Palminteri, Don Cheadle, Eriq La Salle)
az életrajzokhoz nem tudtam túl sokat írni, hisz mivel nem "A" kategóriás sztárok nem tudunk róluk túl sokat.
Akinek a lapját kapnám értük az Leigh-Anne Pinnock de nemrég észrevettem, hogy Miranda Kerr adatlapja is lejárt így hálás lennék, ha őt is megkaphatnám. Nagyon köszönöm, előre.
Készen lettem az adatlapokkal (Kimberly Perry, Rachel Hunter, Nicky Whelan, Amy Davidson, Regina Hall, Le Norris, Fugative, Chazz Palminteri, Don Cheadle, Eriq La Salle)
az életrajzokhoz nem tudtam túl sokat írni, hisz mivel nem "A" kategóriás sztárok nem tudunk róluk túl sokat.
Akinek a lapját kapnám értük az Leigh-Anne Pinnock de nemrég észrevettem, hogy Miranda Kerr adatlapja is lejárt így hálás lennék, ha őt is megkaphatnám. Nagyon köszönöm, előre.
_ToTo_
2013. december 15. 17:29
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Idézet (Nettigirl @ 2013.12.15. 15:54)
Lemondtam Missy Franklin,Ye Shiwen és Hanna Schygulla adatlapjáról.
Ezt ide írd.
Nettigirl
2013. december 15. 17:34
2013. december 15. 18:06
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.13. 18:41)
Mivel a szerkesztő tényleg nem lépett be egy hónapja, nem tudjuk megkérdezni tőle, hogy valóban átadja-e a lapot. Három dolgot tehetünk. Vagy megvárjuk amig feljön, hogy megkérdezzük vagy megvárjuk a 3 hónapot és inaktivitás miatt átadjuk a lapot vagy átadom most, de ha kiderül, hogy nem akart megválni a laptól, akkor vissza fogja kapni.
Még mindig az a szabály, hogy az életrajz nélküli lapokat úgy lehet elkérni, hogy irsz hozzá éleztajzot.
Úgy emlékszek ezt valaki választotta már azok közül akik rendbeszedik az elhanyagolt lapokat. Többen is kértek olyan lapokat cserébe amik mostanában járnak le. Utánanézek, addig türelem. A másik kért lapodat átraktam.
A ByTheWay-es Patocska Olivér lapját az első jelentkező kapja a egy kis életrajzért/leírásért cserébe.
Még mindig az a szabály, hogy az életrajz nélküli lapokat úgy lehet elkérni, hogy irsz hozzá éleztajzot.
A ByTheWay-es Patocska Olivér lapját az első jelentkező kapja a egy kis életrajzért/leírásért cserébe.
Patocska Olivér lapját elszeretném kérni.
Patocska Olivér a ByTheWay magyar fiúegyüttes tagja.Olivér az X-Faktorba még 2011-ben jelentkezett egyedül.2012-ben akkor még két tagú ByTheWay eljutott a mentorok házáig ,ahol Nagy Feró ejtette ki őket.2013-ban újra jelentkeztek az X-Faktorba,ahol már a ByTheWay négy tagú lett,mert csatlakozott hozzájuk Bence és Ya Ou, akiket még a 2012-s X-Faktor táborában ismertek meg.Szikora Róbert a mentorházból tovább vitte őket az élő showba.A fiúk a műsorból már egyszer kiestek,amikor Csordás Ákossal párbajoztak.Visszajuttatásukat Bozsek Márknak köszönhetik,aki visszalépett a versenytől. A magyarországi X-Faktor legsikeresebb csapatává váltak és őket tartják a legesélyesebbnek a győzelemre.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.