Albumot készít Paris Hilton
2013. május 26. 18:40
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
"Zeneileg nagyon tehetséges vagyok"
Jézusom ez a nő annyira buta. zeneileg annyira tehetséges mint én.
2013. május 26. 19:00
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Én mindig azon csodálkoztam, hogy mennyire leszólják és megvetik azért, amiért tehetségtelen és csak a magamutogatásnak él. Igen, kezdetben én is igazat adtam az ilyen embereknek, de közben szerettem hallgatni a dalait, meg a filmjei is bejöttek, szóval szerintem csak a viselkedése irritáló (bár az sem annyira), viszont tényleg ért ahhoz, amit csinál, szóval sok sikert kívánok neki!
2013. május 26. 19:11
Ennek a buta tekintetű nőnek egy konzervgyári gépsornál lenne a helye, nem pedig lemezstúdióban, filmstúdióban. Már kezdtem örülni, hogy végre eltűnt a süllyesztőben, vagyis jöttek helyette más botrányos celebek. Erre tessék.
2013. május 26. 19:15
Már reménykedtem, hogy az első kiadott "albuma" lesz egyben az első és utolsó. De úgy tűnik nem adja fel, és tovább kinozza a népet a nyávogó erőtlen hangjával. Egyébként zeneileg téren r*h*dt tehetséges XD
2013. május 26. 19:42
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ha Paris zeneileg nagyon tehetséges és eszméletlenül gyönyörűséges a hangja, akkor én mi vagyok? Egy kész Jimi Hendrix vagy mi?! Annyi az egész, hogy örökölt egy kamionnyi pénzt és semmi több. Énekléshez nem ért, színészethez sem... Akkor miről is beszélünk?
Azért remélem használnak majd autotune-t. Jó sokat...
Azért remélem használnak majd autotune-t. Jó sokat...
2013. május 26. 19:46
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
Hát nem tudom,hogy ebből mi fog ki sülni de remélem nem lessz olyan szörnyű,mint az 1 albuma
2013. május 26. 19:53
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Őszintén nekem az a két szám, amit ismerek tőle viszonylag tetszik. Persze van ezer jobb szán nála, és biztos használtak autotune-t is, de egynek elmegy. Majd meglátjuk (halljuk) mit hoz össze.
2013. május 26. 22:39
Jót derültem ezen a "tehetségesen". De végül is van két hallgatható száma...
2013. május 27. 09:23
Remélem csak viccel,mert ez nagyon nem jó ötlet,hogy ő megint énekel és albumot készít.
2013. május 27. 11:24
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből... most már tudom. Egy Paris Hilton album, óóóóyeee! -.-"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: