Miley Cyrus ledobta a textilt (18+)
2013. május 26. 11:23
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Ez nem igazi fotó.. egy csomoan már mondták, hogy nem igazi.. a cikk irojának meg gratulálok, hogy ennyire ostoba..
2013. május 26. 11:25
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Én nem akarom senkinek sem összetörni az illúzióit, de valószínű hamis a kép, már csak a minősége miatt is, meg valahogy a mellei, mintha nem tartoznának hozzá! Ha majd nagyobb felbontásban is megjelenik a kép én akkor fogom elhinni, hogy eredeti és nem montázs!
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. május 26. 11:29
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Szerintem igazi ez a kép. És csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy iszonyatosan büszke lehet magára. Nem tudom mi értelme van annak, hogy ezt csinálja. Értjük, hogy már nem tartja kislánynak magát, de ezzel a viselkedéssel baromira nem fogja kivívni az emberek tiszteletét, sőt. De hát ez az ő élete, azt csinál, amit csak akar. Csak ne csodálkozzon, ha az emberek többsége nem úgy tekint rá, mint régen.
2013. május 26. 11:30
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Ha jobban megnézitek a képet, látszik hogy szerkesztett(minőség), viszont ezzel nem azt mondom hogy nem Miley van a képen. Egyértelműen ő az, valószínűleg ez a kép el is készült, de nem a nagyközönségnek szánták. Az meg hogy írjátok itt hogy nem került be a magazinba.. igen, általában az ennyire merész képeket nem szoktak belerakni olyan magazinokba amiket bárki megvehet kortól függetlenül. Nem tudom valahogy elképzelni hogy pl.: egy Joy-nak a közép oldalasa legyen ez a kép, remélem érzékelitek. Egyébként nem értem hogy miért nem hiszitek el róla, hogy lehet ilyen képe. Az utóbbi egy évben ahol lehet mutogatja a kis csöpp felsőtestét meg az "a" kosaras mellét, na jó ez nem volt szép, de akkor is!
2013. május 26. 11:36
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Megnéztem a pletykákat a neten, külföldi oldalak stb. Mindenhol azt találgatják igazi vagy sem. Vannak eredeti képek a neten, ott ugyanebben a nadrágban háttal a kamerának áll félmeztelenül, dzsekiben. Akár készülhetett egy kép és valaki kiszivárogtatta a netre. Benne van a pakliban, hogy megtörtént, pár hét múlva mindenki elfelejti.
2013. május 26. 11:39
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
Gusztustalan! Ha szexi akart lenni hát nagyon elrontotta!
2013. május 26. 12:03
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Kis melle van. : D De már unalmas a sok hülyesége... Vissza a régi Miley-t!
2013. május 26. 12:28
|
|
RihannaWebNetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.01. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 201187 offline
|
Mi lett belőle. A bájos kislányból, akit imádtunk... Elszaladt vele a ló...
Honey
rihanna-web.net
Honey
rihanna-web.net
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.