Under the Dome / A Búra alatt (2013 – 2015)
2015. szeptember 17. 21:37
|
|
KitCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.27. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 248992 offline
|
Most hogy az utolsó részt is leadták, úgy gondolom lehetett volna ennek jó folytatást csinálni. Mármint sokszor vontatott volt az egész és a közösség szó 7 milliárdszor elhangzott minden részben ami kifejezetten bosszantott. De így ez az 5ös brigád / azaz barbieék egészen jó csapatot alkothattak volna. Igaz fenn állt volna az esélye hogy megint csak elszúrnák a történetet. Kicsit azért hiányozni fog.
2015. szeptember 22. 09:33
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Anno a 2. évad vége előtt abbahagytam, de múlthéten gyors befejeztem meg ledaráltam a 3. évadot, és én őszintén mondom, hogy örülök annak, hogy nem lesz 4. évad
Az 1. évadot nagyon szerettem, még éppen a 2. is elment, bár ott már azért voltak dolgok amik nekem nem jöttek át, de ez a 3. évad
Én egész végig csak pislogtam, hogy mi ez a batár nagy baromság
Egyetlen egy pozitívum volt a 3. évadban, Melanie halála, de azon kívül minden borzalmas volt
Annyi sok ostobaságot hordtak össze, alig bírtam végig szenvedni ezt az évadot, szóval én örülök, hogy nem lesz több, hogy őszinte legyek ebből már nem igen lehet mit kihozni, pláne nem ilyen nagy butaság után
Az 1. évadot nagyon szerettem, még éppen a 2. is elment, bár ott már azért voltak dolgok amik nekem nem jöttek át, de ez a 3. évad
Én egész végig csak pislogtam, hogy mi ez a batár nagy baromság
Egyetlen egy pozitívum volt a 3. évadban, Melanie halála, de azon kívül minden borzalmas volt
2015. szeptember 22. 11:25
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Azon röhögtem, hogy Big Jimnek megint sikerült megúszni a dolgokat, sőt elég jól jött ki a helyzetből.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. szeptember 22. 11:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Bessie @ 2015.09.22. 11:25)
Azon röhögtem, hogy Big Jimnek megint sikerült megúszni a dolgokat, sőt elég jól jött ki a helyzetből. 
Jah, azt én is néztem, hogy nem semmi üzletet kötött
2015. szeptember 22. 23:20
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2015.09.22. 11:35)
Jah, azt én is néztem, hogy nem semmi üzletet kötött
Bár azt hiszem, ha kiderült volna, hogy milyen szépen állt neki néha irtani a népet akkor ez nem így lett volna
kidumálta volna azt is tuti.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.