Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 20:33)
Julia meg meg persze Júlia vagy Juliska.

Barbie-nak mi lenne a magyar neve?
Velem nyugodtan. De most nem fehéritek.
Először is kezdem a végével. Annyira tudtam, hogy mit mond a végén Barbie. Ha fogadni kellett volna rá, most lenne egy csomó pénzem.

Viszont nagyon izgat már hogy mi lesz a Pompás király lepkével. Kezd kilelni a bábból? Vagy kikerül a minibúrából, azért sipol olyan idegesitően?
Big Jim amúgy egész jó főgonosz, viszont mikor elkezd szónokolni, hogy tartsunk össze, stb... majd megőrülök.

Olyan beszédet mond mindig, mintha háborúra készülne.
Annak azért örülök, hogy Junior már kezd átlátni apján. Vajon mit üzen neki a búra?

Dodee-t sajnáltam, de az a nő annyira naiv és hülye volt, hogy az már fájt.
Aztán ott a katonaság is. Honnan tudnak a tojásról és Barbie-ról? Na és mivel tudják bemérni a tojást?
Norrie szépen beszólt Mr. "hűderáhozomafrásztafgyerekekre" Big Jimnek.

De most már Joe is látja, hogy miféle ember. Várom a folytatást. Mint mindig

Barbie lehetne mondjuk Ken.

Najó, hagyjuk is inkább ezeket a neveket.

Én sem fehérítek, úgy olvassátok el!
Szerintem ki fog nyílni a kisbúra. Aztán a lepke talán rárepül annak a vállára, akit királynak szeretne.

Nem tudom tényleg. Kb annyit sem tudok mint az elején. Annyi hülyeség eszembe jut minden rész végén, amikor próbálnám kitalálni, hogy mi következhet. A teljesen egyértelmű negyedik kezet tudtam csak kitalálni, azon kívül semmit, szóval a vége az lesz, hogy körberöhögöm magam, mert ismerősnek felvetettem, hogy kibújhatna egy pelyhes kiscsibe is a tojásból, mert az mekkora poén lenne már.
Big Jim jó, mint főgonosz. Az emberek előtt segítőkész, de beleállítja az ember hátába a baltát ha az érdeke megkívánja. Valamiért neki nagyon kapóra jött a búra, mintha egy új társadalmat akarna kiépíteni ott bent. De minden diktátor megbukik egyszer.
Junior a maga módján értelmes. Tuti "mondani" fog neki valamit a búra, amikor a rész végén odament. Egyre inkább azon vagyok, hogy a végén ő lesz a nagy megmentő (szóval a pompás király vagy mi). Mert mindig abból indulok ki, hogy ő már az egész előtt jó pár évvel ki volt szemelve (anyja festménye).
Barbie szerintem többet tud az egészről , mint mondd. Mert a rádióadásban, amit Dodee befogott, mondták a katonaságtól, hogy ő ért valamennyire a kis búrához. Hiába mondta az első részben, hogy ez nem lehet katonai dolog, mert ha az lenne akkor nem működne, neki nem lehet elhinni kb azt se, amit kérdez. Biztos, hogy sunyít valamiben.
A kedvenc részem a 12-es részben amúgy Phil már már csákknorriszi rúgása volt Barbie álla felé, még ha ez most nem is volt jogos.
Egyébként szerintetek melyik karakter lehet összességében a legnépszerűbb? Ilyen Linda és Phil féle semlegeseket kizárnék, de tényleg érdekes lehet, hogy kinek ki, és miért.