Lizania!
Sajnálom, hogy így gondolkodsz a gyerekekről és a romlott társadalmat nem ők okozták, szerintem, ha valakiket lehet sajnálni azok ők. És a szülők biztosan megtették a kellő óvintézkedéseket de az előttem lévőknek igaza van, mit tud tenni az a gyerek akit betuszkolnak egy kocsiba? És nem a szülőket kell hibáztatni szerintem, mert nem ők a hülyék, hanem a támadók a számítóak!
Ezer Lámpás Éjszakája: az eltűnt gyermekekért
2013. május 27. 18:25
|
|
Vikky031513új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 146313 offline
|
2013. május 27. 18:45
Lizania! Csak sajnálni tudlak. Beyla, Blaza egyetértünk! Te is voltál már gyerek Lizania. És ilyet írni hogy nem sajnálod őket meg gyűlölöd a gyerekeket. Az milyen lenne ha te kerülnél ilyen helyzetbe vagy késöbb a gyereked. Ne haragudj de ez undorító megszólalások voltak. És ha leütik a gyereket. Arról is a szülők a vagy a gyerek tehet?
2013. május 27. 19:44
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Lizania @ 2013.05.26. 15:33)
Igen én elég megosztó személyiség vagyok
Maradjunk annyiban, hogy gyűlölöm a gyerekeket, mindig is gyűlöltem, sajnálni sem tudom őket. Sokkal jobban érdekelnek az állatok, mint az a csudaszép társadalom ami ma van. Illetve amit még sokan nehezményeznek az az ateista mivoltom, meg a másik cikknél leírt 90%-os vegetáriánizmusom. Maradjunk annyiban, hogy eléggé hangulatember vagyok és negatív is. De többet esküszöm nem szólok hozzá ehhez a hülyeséghez 
És ezt úgy mondod, hogy Te magad is egy gyerek vagy. Gondolj bele, hogy felnőtt vagy, vannak gyerekeid, akiket mindennél jobban szeretsz és egyik nap elküldöd őket az iskolába, de délután már nem jönnek haza. Szerintem nem lenne mindegy. Az sem lenne, ha például Te kerülnél olyan helyzetbe, hogy mész az utcán és egyszercsak lefog pár kétszer akkora csávó és belöknek egy kocsiba. Mi vétettek ellened a szegény kölykök? A társadalom problémáiért meg ne bennük keresd a bűnbakot. Ők tehetnek a legkevésébé róla, hogy ilyen hulladék generációba születtek bele. Azaz még Te is jócskán benne vagy ebben a korosztályban, csak úgy mellékesen említve. Az állatok szépek és jók, én is imádom őket, de akkor sem tudják pótolni az embert. Hiába, egy kutya nem fog rád mosni, főzni, takarítani, nem fog segíteni a leckében. Tudod az empátia nem árt, főleg abban a korban, amit éppen élünk és legyen már annyi gerinc benned, hogy belegondolsz mások helyzetébe és nem rúgsz beléjük még egyet.
2013. május 27. 21:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (MadHatter @ 2013.05.27. 19:44)
És ezt úgy mondod, hogy Te magad is egy gyerek vagy. Gondolj bele, hogy felnőtt vagy, vannak gyerekeid, akiket mindennél jobban szeretsz és egyik nap elküldöd őket az iskolába, de délután már nem jönnek haza. Szerintem nem lenne mindegy. Az sem lenne, ha például Te kerülnél olyan helyzetbe, hogy mész az utcán és egyszercsak lefog pár kétszer akkora csávó és belöknek egy kocsiba. Mi vétettek ellened a szegény kölykök? A társadalom problémáiért meg ne bennük keresd a bűnbakot. Ők tehetnek a legkevésébé róla, hogy ilyen hulladék generációba születtek bele. Azaz még Te is jócskán benne vagy ebben a korosztályban, csak úgy mellékesen említve. Az állatok szépek és jók, én is imádom őket, de akkor sem tudják pótolni az embert. Hiába, egy kutya nem fog rád mosni, főzni, takarítani, nem fog segíteni a leckében. Tudod az empátia nem árt, főleg abban a korban, amit éppen élünk és legyen már annyi gerinc benned, hogy belegondolsz mások helyzetébe és nem rúgsz beléjük még egyet.
Respect Testvér!
2013. május 28. 13:45
|
|
HopeForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194786 offline
|
MadHatter ezt jól megírtad... Ez a cikk..nagyon szomorú. Bár én is ott lehettem volna. Lizania te neked van lelked????? Ez undorító...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 28. 16:48
|
|
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline
|
kár hogy én nem láttam bíztos gyönyörű volt és remélem megfogják találni a gyerekeket és vissza mehetnek a családjukhoz! én nagyo szeretem a gyerekeket és nem tudom hogy lehet egy ember olyan aki képes elrabolni őket. és milyen rossz lehet a szüleiknek hogy már napok-hetek-hónaok-évek óta nem látták gyerekeiket!
és agyaég Lizania te felfogtad hogy mit írtál le nem vagy normális képzeld már el hogy szülő vagy és eltünik a kis gyereked és ez nem/nem bíztos hogy a szülő hibája!
és agyaég Lizania te felfogtad hogy mit írtál le nem vagy normális képzeld már el hogy szülő vagy és eltünik a kis gyereked és ez nem/nem bíztos hogy a szülő hibája!
2013. május 28. 17:36
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Nem olvastam el mindent, mert magas ívből lesz*rom ki mit gondol rólam, de a lényeg a legtöbbet emlegetett dolog ez a "ha majd neked is lesz gyereked akkor..." Maradjunk annyiban, hogy olyan aki utálja a gyerekeket ne akarjon gyereket. Ezzel én is pontosan így vagyok.
2013. május 28. 17:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lizania @ 2013.05.28. 17:36)
Nem olvastam el mindent, mert magas ívből lesz*rom ki mit gondol rólam, de a lényeg a legtöbbet emlegetett dolog ez a "ha majd neked is lesz gyereked akkor..." Maradjunk annyiban, hogy olyan aki utálja a gyerekeket ne akarjon gyereket. Ezzel én is pontosan így vagyok.
Szerintem te is jobban járnál, ha ez efféle bicskanyitogató megjegyzéseidet megtartanád magadnak, s a primitívségedet nem villogtatnád egy teljesen publikus fórumon. Hótra nem izgat senkit sem, hogy neked mi a véleményed, szóval, ha nem tudsz semmi értelmeset sem írni, akkor ne borzold a kedélyeket inkább. Kössz!
2013. május 28. 19:53
Idézet (Lizania @ 2013.05.28. 17:36)
Ha már olyan ékes szavúan leírtad a véleményedet, amely megjegyzem téged minősít, kicsit elgondolkodhatnál a dolgokon. Az egy dolog, hogy utálod a gyerekeket, de akkor remélem te is utáltad magadat gyerekként. Gondolom ha téged akarnának elrabolni, rögtön a szüleidet kezdenéd el hibáztatni, amiért olyan hülyék voltak, hogy nem magyarázták el neked rendesen az illemszabályokat. Tudod, mielőtt ilyen primitív dolgokat írnál, kicsit átérezhetnéd mások helyzetét. Ha az övékét nem is tudod, akkor legalább abba belegondolhatnál, hogy mi lenne, ha veled történne mindez. Empátia nulla.
2013. május 28. 20:22
|
|
CsekeKlauúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 182046 offline
|
Lizania írta:
A véleményem nem fog változni, ha 100-an válaszoltok is. Még a tejesdobozt, meg a müzlisdobozt értem, annak vajmi értelme is van, de a lámpásoknak vagy lufiknak (tök mindegy) semmi értelme nincsen, nem haladtunk se előre, se hátra. És igenis szennyezik a környezetet, mivel ezek előbb-vagy utóbb kipukkannak és leesnek valahova, vagyis szemét válik belőlük. Nincs is ennél nagyobb szennyezés. Csak gratulálni tudok ehhez a baromi jó ötlethez
Bocs h neked a természet fontosabb mint az eltűnt gyerekek de ha a tesód tünne el vagy felnőtt korodban a gyerekek szerintem teljesen mást fogsz gondolni a dologról.....elég ha valaki olyan személy tűnne el akit szeretsz.....szerintem egyből megváltozna a véleményed....a megemlékezés pedig inkább szép dolog minthogy környezet puszító lenne vagy mit tudom én.............szerintem inkább ne írj semmit ha nincs normális véleményed.....
A véleményem nem fog változni, ha 100-an válaszoltok is. Még a tejesdobozt, meg a müzlisdobozt értem, annak vajmi értelme is van, de a lámpásoknak vagy lufiknak (tök mindegy) semmi értelme nincsen, nem haladtunk se előre, se hátra. És igenis szennyezik a környezetet, mivel ezek előbb-vagy utóbb kipukkannak és leesnek valahova, vagyis szemét válik belőlük. Nincs is ennél nagyobb szennyezés. Csak gratulálni tudok ehhez a baromi jó ötlethez
Bocs h neked a természet fontosabb mint az eltűnt gyerekek de ha a tesód tünne el vagy felnőtt korodban a gyerekek szerintem teljesen mást fogsz gondolni a dologról.....elég ha valaki olyan személy tűnne el akit szeretsz.....szerintem egyből megváltozna a véleményed....a megemlékezés pedig inkább szép dolog minthogy környezet puszító lenne vagy mit tudom én.............szerintem inkább ne írj semmit ha nincs normális véleményed.....
2013. május 28. 20:47
Idézet (Lizania @ 2013.05.25. 23:44)
Ez akkora nagy hülyeség, hogy csak na. Gratulálok annak aki kitalálta. Mi értelme annak, hogy később majd felakadjanak a lámpások mindenhova (pl ág) és kallódjanak a világban? Szennyezni a környezetet, hát köszi. És ebben még az én városom is benne volt, fenomenális
Remélem a jégeső miatt lefújták...Hozzáteszem nem sajnálom ezeket a gyerekeket, mert ha olyan hülyék voltak a szüleik, hogy nem tettek semmit azért, hogy a gyerek ne bízzon meg idegenekben, akkor meg is érdemlik. Majd talán a következőnél jobban vigyáznak.
Miért lenne hülyeség, nagyon is jó ötlet az egész, és a környezetet sem szennyezi. Ami viszont nálam kiverte a biztosítékot az, hogy ezeket a gyerekeket nem tudod sajnálni. Miért vagy ilyen szegényekkel? Nem tehetnek arról, hogy hirtelen rájuk támad egy pasas, és elhurcol. A szülő meg hiába mondja el ezeket, attól még bármikor bekövetkezhet a baj. Nem tudom, hogyan reagálnál, ha (esetleg) lesz gyereked, és várnád már őt haza, de ő nem jön. Szerintem nagyon kiakadnál. Senkinek sem kívánok ilyet, neked se, csak gondolj bele egy kicsit. Akkor látnád ennek az egésznek az értelmét.
Cikkhez hozzászólva: nagyon jó ötletnek tartom, legalább ezért tesznek valamit. Az ilyen gyerekeket, akik így jártak, szörnyen sajnálom, és persze a szülőket is.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 29. 13:12
|
Seregély Emeseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 202407 offline
|
Szerintem nagyon jó volt, mi ott voltunk, és talán segítünk is valamit. Ha valakinek nem tetszik, az nem is szóljon hozzá!!! Nekem szuper volt és Pál Dénessel is van egy ujabb közös képem! x
2013. július 07. 11:44
|
|
napraforgó 76visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 112 Csatolások: 17 Azonosító: 189904 offline
|
Nagyon kedves dolog volt tőlük, hogy segítettek.
2013. július 08. 19:06
Ez nagyon szép dolog,szívből kívánom hogy a továbbiakban még többen vegyenek példát a sztárokról vagy akár a civil emberekről és álljanak be segíteni.
2013. július 30. 11:21
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
Hát én sajnos nem vehetek részt rajta!
de nagyon szeretnék
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.