Starity

Ezer Lámpás Éjszakája: az eltűnt gyermekekért

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 25. 11:42 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.25. 11:37)
Egyetértek azzal, amit írtál.
Viszont a "feka" szó nagyon csípi a szememet.

Egy gettó sutyerákra én nem használom a néger kifejezést, és ugye angliába vagyunk így az afroamerikai meg nem igaz.
2013. május 25. 11:43 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (wrestlingfan @ 2013.05.25. 11:33)

Ugye a sok kis fruskának van WEB CAMJA, anyja apja pedig magasból sz@rik a dologra, az összes ilyen naivról készűlt video landol a különböző oldalakon. A közösségi oldalak fiatal Attention Whores-airól nem is beszélve. Ráadásul egy pervez ráér, akár egy hétig is fűzhet egy buta lányt/fiút.
Az internettel kapcsolatban ott van a szülői felelősség. Szerintem a legfáradtabb ember is képes arra, hogy 5-10 percet fordítson a gyerekére minden nap, hétvégén meg pláne. 
Illetve, mint a kedden történt esemény mutatja, mikor két feka megőlt egy katonát angliába az emberek becsukják a szeműket és sétálnak tovább.
(Jó igaz, mit lehetett volna csinálni? Sok mindent, persze megfelelő eszközökkel.) Szóval szerintem egy emberrablás esetén felsem eszmélnének.

Ez meg a másik. Az Internet veszélyeire is meg kéne tanítani a gyerekeket, nevezetesen:

1. SOHA, de soha, semmilyen körülmények között ne add meg a rendes neved, lakcímed, telefonszámod, bankkártyaszámod, stb. idegennek!
2. Akármilyen kedves is a chates "barátod" SOHA ne mutass magadról félmeztelen, vagy meztelen képeket! Nem lehet tudni, hogy a túloldalon nem egy 60 éves pedofil ül-e.
3. Ne tölts fel magadról kompromittáló képeket!
4. Ha randizni hív, csak olyan helyet válassz (pláza, étterem, mozi), ahol sokan vannak. Kihalt helyek, a pasi lakása kizárva! És mielőtt nekiindulsz idegen terepen, Google Map! Tájékozódj, hogy hová mész!
5. Ha haza akar vinni, utasítsd vissza! Inkább válaszd a tömegközlekedést!

Alapvető dolgok, igaz? Mégis sok fiatalnak eszébe nem jutnak.
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Jolie_77, Vampiregirl1, Nórii. SelFan.
2013. május 25. 12:02 #23
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Szörnyű dolog ez. Face-n én is egyre gyakrabban botlok olyan hírdetésekbe,hogy a képen látható 14-15 éves kacsaszájjal csücsörítő,agyonsminkelt kislányt keresik,mert felvette a kapcsolatot vmi középkorú f*szival, és találkájuk óta nem látta senki. Én itt is a szülőket okolom - nem ők tehetnek arról,hogy a gyerek sík h*lye amiért vadidegenekkel webkamerázik,de az hogy annyi nincs belé nevelve,higy idegenekkel bizony egyáltalán nem is kéne beszélni, na az nem kicsit durva.
Kívánom,hogy előkerüljenek, tényleg. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. május 25. 12:08 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2013.05.25. 12:02)
Szörnyű dolog ez. Face-n én is egyre gyakrabban botlok olyan hírdetésekbe,hogy a képen látható 14-15 éves kacsaszájjal csücsörítő,agyonsminkelt kislányt keresik,mert felvette a kapcsolatot vmi középkorú f*szival, és találkájuk óta nem látta senki. Én itt is a szülőket okolom - nem ők tehetnek arról,hogy a gyerek sík h*lye amiért vadidegenekkel webkamerázik,de az hogy annyi nincs belé nevelve,higy idegenekkel bizony egyáltalán nem is kéne beszélni, na az nem kicsit durva. 
Kívánom,hogy előkerüljenek, tényleg. unsure.gif

Anyagiokok miatt szüleimmel élek, általában nem szoktam kinyítni az ajtót senkinek, egyszer lusta vagyok, másszor előzetes időpont kérés nélkűl a fogorvos sem fogadja a betegeit.
Mindig mondom a bevállt dumát: Szüleim azt mondták, hogy idegeneknek ne nyissak ajtót.
Persze, mondták, úgy tíz évvel ezelött.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Nórii. SelFan.
2013. május 25. 12:13 #25
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Szokták mutatni a híradóban, tavaly is volt róla riport. Ha belegondolunk ijesztő, hogy az ember leginkább a másik embertől kell, hogy féljen. A sötét terek, kietlen utcák önmagukban nem veszélyesek, a sötétben megbújó "gonosz" maga az ember. A szülők feladata lenne a gyereknemzésen kívül az is, hogy az életre neveljék a gyerekeket. Senki nem születik úgy, hogy mindent tud. Nemrég történt, hogy egy hallásérült 16!!éves lányt elcsalt( mire nem jók ezek a közösségi oldalak, naiv, törődésre, figyelemre vágyó emberek sokasága azt várja, hogy xy mikor ír, mit ír, mikor like-ol,mikor jelöli vissza ismerősként akit azért jelölt be, mert kétszer találkoztak egy közértben vagy a buszmegállóban) egy nálánál 10 évvel idősebb férfi azzal, hogy egy kietlen helyre kiséri, ahol kibékülhet az exével. A kietlen helyen rátámadt a lányra, az ellenkezett és ezért téglával szétverte a fejét az az állat. Az ember annyira magasztos lénynek képzeli magát, pedig a legundorítóbb dolgokra csak az ember vetemedik.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Charlotte Benning
2013. május 25. 12:22 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (devilrose @ 2013.05.25. 12:13)
Szokták mutatni a híradóban, tavaly is volt róla riport. Ha belegondolunk ijesztő, hogy az ember leginkább a másik embertől kell, hogy féljen. A sötét terek, kietlen utcák önmagukban nem veszélyesek, a sötétben megbújó "gonosz" maga az ember. A szülők feladata lenne a gyereknemzésen kívül az is, hogy az életre neveljék a gyerekeket. Senki nem születik úgy, hogy mindent tud. Nemrég történt, hogy egy hallásérült 16!!éves lányt elcsalt( mire nem jók ezek a közösségi oldalak, naiv, törődésre, figyelemre vágyó emberek sokasága azt várja, hogy xy mikor ír, mit ír, mikor like-ol,mikor jelöli vissza ismerősként akit azért jelölt be, mert kétszer találkoztak egy közértben vagy a buszmegállóban) egy nálánál 10 évvel idősebb férfi azzal, hogy egy kietlen helyre kiséri, ahol kibékülhet az exével. A kietlen helyen rátámadt a lányra, az ellenkezett és ezért téglával szétverte a fejét az az állat. Az ember annyira magasztos lénynek képzeli magát, pedig a legundorítóbb dolgokra csak az ember vetemedik.

Nem az egér találta ki az egérfogót.
Hallotam valami olyan ötletet, amiből tuti nem lesz semmi, hogy minden gyerekről nyítnának egy aktát és a jelleműk fejlődését figyelnék, leginkább a mentálihigiéniás problémákat próbálnák kiszűrni vele, persze szakemberek segítségével és nem csak a tanároknak kellene vesződni vele. Mert ugye sok az agresszív, antiszociális személyiségzavaros egyén vagy legalább is lenne igény a szűrésükre. Főleg a közösségi helyeken lövöldözőket próbálnák kiszűrni vele, meg a baltás gyílkosokat, a többit nem nagyon lehet.
2013. május 25. 13:09 #27
leyla113
leyla113
SummerKid

Státuszit's Glambert time! ^^
Hozzászólás: 1096
Csatolások: 3
Azonosító: 180259
szép és jó, de talán inkább megelőzni kéne valahogy.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. május 25. 13:34 #28
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
1295 gyermek ? ohmy.gif Jézusom. Ez elszomorít. Ez olyan, mintha a fél falum eltűnne.
2013. május 25. 14:19 #29
HorsesMyLife
HorsesMyLife

StátuszHit the lights, let the music move you lose yourself tonight...❤
Hozzászólás: 613
Csatolások: 1
Azonosító: 198704
Rengeteg... Rengeteg gyermek eltűnt! Ezt szerintem is megelőzni kéne valahogy, mint már leyla113 leírta előttem.
2013. május 25. 15:00 #30
- törölt felhasználó -    
Borzasztó, hogy ennyien eltűntek. Én is elmegyek az Ezer Lámpás Éjszakájára.
2013. május 25. 15:40 #31
- törölt felhasználó -    
Ez rengeteg ember és azok csak a szerencsésebbek közé tartoznak akik előkerültek.
2013. május 25. 15:47 #32
tbdodo
tbdodo

StátuszLove me, hate me whatever.
Hozzászólás: 774
Csatolások: 30
Azonosító: 161141
<3 sad.gif Mi meg itt ülünk és netezünk:( Olyan igazságtalan az élet:(
2013. május 25. 17:03 #33
hhenike
hhenike
visszatérő vendég

StátuszSzórakozás,pihenés,strandolás,starityzés,nevetés=NYÁR
Hozzászólás: 143
Azonosító: 200027
1295 gyermek.Nem kevés.Mi gyerekek pedig csak a követelésből allunk ki.Ők pedig még annyitsem kérhetnek.EZ ELKESERÍTŐ!!!!!!!!
2013. május 25. 17:15 #34
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1128
Azonosító: 193938
ez kedves h lámpásokat küldenek "értük" ... és a remény hal meg utoljára ..
2013. május 25. 17:49 #35
Annee
Annee
új tag

Státusz"Addig élvezd az életet míg lehet, hiszen hamar, túlságosan is hamar elszáll!!"
Hozzászólás: 75
Azonosító: 200421
sad.gif Húú ez borzasztó, de legalább tesznek érte valamit. sad.gif
Am tbdodo - val tökéletesen egyettértek!! unsure.gif
2013. május 25. 18:27 #36
- törölt felhasználó -    
Ha eljutok én is elmegyek! Borzasztó... sad.gif
2013. május 25. 18:40 #37
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Londonban is ma van smileeee.gif Anyukam ma volt egy rendezvenyen ahol tobb ezren futottak es mindenki kapott a polojra egy eltunt ember fotojat.
ANnyira rossz, hogy mindenhol eltunnek emberek sad.gif legalabb tesznek valamit az emberek ertuk
2013. május 25. 18:44 #38
kismutyesz
kismutyesz

StátuszNe vitatkozz barmokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre,s legyőznek a rutinjukkal.
Hozzászólás: 597
Azonosító: 161608
Még jó, hogy közel lakom Győrhöz, mert tuti elmegyek smileeee.gif
2013. május 25. 19:12 #39
- törölt felhasználó -    
Szomorú,hogy 1295 gyermek eltűnt.Én szívesen elmennék erre a rendezvényre,csak sajnos este 9-kor van.Na meg egyedül nem fogok bemenni Pestre sad.gif
2013. május 25. 19:21 #40
dobosinelli
dobosinelli
új tag
Hozzászólás: 26
Azonosító: 188371
huh, akkor én látni fogom..:S
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok