am Taylornak igaza van, sztem se valóak egymáshoz, Justin még nagyon komolytalan, gyerekes, ő bulizi szeret meg minden, Selenának egy érett normális pasira van szüksége!!
Taylornak csak kiforgatták a szavait, szerintem nem a féltékenység beszélt belőle, vagy a rossz szándék!!
Taylor Swift ki nem állhatja Justin Biebert
2013. június 02. 14:02
|
|
Fruzsika856új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 202959 offline
|
De gááz csak féltékeny!! Szerintem teljesen egymásnak vannak teremtve hisz megint együtt vannak..és vajon miért?? Mert így van rendjén!
<3
<3
2013. június 04. 19:45
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Én annyira nem bírom ezt a Bíbört.
Játssza a fejét és még hangja sincsen.
Még ha stílusa volna. De még az sincsen.
Az egész ember egy kreált szar akit "felfedeztek" és híres lett.
Meghallgattam pár zenét tőle de egyik sem tetszett. Nem tudom mit esznek rajta pedig csak egy tömeg számra gyártott "zenét énekel".
Taylor-t viszont nagyon szeretem, sőt Ő a példaképem. A sok Directioner azért utálta, mert Harry-vel járt, de könyörgöm JÚNIUS van már 6 hónapja szakítottak! Lépjetek már tovább és ne szidjátok Taylor-t!
Ja és csak úgy megjegyzem, hogy én is Directioner vagyok és én örültem, hogy együtt voltak.
Nekem EZ a véleményem!
Játssza a fejét és még hangja sincsen.
Még ha stílusa volna. De még az sincsen.
Az egész ember egy kreált szar akit "felfedeztek" és híres lett.
Meghallgattam pár zenét tőle de egyik sem tetszett. Nem tudom mit esznek rajta pedig csak egy tömeg számra gyártott "zenét énekel".
Taylor-t viszont nagyon szeretem, sőt Ő a példaképem. A sok Directioner azért utálta, mert Harry-vel járt, de könyörgöm JÚNIUS van már 6 hónapja szakítottak! Lépjetek már tovább és ne szidjátok Taylor-t!
Ja és csak úgy megjegyzem, hogy én is Directioner vagyok és én örültem, hogy együtt voltak.
Nekem EZ a véleményem!
2013. június 05. 11:49
|
|
luludisasterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153111 offline
|
utálom taylort és biebert is
de hogy van bárkinek pofája azt mondani hogy féltékeny?!!! hol vannak ezek? az 1. osztályban? nem lehet valakit békében utálni? miért kell mindig azzal jönni hogy "jaaaaj csak féltéékeny vagy.." ovis szokás
de hogy van bárkinek pofája azt mondani hogy féltékeny?!!! hol vannak ezek? az 1. osztályban? nem lehet valakit békében utálni? miért kell mindig azzal jönni hogy "jaaaaj csak féltéékeny vagy.." ovis szokás
2013. június 08. 14:53
Egyiket sem szeretem, de bajom sincs velük. Azt csinálnak amit akarnak.
2013. június 13. 19:01
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Sztem nem féltékeny de ki tudja
2013. június 16. 11:37
Én se szeretem... Pacsit, Taylor!
Komolyabban pedig: biztos nem féltékeny..
Komolyabban pedig: biztos nem féltékeny..
2013. június 18. 20:16
Utálom biebert és persze Taylornak majd pont egy ilyen kis ****** kellene
2013. június 18. 20:57
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
Hajrá Taylor.!! Igazad van Justinról mindenki tudja, h mi..
2013. augusztus 05. 19:04
Féltékeny?Hát ezen röhögök.FÉLTÉKENY?Taylor előbb jönne össze egy másik nővel,mint ezzel a szerencsétlennel.Nem imádom Taylort,de ebből látszik,hogy az emberekből árad az elvakultság és a rosszindulat.Taylor és Selena köztudottan barátok,és tényleg csak jót akar neki.Egyébként,teljesen igaza van.
2013. augusztus 13. 00:04
2013. augusztus 23. 21:20
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: