Taylor Swift ki nem állhatja Justin Biebert
2013. május 25. 13:38
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ez a csaj egy k... bocsi taylor rajongok de ahhh milyen barátnö az ilyen ??????
2013. május 25. 13:40
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Szerintem ez így jó, ha egyszer nem bírja nem kell úgy tettetnie, mintha szeretné. Mellesleg egy jó barátnőnek az a dolga, hogy figyelmeztesse a másikat, ha nem jó fele kacsint!
2013. május 25. 13:51
Annyira irritál ez a nő hogy azt nem lehet elhinni.. De igen persze hogy féltékeny, neki sohasem lesz ilyen kapcsolata mint nekik volt. Ha 'igazi' barátnője lenne Szalonnának akkor szerintem elfogadná, mert még ugyanúgy barátok.
2013. május 25. 14:39
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
az féltékenység, hogy félti a barátnőjét egy gyerektől? ez aztán tényleg szakértői vélemény... akkor hányszor voltam már féltékeny én a barátaimra meg ők is rám
2013. május 25. 14:50
Ez még csoda hogy utálják Bieber-t ??
/Bocs a Bieber rajongoknak /
Nagyon csunya is ráadásal olyan a hangja mint egy rossz edénynek .. a stílusáról meg ne is beszéljünk olyan mint egy b** zi ,
nagyon utálom Justin-t
és szerintem nem is csoda hogy más is utálja ...
hát ez van Justin Bieber égtél de egy nagyot
És mégegyszer bocs a Bieber rajongoknak ha egyáltalán van még neki de kétlem hogy van neki rajongoja ...
Elolvastam pár véleményt és hát aki most Taylor-t szidi hátaz egy *** inkább nem mondom ki ...Justin olyan mint egy lány ..b**is a haja a hangja és mindene .. Hát ez van. De én nem tudom sajnálni hogy ennyire utálják valakik Justin-t köztünk benne vagyok én is .. Hát ez van.
Ez az én véleményem
/Bocs a Bieber rajongoknak /
Nagyon csunya is ráadásal olyan a hangja mint egy rossz edénynek .. a stílusáról meg ne is beszéljünk olyan mint egy b** zi ,
nagyon utálom Justin-t
és szerintem nem is csoda hogy más is utálja ...
hát ez van Justin Bieber égtél de egy nagyot
És mégegyszer bocs a Bieber rajongoknak ha egyáltalán van még neki de kétlem hogy van neki rajongoja ...
Elolvastam pár véleményt és hát aki most Taylor-t szidi hátaz egy *** inkább nem mondom ki ...Justin olyan mint egy lány ..b**is a haja a hangja és mindene .. Hát ez van. De én nem tudom sajnálni hogy ennyire utálják valakik Justin-t köztünk benne vagyok én is .. Hát ez van.
2013. május 25. 15:09
|
|
biacica021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 184756 offline
|
jaj Taylor szívem én meg téged kinem állhatlak mert egy ribanc vagy!!!! én is szeretlek mármint útállak szivi!!!!
2013. május 25. 15:21
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Nem hiszem hogy féltékeny!
2013. május 25. 15:48
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Taylor és Selena elvileg legjobb barátnők, és ha jól tudom, Selena szakított Justinnal, mert a srác megbántotta(elnézést, ha nem jók az értesüléseim). Természetes, hogy nem szeretné, ha a barátnője újra még csak a közelében is lenne annak a srácnak, aki megbántotta. Lehet, hogy régen jóban volta, de akkor is megbántotta a barátnőjét, ők is emberi lények, tudjátok. Ti tapsikolnátok örömötökben, ha a helyében lettetek volna? Mit kell ezt így túlbonyolítani, kedves kommentelők?
2013. május 25. 16:15
nem hinném h féltékeny
énis azthittem h joban vannak JB-vel O.o
énis azthittem h joban vannak JB-vel O.o
2013. május 25. 16:39
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
nem birom ezt a csajt... amikor Justin nem volt együtt Selenával akkor joban voltak most pedig h "beszélnek" akkor már utálja meg elvileg azért utálja hogy elviszi elölle a díjakat.Sose birtam a csajt csak most még egy okot adott
2013. május 25. 16:57
|
|
Fanocska0303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 197584 offline
|
Taylor-tól és Bíbörkétől is frászt kapok...csak Selenát sajnálom xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: