Taylor Swift ki nem állhatja Justin Biebert
2013. május 25. 09:20
|
|
AliceGlóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 193272 offline
|
Nem csak Taylor utálja Justint
2013. május 25. 09:25
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Ez baromság, erre a párosra még a világ legmagányosabb embere se lenne féltékeny :'D Taylor meg főleg nem :'D Lehet, hogy szerencsétlen a szerelemben, de alapra véve szerintem a Selena & Justin párost senki sem szereti. Hiszen nézzetek rájuk... Justin tényleg nem tud értelmes, felnőtt módra gondolkodni! Taylor pedig már csak tudja, hogy mi illik Selenához, hiszen nagyon jól ismeri...
1 felhasználónak tetszik:
brigi231
2013. május 25. 09:29
Szakértők? Mi ez az országos baromság? :/ Taylor talán elmebeteg, hogy erre szorult? :/ Vagy csak kell valakinek a hírverés?
Selena és Jussy kálváriája meg egyenesen unalmas.
És h miért lenne féltékeny? Mert attól tart, hogy Seleníta lecseréli erre a gyerekre. Félti a barátságukat - de miért is? :/
Selena és Jussy kálváriája meg egyenesen unalmas.
És h miért lenne féltékeny? Mert attól tart, hogy Seleníta lecseréli erre a gyerekre. Félti a barátságukat - de miért is? :/
2013. május 25. 09:35
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Én meg Swift-et utálom.. És +1 ok amiért gyűlölöm
2013. május 25. 09:37
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
én szeretem Taylort, és nemhiszem h ennyire rosszindulatu lenne
2013. május 25. 09:42
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Éjjen nincs köztük semmi
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. május 25. 09:44
Taylor biztosan nem féltékeny,nem süllyedne le olyan mélyre,mint bíbör.
2013. május 25. 09:46
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Igazából nem tudom miért vagytok ilyenek... Bármit is gondoltok, vagy láttok a tv-ben, attól függetlenül nem biztos, hogy az van Taylor fejében
Egyikőtök sem ismeri őt, szóval nem mondhatjátok, hogy ez hülyeség
Egyikőtök sem ismeri őt, szóval nem mondhatjátok, hogy ez hülyeség
2013. május 25. 09:46
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Nos, szerintem nem taylor az egyetlen, aki nem szereti Justin-t, de az, amit véghez vitt.. omfg hova akar még süllyedni?!
Nem szeretem Selena-t, de Justinnal, nagyon szép, és aranyos párt alkottak. Igaz, minden héten volt róluk cikk, hogy így szakítottak, úgy szakított, de akkor is. Ezen felül, láttam gif-ben ezt a képsorozatot, és már akkor elszörnyedtem, pedig azt sem láttam, mire fintorog Miss.Swift kisasszony... :S
2013. május 25. 09:48
Ja és még SELENA MEGONDTAA HOGY NINCS KÖZTÜK SEMMI JUSTIN-NAL.
én végig hittem hogy szakítottak mert mások igen
én végig hittem hogy szakítottak mert mások igen
2013. május 25. 09:52
|
|
zsofi.ladaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 200854 offline
|
Én mind kettő énekest szeretem pontosabban mind a hármat és nem tudom ki mellé álljak de szerintem Justin egy gyerek de Taylor is lehet hogy féltékeny!
2013. május 25. 09:56
Most nem azért, de erről van egy videó, amin minden látszik. Selena barátnője az a vöröses hajú végig próbálja elhúzni Selenát, de ő Justin nyakába "ugrik" leakarta kapni Justint, csak Justin elhúzta a fejét.
Selenát sem értem. Minek kell még nagyobb cirkuszt csinálni? Ha szakítottak, akkor szakítsanak. Hagyják egymást békén. Minek a baráti puszi? -.-
Selenát sem értem. Minek kell még nagyobb cirkuszt csinálni? Ha szakítottak, akkor szakítsanak. Hagyják egymást békén. Minek a baráti puszi? -.-
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.