X-Men: Days of Future Past / X-Men: Az eljövendő múlt napjai (2014)
2014. január 30. 19:04
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Most akkor Anna benne lesz, vagy nem? Mert amióta bejelentették, hogy nem, azóta rengeteg külföldi lapon látom a nevét szerepelni Az eljövendő múlt napjaival kapcsolatban. Plusz annak a 25 különböző címlapos magazin egyik címlapjára ő is felkerült, mint Vadóc, és jól látható, hogy nem egy régi Vadócos képet raktak rá, hanem egy már a 30-as éveiben járó Anna Paquint láthatunk rajta. Ha valaki ki tudná deríteni, hogy mikor készültek a képek, amiket a címlapokra tettek, az jó lenne. Bár szerintem még akkor, amikor még nem volt hivatalosan bejelentve, hogy Annát kivágták a filmből. Na, mindegy. Az biztos, hogy ez a tavalyi év legnagyobb átcseszése! Nem értem, hogy miért tették meg ezt a rajongókkal. 2006 óta várjuk, hogy Anna megint belebújhasson Vadóc szerepébe, erre amikor végre biztosra vehetjük, hogy ő is visszatér majd, huss, vége is a varázslatnak és egy szempillantás alatt minden álmunkat romba döntik. Értem én, hogy túl hosszú lett a végleges verzió és egy jelenetet ki kellett vágni, de akkor miért nem például Ellen Page jelenetét vágták ki? Bobby Vadóchoz sokkal jobban illik, mint Kitty. Olyan kíváncsi lettem volna, hogy így, felnőtten milyen párost alkot Bobby és Marie! De ezt már soha nem tudhatjuk meg...
2014. január 30. 21:35
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Azért az egy kicsit durva lett volna, ha épp Kitty-t vágják ki... Az eredeti DoFP képregényeknek ő a főszereplője, és bár a filmben az ő szerepét gyakorlatilag Rozsomáknak adják át (naná...), azt hiszem, hogy annyiban meghagyták a fontosságát, hogy (spoiler?) ő fogja visszaküldeni Rozsomák tudatát a múltbeli énjébe. És durva leegyszerűsítés mind Kitty-t, mind pedig Vadócot a Bobbyhoz fűződő kapcsolatukra korlátozni. Ennek nem egy vagy-vagy dolognak kéne lennie - mindketten fontos karakterek, akiket remek színészek játszanak, ergo megérdemelnék a megfelelő képernyőidőt. Másik kérdés, hogy a DoFP első sorban Az elsőket folytatja, úgyhogy majdnem az összes régi színész csak cameo-zik így is.
2014. január 30. 21:49
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Idézet (mse90 @ 2014.01.30. 21:35)
Azért az egy kicsit durva lett volna, ha épp Kitty-t vágják ki... Az eredeti DoFP képregényeknek ő a főszereplője, és bár a filmben az ő szerepét gyakorlatilag Rozsomáknak adják át (naná...), azt hiszem, hogy annyiban meghagyták a fontosságát, hogy (spoiler?) ő fogja visszaküldeni Rozsomák tudatát a múltbeli énjébe. És durva leegyszerűsítés mind Kitty-t, mind pedig Vadócot a Bobbyhoz fűződő kapcsolatukra korlátozni. Ennek nem egy vagy-vagy dolognak kéne lennie - mindketten fontos karakterek, akiket remek színészek játszanak, ergo megérdemelnék a megfelelő képernyőidőt. Másik kérdés, hogy a DoFP első sorban Az elsőket folytatja, úgyhogy majdnem az összes régi színész csak cameo-zik így is.
De azt se mondd már, hogy az első három filmben látott szikra Bobby és Vadóc között nem gyakorol rád nagyobb hatást, mint például Kitty képregénybeli jelentősége! Én fiú vagyok, de még így is lenyűgözött az a romantikus szál, és azt hiszem, ez mindent elmond.
2014. január 30. 22:14
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Toxic @ 2014.01.30. 21:49)
De azt se mondd már, hogy az első három filmben látott szikra Bobby és Vadóc között nem gyakorol rád nagyobb hatást, mint például Kitty képregénybeli jelentősége! Én fiú vagyok, de még így is lenyűgözött az a romantikus szál, és azt hiszem, ez mindent elmond.
Annyiban abszolúte igazad van, hogy a romantikus szál tényleg fontos szerepet játszott a filmekben, és szépen ki volt dolgozva, ezért aztán illene itt is betenni... De Kittyt akkor sem adnám fel!
2014. január 30. 22:25
|
|
Toxicpeligroso™ |
|
Idézet (mse90 @ 2014.01.30. 22:14)
Wolverine 63
Egyébként szerintem is tisztára lerágott csont már a Wolverine téma (bármennyire is csodás színész Hugh Jackman). A nyáron bemutatott film sem volt már annyira kiemelkedő és úgy érzem, hogy több Farkas-kalandot már nem viselne el a gyomrom. Egyszerűen untat és kész, hogy kb. ugyanazokat a történéseket, lelki megrázkódtatásokat elevenítik meg csak más helyszíneken. Szívesen néznék spin-off filmet Ciklonról, vagy Mystique-ről, de Farkasból tényleg elegem van már.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2014. február 01. 14:51
miért épp Rozsomák lett így felkapva? az első egy-két filmben még klassz volt, de mostmár meglátom a fejét és leverném a tv-t a helyéről
hány bőrt akarnak még róla lehúzni?
vannak nála érdekesebb mutánsok is.
bár nekem személy szerint Xavier Professzor a kedvencem, akár idős, akár fiatal (de a kettő együtt a legjobb
)
hány bőrt akarnak még róla lehúzni?
vannak nála érdekesebb mutánsok is.
bár nekem személy szerint Xavier Professzor a kedvencem, akár idős, akár fiatal (de a kettő együtt a legjobb
2014. február 03. 10:14
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (mse90 @ 2014.01.30. 21:35)
Azért az egy kicsit durva lett volna, ha épp Kitty-t vágják ki... Az eredeti DoFP képregényeknek ő a főszereplője, és bár a filmben az ő szerepét gyakorlatilag Rozsomáknak adják át (naná...)
Látom ismered a képregényt. Akkor gondolom az is leesett hogy Kitty tudatát nem küldhetik vissza a múltba mert konkrétan nincs hova.
2014. február 03. 10:59
|
|
|
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.02.03. 10:14)
Látom ismered a képregényt. Akkor gondolom az is leesett hogy Kitty tudatát nem küldhetik vissza a múltba mert konkrétan nincs hova.
Ez így van, de simán használhattak volna más időutazós taktikát a tudatvisszaküldés helyett, ha éppen akartak volna.
2014. február 03. 11:03
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Szerintem már így is eléggé felforgatták az X-Men univerzumot a filmekben, biztos még jobban kárognának ha még a tudat visszaküldést se hagyták volna meg
2014. február 13. 14:24
Már várom a filmet. Igazából, ebben a történetben Vadócnak nem is lenne szerepe, hiszen ez a történet a képregényben - ahogy már előttem mondták - inkább Kitty körül forog. Jó, Rozsomák (nálunk ugye Farkas jó szokás szerint) lesz a fő főszereplő, de hát akkor is. Amúgy a képregényben Kitty és Bobby között nem volt semmi. Vadóc meg ha jól tudom, Gambittal jött össze, aki a filmekben a Farkas c. filmben szerepel. Hogy ezt hogy hozták össze anno, rejtély. Ahogy azt is, hogy mit keres Scott öccse, Plazma az Elsők között, holott jóval fiatalabb Küklopsznál. De az ilyen logikátlanságokat már megszoktam.
2014. február 13. 15:46
remélem fogják adni eredeti nyelven, felirattal valamelyik moziban
olvasgatom a hozzászólásokat és úgy érzem, soha nem fogok képregényeket olvasgatni, mert nem akarok csalódni a filmekben. most a boldog tudatlanság állapotában vagyok, amit látok, azt elhiszem
Farkas meg mondjon le továbbra is
olvasgatom a hozzászólásokat és úgy érzem, soha nem fogok képregényeket olvasgatni, mert nem akarok csalódni a filmekben. most a boldog tudatlanság állapotában vagyok, amit látok, azt elhiszem
Farkas meg mondjon le továbbra is
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.