Starity

X-Men: Days of Future Past / X-Men: Az eljövendő múlt napjai (2014)

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 10. 14:58 #41
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
6 felhasználónak tetszik: Toxic, jasztelek, duracell, baisée, idone, House Of Wax
2014. január 30. 16:37 #42
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Az első négy új. heart.gif
6 felhasználónak tetszik: idone, Toxic, House Of Wax, Lady Suzy, jasztelek, duracell
2014. január 30. 19:04 #43
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Most akkor Anna benne lesz, vagy nem? Mert amióta bejelentették, hogy nem, azóta rengeteg külföldi lapon látom a nevét szerepelni Az eljövendő múlt napjaival kapcsolatban. Plusz annak a 25 különböző címlapos magazin egyik címlapjára ő is felkerült, mint Vadóc, és jól látható, hogy nem egy régi Vadócos képet raktak rá, hanem egy már a 30-as éveiben járó Anna Paquint láthatunk rajta. Ha valaki ki tudná deríteni, hogy mikor készültek a képek, amiket a címlapokra tettek, az jó lenne. Bár szerintem még akkor, amikor még nem volt hivatalosan bejelentve, hogy Annát kivágták a filmből. Na, mindegy. Az biztos, hogy ez a tavalyi év legnagyobb átcseszése! Nem értem, hogy miért tették meg ezt a rajongókkal. 2006 óta várjuk, hogy Anna megint belebújhasson Vadóc szerepébe, erre amikor végre biztosra vehetjük, hogy ő is visszatér majd, huss, vége is a varázslatnak és egy szempillantás alatt minden álmunkat romba döntik. Értem én, hogy túl hosszú lett a végleges verzió és egy jelenetet ki kellett vágni, de akkor miért nem például Ellen Page jelenetét vágták ki? Bobby Vadóchoz sokkal jobban illik, mint Kitty. Olyan kíváncsi lettem volna, hogy így, felnőtten milyen párost alkot Bobby és Marie! De ezt már soha nem tudhatjuk meg...
2014. január 30. 21:35 #44
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Azért az egy kicsit durva lett volna, ha épp Kitty-t vágják ki... Az eredeti DoFP képregényeknek ő a főszereplője, és bár a filmben az ő szerepét gyakorlatilag Rozsomáknak adják át (naná...), azt hiszem, hogy annyiban meghagyták a fontosságát, hogy (spoiler?) ő fogja visszaküldeni Rozsomák tudatát a múltbeli énjébe. És durva leegyszerűsítés mind Kitty-t, mind pedig Vadócot a Bobbyhoz fűződő kapcsolatukra korlátozni. Ennek nem egy vagy-vagy dolognak kéne lennie - mindketten fontos karakterek, akiket remek színészek játszanak, ergo megérdemelnék a megfelelő képernyőidőt. Másik kérdés, hogy a DoFP első sorban Az elsőket folytatja, úgyhogy majdnem az összes régi színész csak cameo-zik így is.
2 felhasználónak tetszik: baisée, Bessie
2014. január 30. 21:49 #45
Toxic
Toxic
peligroso™

Idézet (mse90 @ 2014.01.30. 21:35)
Azért az egy kicsit durva lett volna, ha épp Kitty-t vágják ki... Az eredeti DoFP képregényeknek ő a főszereplője, és bár a filmben az ő szerepét gyakorlatilag Rozsomáknak adják át (naná...), azt hiszem, hogy annyiban meghagyták a fontosságát, hogy (spoiler?) ő fogja visszaküldeni Rozsomák tudatát a múltbeli énjébe. És durva leegyszerűsítés mind Kitty-t, mind pedig Vadócot a Bobbyhoz fűződő kapcsolatukra korlátozni. Ennek nem egy vagy-vagy dolognak kéne lennie - mindketten fontos karakterek, akiket remek színészek játszanak, ergo megérdemelnék a megfelelő képernyőidőt. Másik kérdés, hogy a DoFP első sorban Az elsőket folytatja, úgyhogy majdnem az összes régi színész csak cameo-zik így is.

De azt se mondd már, hogy az első három filmben látott szikra Bobby és Vadóc között nem gyakorol rád nagyobb hatást, mint például Kitty képregénybeli jelentősége! Én fiú vagyok, de még így is lenyűgözött az a romantikus szál, és azt hiszem, ez mindent elmond.
2014. január 30. 22:14 #46
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Idézet (Toxic @ 2014.01.30. 21:49)
De azt se mondd már, hogy az első három filmben látott szikra Bobby és Vadóc között nem gyakorol rád nagyobb hatást, mint például Kitty képregénybeli jelentősége! Én fiú vagyok, de még így is lenyűgözött az a romantikus szál, és azt hiszem, ez mindent elmond.

Annyiban abszolúte igazad van, hogy a romantikus szál tényleg fontos szerepet játszott a filmekben, és szépen ki volt dolgozva, ezért aztán illene itt is betenni... De Kittyt akkor sem adnám fel! smileeee.gif Lehet, hogy a saját elfogultságom is szól belőlem, de ha rajtam múlna, már mindkettejüknek külön X-Men filmjei lennének a Wolverine 63 helyett. rolleyes.gif
2014. január 30. 22:25 #47
Toxic
Toxic
peligroso™

Idézet (mse90 @ 2014.01.30. 22:14)
Wolverine 63

biggrin.gif Ez jó volt!

Egyébként szerintem is tisztára lerágott csont már a Wolverine téma (bármennyire is csodás színész Hugh Jackman). A nyáron bemutatott film sem volt már annyira kiemelkedő és úgy érzem, hogy több Farkas-kalandot már nem viselne el a gyomrom. Egyszerűen untat és kész, hogy kb. ugyanazokat a történéseket, lelki megrázkódtatásokat elevenítik meg csak más helyszíneken. Szívesen néznék spin-off filmet Ciklonról, vagy Mystique-ről, de Farkasból tényleg elegem van már.
1 felhasználónak tetszik: mse90
2014. február 01. 14:51 #48
- törölt felhasználó -    
miért épp Rozsomák lett így felkapva? az első egy-két filmben még klassz volt, de mostmár meglátom a fejét és leverném a tv-t a helyéről dry.gif
hány bőrt akarnak még róla lehúzni?
vannak nála érdekesebb mutánsok is.
bár nekem személy szerint Xavier Professzor a kedvencem, akár idős, akár fiatal (de a kettő együtt a legjobb biggrin.gif )wub.gif
http://25.media.tumblr.com/a8dfc3ea0f0fe17b9778b80a272e20ce/tumblr_n07yqnDr3z1qmaju3o1_1280.png blush.gif
4 felhasználónak tetszik: baisée, Toxic, jasztelek, Bessie
2014. február 03. 10:14 #49
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Idézet (mse90 @ 2014.01.30. 21:35)
Azért az egy kicsit durva lett volna, ha épp Kitty-t vágják ki... Az eredeti DoFP képregényeknek ő a főszereplője, és bár a filmben az ő szerepét gyakorlatilag Rozsomáknak adják át (naná...)

Látom ismered a képregényt. Akkor gondolom az is leesett hogy Kitty tudatát nem küldhetik vissza a múltba mert konkrétan nincs hova.
2014. február 03. 10:59 #50
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.02.03. 10:14)
Látom ismered a képregényt. Akkor gondolom az is leesett hogy Kitty tudatát nem küldhetik vissza a múltba mert konkrétan nincs hova.

Ez így van, de simán használhattak volna más időutazós taktikát a tudatvisszaküldés helyett, ha éppen akartak volna. pardon.gif Olvastam Singer magyarázatát persze, hogy Farkas mennyire kézenfekvő volt ilyen szempontból, és beletörődtem, hogy van benne igazság, de azért egy kicsit még moroghatok. wink.gif
2014. február 03. 11:03 #51
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Szerintem már így is eléggé felforgatták az X-Men univerzumot a filmekben, biztos még jobban kárognának ha még a tudat visszaküldést se hagyták volna meg biggrin.gif
2014. február 05. 22:05 #52
- törölt felhasználó -    
japán tv spot smileeee.gif
2014. február 07. 21:12 #53
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Nem a világ legnagyobb képei, de újak meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Toxic, jasztelek
2014. február 12. 22:46 #54
- törölt felhasználó -    
újak, azt hiszem cool.gif
Professzor X wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Toxic, jasztelek, baisée, idone
2014. február 13. 14:24 #55
- törölt felhasználó -    
Már várom a filmet. Igazából, ebben a történetben Vadócnak nem is lenne szerepe, hiszen ez a történet a képregényben - ahogy már előttem mondták - inkább Kitty körül forog. Jó, Rozsomák (nálunk ugye Farkas jó szokás szerint) lesz a fő főszereplő, de hát akkor is. Amúgy a képregényben Kitty és Bobby között nem volt semmi. Vadóc meg ha jól tudom, Gambittal jött össze, aki a filmekben a Farkas c. filmben szerepel. Hogy ezt hogy hozták össze anno, rejtély. Ahogy azt is, hogy mit keres Scott öccse, Plazma az Elsők között, holott jóval fiatalabb Küklopsznál. De az ilyen logikátlanságokat már megszoktam. biggrin.gif
2014. február 13. 15:46 #56
- törölt felhasználó -    
remélem fogják adni eredeti nyelven, felirattal valamelyik moziban biggrin.gif
olvasgatom a hozzászólásokat és úgy érzem, soha nem fogok képregényeket olvasgatni, mert nem akarok csalódni a filmekben. most a boldog tudatlanság állapotában vagyok, amit látok, azt elhiszem _nevet.gif
Farkas meg mondjon le továbbra is dry.gif
2014. február 13. 17:01 #57
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
6 felhasználónak tetszik: idone, Toxic, Bessie, duracell, jasztelek, baisée
2014. február 14. 19:45 #58
- törölt felhasználó -    
normálisan itt vannak az új fotók + Magneto-k biggrin.gif beer.gif
7 felhasználónak tetszik: Bessie, duracell, Toxic, jasztelek, baisée, idone, Lady Suzy
2014. február 16. 18:23 #59
- törölt felhasználó -    
Professor X-ek w00t.gif hullam.gif heart.gif
6 felhasználónak tetszik: jasztelek, baisée, chelseagirl18, idone, Toxic, Lady Suzy
2014. február 18. 19:38 #60
- törölt felhasználó -    
Colossus és Storm biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: jasztelek, Toxic, Lady Suzy, baisée, idone
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!