Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.29. 07:08)
Ó, igen, Gambit. Bár az nagy túlzás, hogy ő és Vadóc együtt vannak. Gambit a képregényben is csak fut utána, a lány viszont ha jól emlékszem nem nagyon akar vele együtt lenni. Vagy akar, csak hát ugye nem érhet hozzá anélkül, hogy Gambit ne kerülne kórházba.
És igen, a készítők jól összekutyulták a karaktereket. Főleg, hogy Xavier nem is egy lövéstől bénul le a képregényben, hanem hogy a mentális képessége egyre hatalmasabb lesz.
És igen, a készítők jól összekutyulták a karaktereket. Főleg, hogy Xavier nem is egy lövéstől bénul le a képregényben, hanem hogy a mentális képessége egyre hatalmasabb lesz.
X-professzor bénulása többféleképpen létezik a képregényben is attól függően hogy ki írta és melyik Marvel univerzumban játszódik Ultimate vagy a régebbi történetek. Mivel többféle történet létezik amik végülis ugyanazok nagy vonalakban de mégis néhol mások. Én eddig kétféleképpen találkoztam Xavier bénulásával a képregényekben az egyik az amikor a Himalájában találkozik egy földönkívüli harcossal(nem tudom már a nevét) vagy mivel és a Prof legyőzi de viszont megsérül mert a lábaira rá esik egy szikla és lebénul ez a verzió elvileg a régi X-men kötetkben szerepel. Az Ultimate világban viszont maga Magneto bénítja le Xaviert amikor a professzor elakarja hagyni a mutáns testvériséget ezért Magneto bepöccen összecsapnak és Magneto egy dárdát szúr Charles hátába amitől lebénul. De lehet van még ezeken kívül is olyan verzió ahol a képessége teszi őt tolokocsiba. Plussz még ott van a filmben lévő verzió is!
Vadócról pedig annyit hogy iszonyat bénán adaptálták filmre a karakterét elég sokáig haragudtam Bryan Singerre emiatt de aztán kénytelen voltam megszokni mivel szeretem a filmeket is.
Vadóc volt a kedvencem a képregényekben egy "brutálisan erős badass bitch" volt a képregényben hááá a filmben pedig egy kis szipogó rinyáló Lolita lett.
És valóban idősíkokat is és a fontosabb szereplők szerepeltetését is jól összekuszáltaák a filmekben. Néha amikor összejövünk haverokkal és probáljuk kibogozni az X-men filmek idősíkjait és összegyeztetni mondjuk a First Class eseményeit és szereplőit mondjuk pl. a Summers tesók felbukkanását a Farkas filmmel vagy a régi X-men filmekkel és még viszonyítunk a képregényekhez is a végén teljesen belekavarodunk.

4 felhasználónak tetszik: