Starity

X-Men: Days of Future Past / X-Men: Az eljövendő múlt napjai (2014)

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 29. 10:29 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.29. 07:08)
Ó, igen, Gambit. Bár az nagy túlzás, hogy ő és Vadóc együtt vannak. Gambit a képregényben is csak fut utána, a lány viszont ha jól emlékszem nem nagyon akar vele együtt lenni. Vagy akar, csak hát ugye nem érhet hozzá anélkül, hogy Gambit ne kerülne kórházba. 
És igen, a készítők jól összekutyulták a karaktereket. Főleg, hogy Xavier nem is egy lövéstől bénul le a képregényben, hanem hogy a mentális képessége egyre hatalmasabb lesz.

X-professzor bénulása többféleképpen létezik a képregényben is attól függően hogy ki írta és melyik Marvel univerzumban játszódik Ultimate vagy a régebbi történetek. Mivel többféle történet létezik amik végülis ugyanazok nagy vonalakban de mégis néhol mások. Én eddig kétféleképpen találkoztam Xavier bénulásával a képregényekben az egyik az amikor a Himalájában találkozik egy földönkívüli harcossal(nem tudom már a nevét) vagy mivel és a Prof legyőzi de viszont megsérül mert a lábaira rá esik egy szikla és lebénul ez a verzió elvileg a régi X-men kötetkben szerepel. Az Ultimate világban viszont maga Magneto bénítja le Xaviert amikor a professzor elakarja hagyni a mutáns testvériséget ezért Magneto bepöccen összecsapnak és Magneto egy dárdát szúr Charles hátába amitől lebénul. De lehet van még ezeken kívül is olyan verzió ahol a képessége teszi őt tolokocsiba. Plussz még ott van a filmben lévő verzió is! biggrin.gif

Vadócról pedig annyit hogy iszonyat bénán adaptálták filmre a karakterét elég sokáig haragudtam Bryan Singerre emiatt de aztán kénytelen voltam megszokni mivel szeretem a filmeket is.smileeee.gif Gambit-nél pedig mintha olyasmi rémlene hogy lassan öregszik de nem biztos. biggrin.gif Mert ha így van akkor még találkozhat a moziban Vadóc és Gambit! biggrin.gif
Vadóc volt a kedvencem a képregényekben egy "brutálisan erős badass bitch" volt a képregényben hááá a filmben pedig egy kis szipogó rinyáló Lolita lett. biggrin.gif Eleve Vadóc eredet története is jobb a képregényben mint amit a filmben kapott de hááá mindegy most már! smileeee.gif Itt az idő helyrehozni ezt a bakit ezzel az új filmmel. biggrin.gif Anna Paquin-ban megvan hozzá a kellő lelkesedés csak egyszerűen a karakter rossz amit írtak a filmhez! sad.gif De amúgy Anna jó Vadóc! smileeee.gif
És valóban idősíkokat is és a fontosabb szereplők szerepeltetését is jól összekuszáltaák a filmekben. Néha amikor összejövünk haverokkal és probáljuk kibogozni az X-men filmek idősíkjait és összegyeztetni mondjuk a First Class eseményeit és szereplőit mondjuk pl. a Summers tesók felbukkanását a Farkas filmmel vagy a régi X-men filmekkel és még viszonyítunk a képregényekhez is a végén teljesen belekavarodunk. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Bessie, owlman, baisée, Blackheart.com
2013. május 29. 10:46 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (gabrix81 @ 2013.05.26. 22:38)
Remélem benne lesz Nimrod is.

Az durva lenne! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. május 29. 11:17 #23
- törölt felhasználó -    
saint7: Vadócot a képregényben eleve Mistique adoptálja, majd ellopatja vele Ms. Marvel, vagyis Carol Danvers erejét (ami ugye megmarad Vadócnál, annak ellenére, hogy általában az átvett képességeket rövid idő után elveszíti). Így tud Vadóc repülni és így lesz szupererős. Később ugye rájön, hogy Mistique csak kihasználta és csatlakozik az X-ekhez. A filmbeli Vadóc még a tinédzser Vadóc, aki próbálgatja az erejét, és ott Mistique-el nincs is kapcsolata. Legalábbis nem olyan, mint a képregényben.

A prof bénulásáról meg egy rakás történet van. Amúgy az elsőt, amit írtál a földönkívülivel való párbajról, ismerem.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, owlman
2013. május 29. 14:23 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.29. 11:17)
saint7: Vadócot a képregényben eleve Mistique adoptálja, majd ellopatja vele Ms. Marvel, vagyis Carol Danvers erejét (ami ugye megmarad Vadócnál, annak ellenére, hogy általában az átvett képességeket rövid idő után elveszíti). Így tud Vadóc repülni és így lesz szupererős. Később ugye rájön, hogy Mistique csak kihasználta és csatlakozik az X-ekhez. A filmbeli Vadóc még a tinédzser Vadóc, aki próbálgatja az erejét, és ott Mistique-el nincs is kapcsolata. Legalábbis nem olyan, mint a képregényben. 
A prof bénulásáról meg egy rakás történet van. Amúgy az elsőt, amit írtál a földönkívülivel való párbajról, ismerem.

jaja! percre pontosan így történik! biggrin.gif meghajolo.gif
2013. május 29. 14:40 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.29. 07:08)
Ó, igen, Gambit. Bár az nagy túlzás, hogy ő és Vadóc együtt vannak. Gambit a képregényben is csak fut utána, a lány viszont ha jól emlékszem nem nagyon akar vele együtt lenni. Vagy akar, csak hát ugye nem érhet hozzá anélkül, hogy Gambit ne kerülne kórházba. 
És igen, a készítők jól összekutyulták a karaktereket. Főleg, hogy Xavier nem is egy lövéstől bénul le a képregényben, hanem hogy a mentális képessége egyre hatalmasabb lesz.

Gambit egyik képessége az, hogy bármit képes feltölteni bio-kinetikus energiával. Saját testét is. Ez a képessége pedig lehetővé teszi, hogy ellenálljon Rouge képességelszívó érintésének. A rajzfilmben ezt eltolták.
2013. május 29. 14:58 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2013.05.29. 14:40)
Gambit egyik képessége az, hogy bármit képes feltölteni bio-kinetikus energiával. Saját testét is. Ez a képessége pedig lehetővé teszi, hogy ellenálljon Rouge képességelszívó érintésének. A rajzfilmben ezt eltolták.

Tudom, mi Gambit képessége.
2013. május 29. 20:11 #27
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif meghajolo.gif
Rouge evolution
http://static.comicvine.com/uploads/original/3/33913/1671846-capa618_xme_cov.jpg
11 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Bessie, Beckie, Hannuusshh, dijansalihu, owlman, idone, leila1992, baisée, AngelFace, jasztelek
2013. május 30. 08:58 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.05.29. 20:11)
meghajolo.gif meghajolo.gif 
Rouge evolution
http://static.comicvine.com/uploads/original/3/33913/1671846-capa618_xme_cov.jpg

Nekem akkor is marad Árnyék a No.1 kedvenc. Bár a hölgyek közül Vadócot favorizálom. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Hannuusshh, jasztelek
2013. június 02. 16:09 #29
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Basszus annyira össze tudják ezzel zavarni az embert. xddd
Összekeverik a 2011-es és a 2000-2006-os X-men filmeket és valami hihetetlenül klassz és zagyva dolog lesz belőle. :DDD de ezért várom iszonyúan kíváncsi vagyok már rá.
2013. június 03. 05:47 #30
- törölt felhasználó -    
Most jut eszembe. Az Elsők c. film végén Xavier ugye lebénul. De az Ellenállás c. rész elején még tud járni, holott ott sokkal idősebb. Hogy is van ez? ohmy.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Sugarbabes, baisée
2013. június 03. 06:47 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.06.03. 05:47)
Hogy is van ez?  ohmy.gif

Úgy, hogy az Elsők készítői nem látták a korábbi X-men filmeket
6 felhasználónak tetszik: Bessie, owlman, Sugarbabes, baisée, SpecialError, idone
2013. június 03. 08:24 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Solarian @ 2013.06.03. 06:47)
Úgy, hogy az Elsők készítői nem látták a korábbi X-men filmeket

És valszeg a képregényt sem igen olvasták, vagy nem tették volna bele Plazmát, aki fiatalabb mint Scott, de simán az Elsők tagja, míg Küklopsz nem.
3 felhasználónak tetszik: Bessie, owlman, baisée
2013. június 06. 11:26 #33
owlman
owlman
visszatérő vendég
Hozzászólás: 383
Csatolások: 247
Azonosító: 2821
Valaki nálam olvasottabb megmondaná melyik X-men képregényket érdemes elolvasni, hogy szinte teljesen tisztában legyek a X-Men történettel?
A Days of Future Past- képregényen kívül, amihez gondolom lesz a címén kívül is (?) lesz némi köze az új filmnek.
(a 2 legutóbbi rajzfilmet láttam)

Köszönöm! meghajolo.gif

Nekem az tűnt fel a fentiekenk kívül, hogy

1. Mystique Professor Xavier-rel együtt nőtt föl az Elsők szerint, de a 2000-es filmben mégis minden gond nélkül megmérgezi a Xavier-t.

2. A Farkas (Wolverine!!! mad.gif ) filmnek semmi köze a triológiához és az Elsőkhöz, William Stryker életkora nem stimmel, Emma Frost* teljesen más karakter, Kardfog* Farkas bátyja lett (WTF?)
* akik szerencsére nem fognak szerepelni Az eljövendő múlt napjaiban

3. Farkas nem mentette ki Magnetot a koncentrációs táborból Amerika kapitánnyal. Egyátalán a Bosszúállók nem egy univerzum az X-mennel?

4. Apokalpszis sehol nem tűnik fel. A mutáns-vadász óriásrobotokra volt egy kisebb utalás, és talán az új film is lesz mutáns-ellenes elnyomó kormány.
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. június 06. 11:49 #34
- törölt felhasználó -    
Apokalipszist és a Sentinel Programot (az a halvány utalás vajmi kevés volt az X-men 3-ban) én is hiányolom. Elvileg Apokalipszis egy baromi erős omega-mutáns, akit az X-ek elég nehezen győznek le. Jó lenne főellenségnek.

Ez az X-men és Bosszúállók univerzum nekem is megfordult a fejemben, mert ugye a S.H.I.E.L.D. mindkettőben megjelenik. Bár ugye attól függ, hogy melyik univerzum, meg melyik képregénysorozat.

owlman: Hát én az Uncanny X-men-t ismerem (ennek pár számát anno kiadták magyarul is), szóval én csak ezt tudom ajánlani.
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. július 23. 22:33 #35
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Ezt a három posztert találtam ma a neten. Szerintem nagyon jók. w00t.gif
8 felhasználónak tetszik: Toxic, Blackheart.com, MegaBibuska, duracell, jasztelek, Lady Suzy, House Of Wax, idone
2013. augusztus 06. 16:08 #36
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 294
Csatolások: 0
Azonosító: 182644
Már várom főleg mert Jen és Anna szerepel benne biggrin.gif Amúgy is nagy X-men rajongó vagyok kis korom óta szóval... biggrin.gif
2013. október 29. 14:26 #37
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Megérkezett a hivatalos előzetes a filmhez! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
11 felhasználónak tetszik: mse90, sMokEe.cLouD, Liinaa, chelseagirl18, mikieger, jasztelek, Toxic, Lady Suzy, baisée, House Of Wax, idone
2013. október 31. 01:17 #38
- törölt felhasználó -    
w00t.gif w00t.gif nem tudom, hogy fogjuk kibírni májusig...
biggrin.gif
2013. október 31. 21:01 #39
- törölt felhasználó -    
Juhéé, még egy Farkas mozi... dry.gif
2013. november 02. 17:29 #40
gabrix81
gabrix81
új tag
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 115090
Remélem egy keményebb,brutálisabb Wolverine-t kapunk.Nem olyat mint a Wolverine 2-ben.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!