Színészek:
Jennifer Lawrence - Raven / Mystic
Nicholas Hoult - Hank McCoy / Beast
Michael Fassbender - Erik Lehnsherr / Magneto
Hugh Jackman - Logan / Wolverine
Ellen Page - Kitty Pride / Shadowcat
Anna Paquin - Marie / Rouge
Ian McKellen - Erik Lehnsherr (idősebb) / Magneto
Halle Berry - Ororo Munroe / Storm
Booboo Stewart - James Proudstar / Warpath
Daniel Cudmore - Piotr Rasputin / Colossus
Róluk tudunk, illetve nemrég érkezett az a hír, hogy megtalálták Quicksilvert alakító színészt, aki nem más, mint Evan Peters. A forgatás még most is tart.
X-Men: Days of Future Past / X-Men: Az eljövendő múlt napjai (2014)
2013. május 24. 14:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
19 felhasználónak tetszik:
Nita09,
dave095,
miss_areo,
rolllllleee,
duracell,
Toxic,
mse90,
jasztelek,
House Of Wax,
dijansalihu,
BunnyGirl,
Lady Suzy,
Sugarbabes,
sMokEe.cLouD,
baisée,
Blackheart.com,
SpecialError,
idone,
Genevieve
2013. május 25. 11:54
Shawn Ashmore - Bobby Drake / Iceman
iszonyatosan várom ezt a filmet
iszonyatosan várom ezt a filmet
2013. május 26. 00:06
heehhe ez jó!
7 felhasználónak tetszik:
mse90,
Charlotte Benning,
Bessie,
jasztelek,
duracell,
Hannuusshh,
Sugarbabes
2013. május 26. 06:18
Idézet (saint7 @ 2013.05.26. 00:06)
heehhe ez jó! 
Kicsit sem hasonlít ám!
2013. május 26. 09:17
Kicsit off, de akkor is muszáj:)
2013. május 26. 23:42
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
2013. május 28. 07:11
Idézet (Toxic @ 2013.05.28. 03:58)
Még nem tudni, hogy Lucas Till "Plazma" visszatér-e benne?
Plazma elvileg Scott Summers, alias Küklopsz öccse. Szóval érdekes lenne, ha felbukkanna, főleg, hogy ő elvileg még nem is élt abban az időben, amikor az Elsők gyerekek voltak. A készítők valamit jól összekutyultak ott.
2013. május 28. 07:14
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.28. 07:11)
Plazma elvileg Scott Summers, alias Küklopsz öccse. Szóval érdekes lenne, ha felbukkanna, főleg, hogy ő elvileg még nem is élt abban az időben, amikor az Elsők gyerekek voltak. A készítők valamit jól összekutyultak ott. 
Akkor ezek nem csak nekem szúrták a szememet. Mit össze filóztam rajta
2013. május 28. 08:42
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.05.28. 07:14)
Akkor ezek nem csak nekem szúrták a szememet. Mit össze filóztam rajta 
Nekem akkor még nem is nagyon tűnt fel annyira, mikor először néztem a filmet. Csak most, hogy írtad a nevet. Hiszen az X-men Kezdetek: Farkas c. filmben Scott olyan 16-17 éves lehetett, és ott a professzor már nem volt fiatal. És Küklopsz és Plazma között asszem 2-3 év van Küklopsz javára. Hogy ezt a készítők hogy hozták össze, nem tudom, de ezek szerint nem olvasták a képregényt. Ezért fura, hogy az Elsők között már megjelenik, hiszen ő akkor elvileg még csak kósza gondolat sem volt.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. május 28. 16:20
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.28. 07:11)
Várj, most rendesen összezavartál!
Akkor ez kicsoda?
1 felhasználónak tetszik:
jasztelek
2013. május 28. 19:21
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Toxic @ 2013.05.28. 16:20)
Várj, most rendesen összezavartál!
Akkor ez kicsoda?
Akkor ez kicsoda?
Ő Plazma, Scott öccse.
2013. május 28. 19:24
|
|
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.28. 08:42)
Nekem akkor még nem is nagyon tűnt fel annyira, mikor először néztem a filmet. Csak most, hogy írtad a nevet. Hiszen az X-men Kezdetek: Farkas c. filmben Scott olyan 16-17 éves lehetett, és ott a professzor már nem volt fiatal. És Küklopsz és Plazma között asszem 2-3 év van Küklopsz javára. Hogy ezt a készítők hogy hozták össze, nem tudom, de ezek szerint nem olvasták a képregényt. Ezért fura, hogy az Elsők között már megjelenik, hiszen ő akkor elvileg még csak kósza gondolat sem volt.
Az szúrta a szemem nagyon, hogy A Farkas filmben látjuk a Professzort ( az öreget) aki még tud járni, és ugye ott van Scott. Az elsőkben meg fiatal a professzor, ott bénul le, és ott Alex van. Tehát a két film között baromi nagy gondok vannak.
2013. május 29. 07:08
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.05.28. 19:24)
Az szúrta a szemem nagyon, hogy A Farkas filmben látjuk a Professzort ( az öreget) aki még tud járni, és ugye ott van Scott. Az elsőkben meg fiatal a professzor, ott bénul le, és ott Alex van. Tehát a két film között baromi nagy gondok vannak.
Meg hát ugye Gambit, aki a képregényben ha jól tudom Vadóccal van. De hát ha az nézzük hogy Vadóchoz képest most hány éves lenne... Amúgy nagyon szomorú vagyok, hogy a rendes X-men filmekbe nem tették be. 
Ó, igen, Gambit. Bár az nagy túlzás, hogy ő és Vadóc együtt vannak. Gambit a képregényben is csak fut utána, a lány viszont ha jól emlékszem nem nagyon akar vele együtt lenni. Vagy akar, csak hát ugye nem érhet hozzá anélkül, hogy Gambit ne kerülne kórházba.
És igen, a készítők jól összekutyulták a karaktereket. Főleg, hogy Xavier nem is egy lövéstől bénul le a képregényben, hanem hogy a mentális képessége egyre hatalmasabb lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.