Hogy is volt az előző cikkben? 'Amanda visszatér régi önmagához' -igen... Egyébként nem Amanda-t kell okolni feltétlenül, mert ha valaki kicsit is utánanéz hogy
ki is ő valójában, mondjuk elolvasná pár tweet-jét akkor rájönne hogy Amanda nem szenved feltűnésiviszketegségben. Egyszerűen beteg! Fogalma sincs arról hogy az ahogy él, nem jó. A drága rajongói sem teljesen normálisak, mert biztatják csak a hülyeségre és úgymond támogatják hogy maradjon ilyen amilyen most. Én szimplán bedugnám rehabilitációra és kiszakítanám a mostani közegéből, másként tényleg Culkin sorsára jut...
Bilincsben vitték el Amanda Bynest — fotó
2013. május 24. 15:26
A legtöbb sztár egyszer úgyis eléri ezt az állapotot. Csak nem tudom, hogy ennek mi értelme van. :/
2013. május 24. 16:18
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.24. 13:50)
De, komolyan gondoltam. Valamiért nem tudom sajnálni azt, hogy minden nap a címlapokra drogozza magát, stbstb.. Ő választotta magának ezt az utat, dönthetett volna másképp is. Egy csomó olyan híresség van, akik gyereksztárok voltak, még sincsenek ilyen problémáik. Mindenki elfelejtette őt, most ezzel kelti fel magára a figyelmet. Egészségére váljék.
Húú most majdnem olyat írtam, hogy..
Annyira szeretem a sok hülye, tudatlan embert, akik mindenkire ráhúzzák, hogy feltűnési viszketegsége van, közben meg "szimplán" csak pszichés betegek. Igen, igen és úgy pofázok itt, hogy ezt át is éltem, szóval legjobb lesz ha legközelebb elgondolkodsz rajta miket is beszélsz...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. május 24. 16:20
Nagyon sajnálom, hogy mostanában csak a botrányairól hallani. Nagyszerű színésznő és remélem, hogy hamar rendbe fog jönni!
2013. május 24. 16:42
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Rosszab, mint Lindsay.. két tehetséges szinésznőből mi lett.. istenem.
2013. május 24. 16:50
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Lindsay Lohan kettő.... De legalább Lindsay már 'kifele lábal' belőle.
2013. május 24. 17:25
Én csak azt sajnálom, hogy nincs senki, aki képes lenne segíteni neki. Jó lenne, ha a szülei lépnének valamit, mert hiába nagykorú, a viselkedése kiszámíthatatlan és egyre több vele a baj.
2013. május 24. 18:21
én ezen már meg sem lepődöm... ő csinálja magának a szart, ha akarja folytassa, csak tessék, bassza el az életét... najó, mind1 is...
2013. május 24. 19:51
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.24. 12:55)
A botrányos színésznőt május 23-án kábítószer-birtoklásért tartóztatták le saját otthonában.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hogy lehet ezt a nőt sajnálni??Könyörgöm ez egy akkkora idióta (enyhén fogalmaztam).Megérdemli, hogy letartóztatták.
2013. május 24. 20:00
Idézet (Kaina @ 2013.05.24. 17:25)
Én csak azt sajnálom, hogy nincs senki, aki képes lenne segíteni neki. Jó lenne, ha a szülei lépnének valamit, mert hiába nagykorú, a viselkedése kiszámíthatatlan és egyre több vele a baj.
csak azon lehet segíteni aki hagyja...
2013. május 24. 20:59
bilincs?
ejnye! ezt igazán nm kellett volna megtennie!
2013. május 24. 20:59
Igen általában a csuszdán nem felfele szoktak jönni az ember, előbb le kell érni az aljára, hogy vissza mászhass.
Egyébként tőlem megkérdezhette volna nyugodtan ugyan ezt, és őszíntén mondhattam volna, hogy nem. Nem egy jellegzetes szépség.
Egyébként tőlem megkérdezhette volna nyugodtan ugyan ezt, és őszíntén mondhattam volna, hogy nem. Nem egy jellegzetes szépség.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.