A botrányos színésznőt május 23-án kábítószer-birtoklásért tartóztatták le saját otthonában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bilincsben vitték el Amanda Bynest — fotó
2013. május 24. 12:55
2013. május 24. 13:11
Erre mit lehet mondani/írni?Tönkretette magát egy életre.
2013. május 24. 13:25
Ez a csaj már szinte eljesen meghülyül, szánalmas... (pedig régen szerettem... minek kell így tönkretennie magát?!)
2013. május 24. 13:38
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez eléggé gáz szitu... :S
2013. május 24. 13:39
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.24. 13:29)
Feltűnési viszketegség, valaki vakarja meg neki.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
2013. május 24. 13:50
Idézet (Lizania @ 2013.05.24. 13:39)
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Amandának pszichológiai problémája van, beteg, egyáltalán nem a feltűnésre hajt...
De, komolyan gondoltam. Valamiért nem tudom sajnálni azt, hogy minden nap a címlapokra drogozza magát, stbstb.. Ő választotta magának ezt az utat, dönthetett volna másképp is. Egy csomó olyan híresség van, akik gyereksztárok voltak, még sincsenek ilyen problémáik. Mindenki elfelejtette őt, most ezzel kelti fel magára a figyelmet. Egészségére váljék.
2013. május 24. 13:58
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem tudom sajnáljam-e vagy ne
2013. május 24. 14:04
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Milyen mélyre sűllyedt!
Amúgy magának kereste a bajt!
nem sajnálom őt
2013. május 24. 14:09
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nem hinném,hogy feltűnési viszketegségről lenne szó. Sajnálom,hogy idáig süllyedt.
2013. május 24. 14:16
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szerintem Amandának valami baja van
2013. május 24. 14:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.24. 13:50)
De, komolyan gondoltam. Valamiért nem tudom sajnálni azt, hogy minden nap a címlapokra drogozza magát, stbstb.. Ő választotta magának ezt az utat, dönthetett volna másképp is. Egy csomó olyan híresség van, akik gyereksztárok voltak, még sincsenek ilyen problémáik. Mindenki elfelejtette őt, most ezzel kelti fel magára a figyelmet. Egészségére váljék.
Én nem igazán értek veled egyet, bár részben igazad van. Valóban dönthetett volna arról, hogy merre szeretne orientálódni, de vagy ezer példát tudnék felsorakoztatni, hogy kiket tett tönkre a hírnév, csak, mert gyermekként került be az iparba. Ott van Macaulay Culkin, akinek az esete egyből ráhúzható Amandáéra. Tönkre tette őt a hírnév. Az ilyen emberek nem tudják feldolgozni agyilag azt, hogy ők híresek, s ezáltal úgymond bekattannak. Alkoholizálni, drogozni kezdenek és kicsapongó életmódot folytatnak nem foglalkozva semmivel és senkivel. Én is azt mondom, hogy az ilyen embereknek pszichológusra van szükségük, és nem arra a fajta bánásmódra, illetve lekezelésre, amit jelen pillanatban te mutattál ebben a hozzászólásodban. Igen is, ha már belement, nem volt annyi esze, akkor valakinek ki kellett volna rángatnia őt, de nem tette meg vele senki sem, ahogyan szerencsétlen Culkinnal sem, akit hótra lesz*r még a saját anyja is. Valószínűleg Amandával is ez a helyzet. Az ilyen emberek szerintem inkább lelkileg betegek, és annyira elszalad velük a ló, hogy jó dolgukban már nem tudnak mit csinálni - emiatt nyúlnak élvezeti szerekhez. Úgy, ahogy Lindsay Lohan, ő sem a feltűnésért csinálja, csak állandó jelleggel a címlapra teszik szerencsétlent, mert a bulvár lapok ilyen gusztustalanul akarják eladni az újságjaikat. Hidd el, a csaj eszében tuti nem az jár, hogy hogyan kéne címlapra kerülni. Ő is csak egy elfuserált sztár, akire tojt magasról mindenki, s nem rángatta vissza a gödör széléről, így belezuhant.
Annyira nem értem, amikor ilyen blődségeket írogattok, komolyan.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. május 24. 14:46
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Hát ő csinájja magának a bajt!!
2013. május 24. 14:52
Elnézést de: szendreiviki a csinájja még mindig "csinálja". Khm elnézést de emellett nem tudtam elmenni.Nagyon sajnálom hogy Amanda ilyen lett.Remélem nem lesz olyan mint Lindsey,bár már most nagyon hasonlít.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.