A legszebb és legrosszabb ruhákban — Justin Bieber
2013. május 26. 11:53
mirjam333333: az első kommentedben azt mondod buzis, a másodikban meg azt hogy borotválkoznia kéne...ez szerintem kicsit gáz. Szerintem ha borotválná a hónalját akkor mégjobban buziznád.
2013. május 26. 12:05
Idézet (viksy3 @ 2013.05.26. 11:53)
mirjam33: az első kommentedben azt mondod b€zis, a másodikban meg azt hogy borotválkoznia kéne...ez szerintem kicsit gáz. Szerintem ha borotválná a hónalját akkor mégjobban b€ziznád.
Elméletileg, ha az ember borotválja a hónalját, akkor kevésbé lesz büdős, mert a szőrszállakra a baktériumok nem tudnak megtelepedni. Szóval ez a procedura inkább a személyes higiéniának a része. Néha én is szoktam, de ilyenkor jön a dilema, kicsit legyek szagosabb (természetesen dezodor nélkül) vagy tapadjon hozzám az ing. Én inkább a szagokat választom és az alapos fűrdést.
2013. május 26. 12:06
"alkonyat2013: Gusztustalan! Azt hiszi magáról, hogy milyen szép, kedves, okos ügyes. Közben: ronda, szörnyeteg, idióta, béna, tehetségtelen!! "
Ja, mert Kristen Stewartka olyan szép, tehetséges, csinos...pedig amiket Justinra mondtál azokat inkább rá mondanám...khmm.
Ja, mert Kristen Stewartka olyan szép, tehetséges, csinos...pedig amiket Justinra mondtál azokat inkább rá mondanám...khmm.
2013. május 26. 12:12
wrestlingfan: Ezzel tisztában vagyok..csak ő ugyebár elég későn érő volt, és mikor még nem volt szőrös, akkor meg azért buzizták le, és ebből van elegem, hogy mindíg találnak valamit amiért szidni lehet.
2013. május 26. 12:23
Idézet (viksy3 @ 2013.05.26. 12:12)
wrestlingfan: Ezzel tisztában vagyok..csak ő ugyebár elég későn érő volt, és mikor még nem volt szőrös, akkor meg azért b€zizták le, és ebből van elegem, hogy mindíg találnak valamit amiért szidni lehet.
A szőr az egy olyan dolog, amit a legtöbb ember nem igazán ért, mivel ide bejönnek a hormonok is. (Nem értek hozzá!) Nekem már 14-15 évesen heti rendszereséggel kellet borotválkoznom, pedig szőke vagyok, illetve a hátam mellkasom végig szőrős volt. Vannak olyan típusok, akiknél abszolut nem fog megjelenni, ez van, ezt nem kellene senkinek sem felróni. Az egy más dolog, hogy szerencsétlen elég hülyén fog kinézni. Bár határozottan nem tudom, hogy Justin hogy áll szőr területén, én mondjuk a képein nem látok rajta, bár a szemöldöke meg viszonylag vastag, ezért gondolom, hogy a kezét és lábát gyantázza, amit nem tudok megérteni.
2013. május 26. 15:57
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Egyetértek a rossz és a jó rovatokkal, Bieber amúgy eléggé helyes gyerek.
Egyetértek a rossz és a jó rovatokkal, Bieber amúgy eléggé helyes gyerek.
2013. május 26. 16:29
|
|
Nóriikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 202124 offline
|
háát...ezen az utolsó képen olyan mintha papucsban lenne...és egyetértek a legrosszab ruha-öszeállítások 2. ruhájával-ez buzi?! piros nadrág ( ez sztem tökre buzis ) és az a szemüveg....tényleg stréber..de a legjobb ruha-összeállításokkal egyetértek, mert ott tényleg jól néz ki Justin. én szeretem a zenéjét, de am sztem buzi..:/
2013. május 27. 09:47
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Imádom a Justinról szóló cikkeket, mindig megtud nevetettni. Ha már énekelni nem tud, legalább öltözködhetne normálisan, de úgy tűnik ahhoz sincs tehetsége.
2013. május 27. 17:11
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
viksy3
"alkonyat2013: Gusztustalan! Azt hiszi magáról, hogy milyen szép, kedves, okos ügyes. Közben: ronda, szörnyeteg, idióta, béna, tehetségtelen!! "
Nincs más dolgod mint mások kedvencét sértegetni???Úgy legalább 4-szer vissza jöttél és elkezdél mindenki megjegyzésére vissza írni???Megamikor rád mondanak valamit őket szidod!!!
Nincs más dolgod mint mások kedvencét sértegetni???Úgy legalább 4-szer vissza jöttél és elkezdél mindenki megjegyzésére vissza írni???Megamikor rád mondanak valamit őket szidod!!!
2013. május 27. 17:18
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
amúgy mindenhol rosszul néz ki!!!
2013. május 27. 17:19
|
|
rózika0319 |
|
Nekem az a véleményem!!
2013. május 28. 07:29
Szerintem Justin felvágós stílusa nem valami jó, így nekem egyik ruhában sem tetszett.
2013. május 28. 16:22
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
És hol néz ki jól?
2013. május 28. 16:33
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
vannak itt problémák...húú
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: