Billboard 2013: a fellépők legjobb és legrosszabb ruhái
2013. május 23. 21:02
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem tetszik Jus és Tay szerkója!! persze a többi is
2013. május 23. 21:03
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Justin,Taylor röhejes... Mindig elgondolkodok,hogy Nicky Minaj-nak hogy lehet ekkora a segge? Tudom,hogy feltöltette,de akkor is! (Bár a braziloknál divat,de ő azt hiszem nem teljesen az,csak anyukám portugál odegen vezető és ő mondta hogy szerinte brazil,és ő ért ehez)
2013. május 23. 21:05
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Idáig is tudtuk hogy Taylornak borzalmas ízlése van
Selena és Xtina gyönyörűek voltak
JB meg szokás szerint nagyon hot volt
2013. május 23. 21:08
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Most nem azért de ami Nicki Minaj-on van az nem ruha. Szépen mehetett volna J.Lo mellé...
2013. május 23. 21:10
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szerintem Macklemore-hoz nagyon illett ez a szerelés, ilyen a stílusa
Taylor meg húzhatná még feljebb azt a r*hadt gatyát -.-
2013. május 23. 21:20
|
|
MimiBestfriendúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 202120 offline
|
Hát Taylor úgy néz ki mint ami belül van neki,de nem akarok szemétleni,szóval elmegy :PPP :DDD
2013. május 23. 21:23
A legjobbak közül Nicki ruhája mindent visz, nagyon Nickis, nagyon kihívó és nagyon extravagáns. *.*
A legrosszabbak közül szinte mindegyik förtelmes, Taylornak fogalmam sincs hogy jutott ilyen az eszébe a sok szép ruha után. A többi meg no comment...
A legrosszabbak közül szinte mindegyik förtelmes, Taylornak fogalmam sincs hogy jutott ilyen az eszébe a sok szép ruha után. A többi meg no comment...
2013. május 23. 21:31
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
A felsoroltak közül minden elfogultság nélkül egyértelműen kijelenthető, hogy Xtina nézett ki a legjobban. Jussy nagyon erőlteti a vagány gyereket, de sajnos a pálcikakezeivel ez a rockermotoros imidzs nem nagyon adja meg a jó összhatást. Minázs szokásához híven utcasarkinak öltözött. Selenáé szerintem erőltetett, és látszik, hogy nem tanult a szép szóból. Jennifer most tényleg mellélőt, Swift kisasszony pedig szerintem nem volt annyira borzalmas. Tipikusan sz*rok az egészre stílusú lett.
Itt elsősorban a berögzült utálóira gondoltam.
2013. május 23. 21:32
Macklemoreék és JB nagyon menők!!
Taylor úgy nézki, mint egy unikornis g*ci!
Taylor úgy nézki, mint egy unikornis g*ci!
2013. május 23. 21:42
Mondjatok akármit, szerintem Taylor tök cuki volt.
Egyébként nekem abszolút Christina ruhája volt a nyerő.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

1 felhasználónak tetszik: