A színésznő szerint Lindsay volt „Az a lány”, de letért a helyes útról, és hálát ad az égnek, hogy vele nem történt meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saoirse Ronan: „Úgy végezhettem volna, mint Lindsay”
2013. május 23. 19:49
2013. május 23. 19:52
ennyi idősen még Lindsay sem ott volt, ahol most. egyébként meg miért mindenki őt hozza fel negatív példaként?
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. május 23. 19:58
Pink Carnation, egyetértek. Nem kell mindig csak Lindsayt leszólni. Nem ő az egyetlen ilyen csaj.
2013. május 23. 19:59
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Kár, hogy a Lindsay-hasonlat miatt sokan teljesen helytelenül fogják értelmezni az interjút. Saoirse valóban nagyon fiatalon lett felkapva (bár nem olyan körökben, mint Lindsay ilyen idősen), és ennek megvannak a veszélyei, ha nincs meg a megfelelő stabil családi háttér. Én mindenesetre örülök, hogy azóta is felmenőben van a csillaga, egyike a kedvenc fiatal színésznőimnek.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. május 23. 20:00
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Pink Carnation @ 2013.05.23. 19:52)
ennyi idősen még Lindsay sem ott volt, ahol most. egyébként meg miért mindenki őt hozza fel negatív példaként? 
Ebben teljesen igazad van. Én sem értem, miért kell folyton őt felhozni, és akkor még ráfogják, hogy mert ő mindig el akarja érni, hogy róla beszéljenek. Ez hülyeség, nem kell elérnie.
Amúgy abban igaza van Saoirse-nak, hogy Lindsnek az anyja meg az apja csak akkor állt a háta mögött, mikor pénzt kellett belőle kihúzni, sőt, csak ezért.
2013. május 23. 20:12
Pink Carnation , teljesen egyet értek veled. Egyébként sem értem,hogy miért mindig Lindsay-t hozzák fel a " lecsúszott sztárok " példájaként.Már nem azért , de mostanában tényleg nem neki vannak a legdurvább dolgai.
2013. május 23. 20:19
|
|
eperke519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 356 Csatolások: 2 Azonosító: 191561 offline
|
Ot is nagyon tisztelem mert nagyon jol jatsza a szerepet, de ahogy elottem hozzaszoloknak is igazuk van, de valamennyiben Saoirse-nek is!? En szerintem de lehetoleg ne egyetek majd meg
2013. május 23. 20:55
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
ez a csaj irtó tehetséges! Csak nem kéne mindenkinek Lindsayt emlegetnie
2013. május 23. 21:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
igaza van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. május 24. 14:10
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Az én szüleimis ilyennek meg védenek hogy letérjek a helyes útról..
2013. szeptember 17. 16:49
nem hinném h ő az a káromkodós lány. de ez csak az én véleményem. amúgy hihetetlen szimpi és tehetséges
2013. november 06. 14:32
Nem hiszem,hogy letért volna a jó útról,de jó hogy nem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.