Bonnie Tyler kiütötte a nyeregből Justin Biebert – ez derült ki a legújabb kutatásból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mely dalokat énekeljük a zuhany alatt?
2013. május 23. 14:33
2013. május 23. 14:35
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Én nem szoktam énekelni.. egyszer próbáltam, és feljött egy szomszéd, hogy nyúznak-e? :/
2013. május 23. 14:35
Ezek közül csak a One Directiont és Justint éneklem.
2013. május 23. 14:36
Ezek közül egyiket sem éneklem csak Selena Gomez Come & get it dalát
remélem nem ciki
remélem nem ciki
2013. május 23. 14:36
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Pff. Én sosem szoktam énekelni fürdés közben, maximum ha hallgatok éppen valamit, akkor én is rázendítek, de akkor nyilván azt éneklem, amit éppen beteszek hallgatni, ergo csak a kedvenceimet...
Mostanában egyébként azon kaptam magam, hogy azt az altatócskát hümmögöm halkan magamban olykor, amit a Hürrem altató gyanánt Mehmetnek szokott énekelni a Szulejmán című sorozatban.
Mostanában egyébként azon kaptam magam, hogy azt az altatócskát hümmögöm halkan magamban olykor, amit a Hürrem altató gyanánt Mehmetnek szokott énekelni a Szulejmán című sorozatban.
2013. május 23. 14:40
Nem szoktam énekelni, bevallom, egyszer kipróbáltam, hát nem igazán tetszett. A saját fülemet irritálta, és fárasztó is volt. xD
2013. május 23. 14:42
Akkor én nem számítok átlagnak? Mert, bevallom , egyiket sem éneklem.Nem tartoznak kedvenc előadóin közé azok,akik ezeket éneklik. Én általában Asaf Avidam - One Day című számát szoktam dudorászni,de ez ízlés kérdése.
2013. május 23. 14:43
Nem kötözködni szeretnék kedvenc cikk írómmal, de ezeket nem mi énekeljük, hanem az angolok.
Szuhanyzás közben énekelni, minek?
De takarítás során tuti, hogy a Hegedűs a háztetőn-ből Tevjének a If I Were a Rich Man számát éneklem. http://www.youtube.com/watch?v=wkJRAoPlP24
Szuhanyzás közben énekelni, minek?
De takarítás során tuti, hogy a Hegedűs a háztetőn-ből Tevjének a If I Were a Rich Man számát éneklem. http://www.youtube.com/watch?v=wkJRAoPlP24
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Az nálam változó, attól függ mi a kedvenc számom éppen.
Amúgy, húha, milyen nagy "dicsőség", hogy a legtöbben az ő dalát kornyikálják a zuhany alatt!
Amúgy, húha, milyen nagy "dicsőség", hogy a legtöbben az ő dalát kornyikálják a zuhany alatt!
hát nálam ezek közül csak a wonderwall stimmel, és néha a baby one more time
2013. május 23. 14:46
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hm...Akkor én megint nem vagyok átlagos, általában én The Corrs vagy Savage Garden dalokat éneklek, vagy semmit!
2013. május 23. 14:48
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
egyik sem stimmel monjuk csak akkor énekelek amikor ninc sitthon senki és akkor is azt ami bömböl a gépből amúgy én a Gaga you and i szoktam (abban még kádas jelenet is van)
2013. május 23. 14:49
Szó szerint már a csapból folyik ez a bíbör gyerek.Én néha Britney dalokat vagy éppen Demi dalokat szoktam énekelni.
2013. május 23. 14:49
|
|
SummerPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 202392 offline
|
Néha szoktam de nem hangosan
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: