A Cannes-i Filmfesztiválon szerdán mutatták be a kanadai színész főszereplésével készült, Az irgalmatlan című filmet – nem aratott nagy sikert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ryan Gosling új filmje megbukott Cannes-ban
2013. május 23. 12:30
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ha Cannes-ban azt mondják, hogy ez nekik sok, akkor az amcsiknál ez valószínűleg bukta lesz. Bár... Fene se tudja. Attól még, hogy megosztó, simán lehet, hogy megtalálja a maga közönségét.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. május 23. 12:42
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Elég váratlanul ért ez a hír tegnap, mivel számomra ez volt az év egyik legjobban várt filmje. Gondoltam valamilyen szinten azért megközelítik majd a Drive-ot, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem. Azt írják, inkább Refn korábbi munkáira emlékeztet. Persze attól még nagyon is várom a filmet, lehet, hogy nekem bejön majd, de elég lehangoló ez a fogadtatás. Főleg, hogy nagyrészt olyanok húzzák le, akik szintén az év egyik legjobbjára számítottak. Sajnos a magyar bemutató nem mostanában lesz, úgyhogy én is várhatok még egy ideig.
2013. május 23. 12:56
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
NWR világa sem emészthető mindenkinek könnyen, ez van. Mellesleg, én sosem adok a kritikusok véleményére mert legtöbbször amit ők istenítenek, attól én menekülök. Meglátjuk mi lesz belőle, mindenesetre már várom hogy láthassam
2013. május 23. 13:11
Én még nem láttam,szóval nem tudok róla kritikát írni,de szerintem nem annyira rossz mint azt,hogy mondják.
2013. május 23. 13:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ettől függetlenül megfogják nézni sokan...
2013. május 23. 13:50
szerintem a Drive is elég erőszakos film volt, nem értem, hogy két évvel ezelőtt odavoltak a kritikusok érte, most meg ugyanazt a stílust lehúzzák.
2013. május 23. 15:02
én akkor is megfogom nézni...Ryan-nek jok a filmjei
2013. május 23. 15:16
A Rotten oldalán is csak 33%-on áll a film. Azért általában ez egy fajta irányjelzés szokott lenni. A legtöbb kritika szinte a földbe döngöli a filmet. Unalmasnak, öncélúan erőszakosnak és művészkedősnek titulálják a filmet. Ettől függetlenül én kíváncsi vagyok rá. A Drive-ot pedig nagyon szerettem.
2013. május 23. 15:29
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem hiszem h megnézem nem szeretem a filmeket
2013. május 23. 20:15
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A kritikusoktól függetlenül engem nem érdekel ez a film. Amit olvastam a történetéről, az nem ragadott meg. Talán ha egy hatalmas kedvencem játszana benne, akkor megnézném, de így teljesen esélytelen.
2013. május 23. 21:17
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én akkor is kíváncsi vagyok rá, és ha Ryan benne van, nem lehet olyan rossz *-*
2013. május 23. 22:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Teszek a cannesi fesztivál kritikusainak véleményére. Soha semmilyen kritikus véleménye nem érdekelt ha filmről volt szó. Lehetett tudni miről szól, mennyire lesz brutális, akinek a szervezete nem bírja képernyőn látni a gyilkosságot, vért, sexet és erőszakolást, az ne nézze meg. Ilyenkor csak arra tudok gondolni hogy szegény szereplők a lelküket kiteszik és vannak sokan akik csak a 'csorda' után vonulnak mert nem akarnak kilógni a sorból. A zsűri bek*phatja. Marion új filmjét is lehordták, teszek a zsűrire és a kritikusok véleményére. Követelem vissza Ewan McGregort mint zsűritagot...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.