amúgy tényleg hasonlít rá, de ha jobban megfigyeljük, akkor kicsit más a fejformája. növessze meg a frufruját, akkor nem fogják többször ilyenek érni!
Összeverték, mert hasonlít Taylor Swiftre
2013. május 23. 18:52
hát, taylornak se esett volna jól, ha állba rúgták volna
amúgy tényleg hasonlít rá, de ha jobban megfigyeljük, akkor kicsit más a fejformája. növessze meg a frufruját, akkor nem fogják többször ilyenek érni!
2013. május 23. 18:53
|
|
rakaczkiesztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 202114 offline
|
Sajnálom szegénykét
2013. május 23. 20:31
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Szegény lány... undorító, hogy valakit azért vernek meg, mert hasonlít egy hírességre... vagy mert egy bizonyos stílusú zenét szeret... vagy mert homoszexuális... mi lesz még? Verést kapok, mert szemüveges vagyok? Vagy mert csivavám van?
2013. május 23. 20:31
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Ez tiszta szégyen istenem.. azért megverni valakit, mert hasonlít egy sztárra, főleg, hogy nem is tehet róla az egy akkora egy szánalmas tett, hogy már nekem is fáj az állkapcsom.. -.-"
2013. május 23. 20:39
Szegény lány! Hol tehet ő arról hogy hasonlít egy hírességre? Azért mért kell bántani? Előbb gondolkodjanak már!
2013. május 23. 21:06
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Elmebeteg gonosz rohadékok. Ezért megverni valakit.. Ez undorító. Remélem börtönbe kerülnek
2013. május 23. 22:17
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Hogy mennyire undorító emberek vannak a világon, de főleg Amerikában...
És ti is, akik azt írjátok, hogy "Taylort is összerugdoshatták volna..." Megnézem neked majd, hogyan fog esni, ha "véletlen" valaki szájba találna rúgni. Mert ilyen hozzáállással, biztos vagyok benne, hogy valaki hamar meg fogja tenni. Én meg majd jót röhögök! -.-" #NemAzértMondomMertSwiftieVagyok
És ti is, akik azt írjátok, hogy "Taylort is összerugdoshatták volna..." Megnézem neked majd, hogyan fog esni, ha "véletlen" valaki szájba találna rúgni. Mert ilyen hozzáállással, biztos vagyok benne, hogy valaki hamar meg fogja tenni. Én meg majd jót röhögök! -.-" #NemAzértMondomMertSwiftieVagyok
2013. május 24. 15:05
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Szegény de szerintem nem hasónlít!!!csak a haja!!
2013. május 24. 15:05
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
De ez is csak Taylor miatt!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: