Brad Pitt: hiba volt az első házasság?
2013. május 25. 20:14
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Jó az a címlapfotó.. Ez a pasi 60 évesen sem lesz csúnya : D
2013. május 28. 13:38
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Szerintem is csak ki kellett volna lépni belőle, és nem szenvedni éveken át. Ezért nem lehet Anistont hibáztatni. Bár ha itt tartunk, lehet hogy Jennifernek sem volt olyan jó.
2013. június 08. 13:05
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Bírom Brad Pittet, főleg mióta öregszik, egyre jobb "csávó". Ezt nem a külsejére értem, mert nekem a feje soha nem tetszett. De ez a nyilatkozat elég furcsa. Nem is értem. Miért kell folyton azzal foglalkozni, hogy milyen volt régen az élete, a házassága. Ha olyan szar volt, miért nem vált el? Olyan mintha Jolie-nak próbálná bizonygatni, hogy már nem érdekli Aniston, különben is szar volt vele, stb., stb... Én még sehol nem olvastam, hogy Aniston nyilatkozott volna bárhol is arról, hogy milyen szar volt régen a házassága. Mindenki próbálja ráhúzni Anistonra, hogy nem tud túllépni Brad Pitin, de néha úgy tűnik, hogy ez fordítva van. Inkább Pitt az, aki nem tud elszakadni a múltjától és azzal példázgat. Minek? Kit érdekel? Örüljön, hogy van egy nője, gyerekei. Megjegyzem, bár nincs jelentősége, nekem úgy tűnik, hogy erre a nagy családosdira Jolie és Pitt külseje is rámegy. Mind a kettő olyan, koravén lett és lestrapált mindig a fejük. Persze ennyi gyerek meg is értem.
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2013. június 15. 09:46
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
TheDanush egyetértek!
2013. június 15. 11:16
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (mbgames @ 2013.06.08. 13:05)
Bírom Brad Pittet, főleg mióta öregszik, egyre jobb "csávó". Ezt nem a külsejére értem, mert nekem a feje soha nem tetszett. De ez a nyilatkozat elég furcsa. Nem is értem. Miért kell folyton azzal foglalkozni, hogy milyen volt régen az élete, a házassága. Ha olyan szar volt, miért nem vált el? Olyan mintha Jolie-nak próbálná bizonygatni, hogy már nem érdekli Aniston, különben is szar volt vele, stb., stb... Én még sehol nem olvastam, hogy Aniston nyilatkozott volna bárhol is arról, hogy milyen szar volt régen a házassága. Mindenki próbálja ráhúzni Anistonra, hogy nem tud túllépni Brad Pitin, de néha úgy tűnik, hogy ez fordítva van. Inkább Pitt az, aki nem tud elszakadni a múltjától és azzal példázgat. Minek? Kit érdekel? Örüljön, hogy van egy nője, gyerekei. Megjegyzem, bár nincs jelentősége, nekem úgy tűnik, hogy erre a nagy családosdira Jolie és Pitt külseje is rámegy. Mind a kettő olyan, koravén lett és lestrapált mindig a fejük. Persze ennyi gyerek meg is értem.
Ugye. Nem értem az emberek mért hiszik azt, hogy Jen annyira sír Pitt után? Azért mert a média ezt hitette el?
2014. június 25. 11:06
A válás a múltban történt, miért kellett felhoznia? Lépjen túl rajta, mert ezzel azt lehet érteni, hogy ő még nincs túl Jenniferen.
2014. augusztus 04. 20:28
Ezt most miért kellett felhozni?Szegény Jennifer Aniston.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.