színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 92 perc, 2001
Dolby Digital
Cast:
rendező: Adam Brooks
író: Jennifer Egan
forgatókönyvíró: Adam Brooks
operatőr: Henry Braham
jelmeztervező: Fabienne Katany, Donna Zakowska
zene: Petra Haden, Nick Laird-Clowes
látványtervező: Robin Standefer
vágó: Elizabeth Kling
szereplő(k):
Jordana Brewster (Phoebe)
Cameron Diaz (Faith)
Christopher Eccleston (Wolf)
Blythe Danner (Gail)
Isabelle Pasco (Claire)
A történet:
A lánytestvérek - a 12 éves Phoebe és a 17 éves Faith - nagyon szeretik egymást és boldog családban élnek szüleikkel Los Angelesben. Faith különösen ragaszkodik apjához, ám az apa váratlanul meghal. Faith nem tudja feldolgozni apja halálát, abba hagyja az iskolát és csatlakozik az 1970-es évek lázongó fiataljaihoz. Barátjával, Wolffal Európába utazik és rövidesen anarchista, terrorista csoportokkal kerül kapcsolatba. Néhány hónap múlva Wolf telefonál, hogy Faith Portugáliában öngyilkos lett és meghalt. Phoebe évek múltával sem tud belenyugodni nővére halálába és 19 évesen Európába indul megtudni az igazságot.
Láthatatlan cirkusz / The Invisible Circus
2013. május 23. 11:13
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2013. május 23. 11:14
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Képek a filmből:
2013. május 23. 11:16
|
|
|
Nemrég sikerült megszereznem a filmet, szóval nyárra ez is be van ütemezve. Már belenéztem - nem bírtam ki.
Egyébként feltűnt, hogy Chris a filmdrámái jelentős hányadában (= majdnem mindben, amiben eddig láttam) meztelenkedik és/vagy szexuális aktust folytat egy nőszeméllyel.
No nem mintha baj lenne, én szeretem a filmjeit...
Egyébként feltűnt, hogy Chris a filmdrámái jelentős hányadában (= majdnem mindben, amiben eddig láttam) meztelenkedik és/vagy szexuális aktust folytat egy nőszeméllyel.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: